Covid19 testim 2.kez pozitif çıktı 😔 😔

Gelmiyor lar sağlık bakanlığını aradık gidin en yakın pandemi hastanesinde yaptırın diyorlar.

Temas olali 21 gun olmus. Simdiye kadar coktan belirtilerin cikmasi gerekirdi. Sanirim siz pek belirti vermeden atlatacaksiniz.
Cunku en uzun kulucka suresi 14 gun deselerde genelde 2-5 gun icerisinde belirtiler basliyormus.
Vucutta uzun sure kalabiliyormus ama bir sure sonra pozitif ciksa da bulasiciligi olmuyor diyorlar. Insallah en kisa surede negatife donersiniz.

İnşallah semptomsuz atlatırız insan yine de kendini dinliyor işte . Hamile olmasam bu kadar endişe etmem ama hamileyim . Kuzenim covid servisinde çalışıyor . Hastalara verdikleri ilaç da adam akıllı bşe değil çünkü bu virüsün ilacı yok dedi . Sende gitsen sana ilaç vermezler C vitamini verirler dedi . C vitamini zaten şuan kullanıyorum . İnşallah şu 14 günü De kazasız Belasız atlatırız

Allah şifa versin inşallah

Tabiki de arkadaş akraba desteği aldılar. Ama herkesin yardım edecek yakını olmayabilir ben resmi
bir yönlendirme olmadı demek istedim. Örneğin ben İstanbul'a yeni taşındım sayılır ve bu şehirde hiç kimsem yok yardım isteyebileceğim. Destek için arayın denilen numara sadece yaşlılara yardım ediyor.

Cok gecmıs olsun 4 ay oldu hıc kalabalık toplu tasıma vs kullanmadım sadece market alısverısı ıcın o da bıZım markette genelde hıc kımse olmuyor
3 ay aılemlede gorusmedık ama son 1 aydır onlarda kımseyle gorusmedıgı ıcın toplanıyoruz annem ablamlar
Yıne de haftanın 3 gunu garantı kuruntularım baslıyor
Kızımıda 4 aydır hıc cıkarmadım sokaga
Boyle okuyunca uzun sure vucutta kaldıgını kımseyle gorusulmez arkadaslarla falan dıye dusunuyorum
14 gun sonrasıda bulas oluyormu acaba

Benim ailemin 3.testleri negatif gelmişti.Yaklasik 15 gün hastanede yattılar.Testleri negatif çıktıktan sonra da 14 gün evde karantinada kaldılar.Hiç canınızı sıkmayın.Bu öyle bir virüs ki kimin bedeninden ne zaman temizleyeceği belli olmuyor.Benim kardeşimin koku ve Tat alamaması hala devam ediyor sizi endiselendirmek istemem ama.Doktor tam olarak Tat duygusunun gelmesi uzun sürebilir demiş

Allah şifa versin

Allah şifa versin inşAllah.. iyi olursunuz inşAllah bi arkadaşım geçirdi sizin gibi şuan MaşAllah ı var Tabbim sevdiklerinize bağışlasın inşAllah

Insallah bir an once atlatirsiniz . Sizi anliyorum gercekten.. Yakin cevremde tani alan kimse olmadigi halde ben bile kendimi dinliyorum surekli

Yalniz sizin aldiginiz c vitamini ile onlarin verecegi c vitamini farkli. Damardan yuksek doz c vitamini veriyorlar. Ben sizin yerinizde olsam onlem olsun diye yaptirirdim. Daha hizli bunyeden atmaniza yardimci olur bence.

Hastaneye gitsem de semptom göstermediğim için yapmıyorlarmış . Beklemekten başka çarem yok anlayacağınız gerçekten allah kimseye yaşatmasın vücut olarak çekeceğini acı ağrı başka bir boyuttur ama psikolojik tarafı da bambaşka

Allah acil şifalar versin. Tez zamanda yavrunuza kavuşursunuz inşallah.

D vitamini seviyeniz düşük mü ? Son zamanlarda tüm doktorlar bunu söylüyorlar, değerlerinize baktırıp takviye alırsanız daha kolay toparlarsınız belki. Şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…