- 9 Nisan 2021
- 2.944
- 7.379
- 108
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
Umarım kuryenin de evinde yaşlılar yokturEvde hasta yaşlılar varken evet kırmızı çizgimiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım kuryenin de evinde yaşlılar yokturEvde hasta yaşlılar varken evet kırmızı çizgimiz
Siz para bırakmışsınız, ben kapıyı açtım kısacık bir işlem. Geçmiş olsun buaradaBiz de pozitifiz şu an. Dışarıdan aynı sizin dediğiniz gibi sipariş verdik. Online ödeme yok. Restoranın kendi elemanı geldi. Aslında yer çok yakın ama karantinada olduğumuz için gelemiyoruz dedik. Sağolsunlar getirip kapıya bıraktılar. Biz de parayı kapıya bıraktık. Eleman gittikten sonra yemeğimizi içeri aldık. Kapı açmaya ne gerek var?!
Umarım yoktur.Umarım kuryenin de evinde yaşlılar yoktur
Size de geçmiş olsun ama bu hastalığın kimde ne etki göstereceği belli değil. Dikkatli olmakta fayda var.Siz para bırakmışsınız, ben kapıyı açtım kısacık bir işlem. Geçmiş olsun buarada
Aynı şekilde ödeme yaptık, eve almadım, 5 dk kapıda bekletmedim. Kapıyı açtım, online ödeyip kapadımBiz Covid olduğumuzda mecburen 4-5 kere sipariş verdim . Online ödemesi falan olmayan küçük bir yer burası . Telefon daki sipariş verdiğim kişiye Covid olduk , pos cihazınızı yollayın ve kuryeye söyleyin diyordum . Kurye , yemeği ve pos cihazını kapının yanına bırakıp , kendisi uzaklaşıyordu . Ben veya eşim maskeli ödemeyi yapıp hemen kapıyı kapatıyorduk .
Ben de açıkçası Covidli birileriyle karşı karşıya kalmak istemezdim .Kurye haklı tepki vermiş .
Bakın bu sitede herkes eleştirmeye o kadar odaklanmışki, 1 kişi geçmiş olsun demedi. Sosyal deney yapılsa iyi veri toplanır.Size de geçmiş olsun ama bu hastalığın kimde ne etki göstereceği belli değil. Dikkatli olmakta fayda var.
Online demişim, temassız ödeyipAynı şekilde ödeme yaptık, eve almadım, 5 dk kapıda bekletmedim. Kapıyı açtım, online ödeyip kapadım
Markete gitmekte bir şey miO zaman sipariş vermiceksiniz verdiği tepkiye birde şaşıriyorsunuz komşunuzdan isteyin hesabına atın oda kapiniza bıraksın valla bizde birşey olmaz hoş covid olup markete gidenleri biliyoruz![]()
Olmuyordu, yorumlarda yazdım..Odemeyi online yapıp, temassız ödemeyi seçmek istemezmiydiniz ???
Zaten bu işi iyice saldılar 7 günde insanlarin iyileşeceğini düşünuyorlar heryerde pcr testi kalktı temaslılar muhabbeti kalkti ne olsun istiyorlar madem rahatlicaktıl neden bizi günlerce eve tiktiniz yaz kış hafta sonlarimızı yedinizMarkete gitmekte bir şey mi
Covid olan arkadaşım yanımda şu an çalışıyor maskeli şekilde
Konu sahibi yaptığınız saçma
Yani adamın ne demesini bekliyorsunuz
Ayy demiş alt tarafı
Sormayın ya aşı olduk diye artık heryerden herşey gevşediZaten bu işi iyice saldılar 7 günde insanlarin iyileşeceğini düşünuyorlar heryerde pcr testi kalktı temaslılar muhabbeti kalkti ne olsun istiyorlar madem rahatlicaktıl neden bizi günlerce eve tiktiniz yaz kış hafta sonlarimızı yediniz
5 güne nasıl kendine gelmişki ben ilk 3 gün çok köruydüm sonrada ölmedim ama süründüm anca 10 güne kendime gelmişimdir nasil calışıyor bu insanlarSormayın ya aşı olduk diye artık heryerden herşey gevşedi
5 gün karantinada kaldı
Yeniden test yaptırdı pozitif kız
Bu sefer dediler ki
Artık yapacak bir şey yok maske takar gelirsin
Maskeli yanımda ama bugün bende de bpğaz ağrısı başladı
Geçmiş olsun.. Kim bilir kimlerle karşılaşıyorız gün içinde pozitif olan.. Ben belirttim sadece, tepki bana fazla geldi.. İnsanlar pozitif oldukları halde sokaklar geziyolar maskesiz ya da işe çağrılıyolar ya da marletlerdeler (bir kısımdan bahsediyorum)Sormayın ya aşı olduk diye artık heryerden herşey gevşedi
5 gün karantinada kaldı
Yeniden test yaptırdı pozitif kız
Bu sefer dediler ki
Artık yapacak bir şey yok maske takar gelirsin
Maskeli yanımda ama bugün bende de bpğaz ağrısı başladı