- 20 Ocak 2010
- 47.187
- 175.106
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Ablanstarbebegim
Konu siz değilsiniz zaten konu sahibi gibi pozitif olanlar şu andaİyide hastayken karantinadaydım zaten, 4 ay geçti üzerinden halamı karantinada olmam gerekiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu siz değilsiniz zaten konu sahibi gibi pozitif olanlar şu andaİyide hastayken karantinadaydım zaten, 4 ay geçti üzerinden halamı karantinada olmam gerekiyor![]()
2 sn yede mi 5 dk da mı bulaşacağının garantisini kim veriyor ben covid oldum esim 1 hafta sonra benden kaptı aynı ortamda hic uzak kalmadan ama benim kaptığim kişiden 1 gün sonra belirti gostermeye başladım yani 2 dk kapiya çiktım 5 dk şunu yaptın hep havada şeylerBen karantinada çıkıp gezinmi demişim?
Sağlıkçı olduğunuza eminmisiniz?
Okuduğunuzu bile anlamiyorsunuz çünkü, gelen hastaların vay haline.
Kadın kapıdan aldığı birşeyi kart ile ödemiş. Para verse suç, kartla temasız ödese suç, niye online ödememiş, niye sipariş vermiş falanda filanda. Ben saçma muhabbetlere kızıyorum. Yoksa karantinadayken çıkıp bilerek birilerine bulaştıracak kadar cahil değilim çok şükür.
Yakınlarınız için de kalan sağlar bizimdir diyip dikkat etmiyor musunuz gerçekten ?Hassasiyet dönemi geçti artik. Millet pozitif halde işe gidiyor neden cunku 1 haftanin sonunda tekrar test bile yapmiyorlar artık. Ayy mayy denecek devri coktan geçtik. Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir devri artik. Herkes gene konusahibini taşlama, hayata olan hıncını konusahibinden çıkarma peşinde.
Siparişi verirken söyleseymissiniz pozitif olduğunuzu en azindan konu sizlik olmaktan çıkmış olurdu suclanmamak adina.
Bana sordunuzKonu siz değilsiniz zaten konu sahibi gibi pozitif olanlar şu anda
Biz sizinle tam olarak neyi tartışıyoruz çözemedim ama neyse…2 sn yede mi 5 dk da mı bulaşacağının garantisini kim veriyor ben covid oldum esim 1 hafta sonra benden kaptı aynı ortamda hic uzak kalmadan ama benim kaptığim kişiden 1 gün sonra belirti gostermeye başladım yani 2 dk kapiya çiktım 5 dk şunu yaptın hep havada şeyler
Tartıştıgımız şey ne olursa olsun kapıyı açık yüzyüze gelmemesiydi kimin ne zaman ne şekilde kapacağıni bilemiyoruz vebala girmeye gerek yok kelle paca içmek için bizde 20 gun balkona bile nadir çıktıkBiz sizinle tam olarak neyi tartışıyoruz çözemedim ama neyse…
Aynı yatağı paylaşan eşlerden birbirine bulaşmıyor bazen bu hastalık. Siz kimden kaptığınızı biliyorsunuz mesela oda iyi bişey biz hiç bilemedik.
Bize bulaşana kadar okadar izole yaşadıkki ben çıkınca inanamadım yani.
Ben artık ben corona olursam şöyle hastayım kesin ölürüme de inanmiyorum. Nice kronik hastalığı olan hafif yada belirtisiz geçirdi, nicede sapsağlam, gencecik insan öldü.
Ben kendi adıma artık covid geçirdikten sonra 3.doz aşıyıda oldum. Daha bu saatden sonra yapabileceğim birşeyim yok. Yakında karantinada tarihe kalkacak bence (yaşadığım ülkede)
Geçen pazartesi toplantımız vardı ve sözde mesafeli oturduk hatta maske taktık tüm toplantı boyunca. Eve geldim hafif bogazımda yanma hissettim ve test yaptım , sonuç pozitif. Şefi aradım ve tüm toplantıdakilerden test istedi. Bir hafta içinde oradakilerin hepsi pozitif çıktı , arkadaş en son bana küfrediyordu herkese bulaştırdım diye2 sn yede mi 5 dk da mı bulaşacağının garantisini kim veriyor ben covid oldum esim 1 hafta sonra benden kaptı aynı ortamda hic uzak kalmadan ama benim kaptığim kişiden 1 gün sonra belirti gostermeye başladım yani 2 dk kapiya çiktım 5 dk şunu yaptın hep havada şeyler
Bu Avrupa icin geçerli , Türkiye henüz kendini o aşamaya taşımadıHassasiyet dönemi geçti artik. Millet pozitif halde işe gidiyor neden cunku 1 haftanin sonunda tekrar test bile yapmiyorlar artık. Ayy mayy denecek devri coktan geçtik. Ölen ölsün kalan sağlar bizimdir devri artik. Herkes gene konusahibini taşlama, hayata olan hıncını konusahibinden çıkarma peşinde.
Siparişi verirken söyleseymissiniz pozitif olduğunuzu en azindan konu sizlik olmaktan çıkmış olurdu suclanmamak adina.
Babamda çok ağır geçirdi, annem ise hafif geçirdi . Muhtemel sezonluk influenza da olsaydı aynı şekilde geçireceklerdi. Herkes yakını düşünür ve korur, bence biraz dünyadaki haberleri takip edin, ve kendinizi bu kadar kasıp psikolojinizi bozmayın.Yakınlarınız için de kalan sağlar bizimdir diyip dikkat etmiyor musunuz gerçekten ?
Psikolojim iyi çok şükür.Babamda çok ağır geçirdi, annem ise hafif geçirdi . Muhtemel sezonluk influenza da olsaydı aynı şekilde geçireceklerdi. Herkes yakını düşünür ve korur, bence biraz dünyadaki haberleri takip edin, ve kendinizi bu kadar kasıp psikolojinizi bozmayın.
okiPsikolojim iyi çok şükür.
Bana göre de böyle düşünenler çok rahat nihayetinde ucunda ölüm olan bişeyden bahsediyoruz başkalarının ölümüne sebep olmaktan o yüzdendir bu titizliğim ki titizlik değil olması gereken aslında.
Sezonluk influenza ile covidin aynı geçeceğini bilemeyiz bana takip edin diyorsunuz ama siz edin bence. Kıyaslama çok doğru gelmedi. Hala ağır vakalar ve ölenler var haberiniz olsun salgın bitti de benim mi haberim yok hayır içindeyim de oysaki![]()
O nedirBizde kozalak balı olmadan atlatılamıyor.
Kelle paca ve kozalak balı olmadan covid yenilemez![]()
Burda da artik saldilar.5 gün sonra zaten tekrar test zorunluluğu olmadan karantinadan salıyorlar artık
İgda influcerlar corona olunca o bal kavanozunu alıyorlar illa ellerine
Artık 2-3 tane aşıdan sonra oldukça hafif atlatılıyor ama çoğunlukla gribe dönmeye başlamış sanırım hastalık ve o yüzden de çok önemsemiyor yetkililer.O nedir
Burda da artik saldilar.
Oglum pazartesi atesli geldi okuldan. Kesin pozitif gözü ile baktim. Ondan 2hafta once ben pozitifdim. Tum ev halki karantinada olmak zorunda 1. ,4. Ve 6. Testleri yaptirip negatif cikana kadar.
Fakat oglumda iken kurallar degisti bile. Pozitif olan kisi disinda kimse karantinaya gitmedi. Esim ise,kizim okula devam
9yasinda ki cocugu da odasinda izolasyona alamazdim. Bulasma olasiligi yuksek.
Temassız seçeneğini neden kullanmadınız? Söylemeniz bir şey ifade etmemiş.Merhaba
Az önce yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum.
Bikaç g0n önce covid pozitif olduğumuzu öğrendik, vitamin vs ne varsa alıyoruz.
Biraz önce kelle paça çorbası sipariş ettim şifa olsun diye, maskeyle kapıyı açtım, Ödemeyi yaptım sonra kuryeye "pozitifiz, dezenfekt edin kendinizi" diye belirttim.. Değişik bir "ayyyy" sesi yükseldi ve kendimi kötü hissettim. Söylemesem daha iyiydi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.
Bundan sonra söylemem gibi geliyor, gereksiz hassasiyet demekki..
Sipariş vermeyin diyenler olur belki
Hiç sipariş vermeme seçeneğini eliyorumdışarı da çıkamıyoruz, ne yapacağız
Öyle paylaşmak istedim, dürüstlük/hassasiyete yer yok maalesef