- 25 Ekim 2018
- 2.781
- 2.772
- 133
- Konu Sahibi beyazprensess
-
15 saat yoldan geleceği için pek mümkün olmayacak ne yazık kiMaske ve sosyal mesafe ile görüşün?
Buna uyabileceklerini asla düşünmüyorum:)Maske ve sosyal mesafe ile görüşün?
Bişey mi ima ettiniz anlayamadım da zaten beraber tatil yapmayı düşündüğümüzü yazmışımBuna uyabileceklerini asla düşünmüyorum:)
Yanlış anladınız ben yazarken sizin tatil yorumunuz yoktu. İki sevgili uzun süre sonra görüşecek mesafe olması zor dedim ima yok:)Bişey mi ima ettiniz anlayamadım da zaten beraber tatil yapmayı düşündüğümüzü yazmışım
Kimse bısey Ima etmemıs, sen zaten yukarıda sosyal mesafeye uyacagımızı dusunmuyorum demıssın zaten o da bunu OnaylamısBişey mi ima ettiniz anlayamadım da zaten beraber tatil yapmayı düşündüğümüzü yazmışım
Bu konuda buna mı yorum yaptınızKimse bısey Ima etmemıs, sen zaten yukarıda sosyal mesafeye uyacagımızı dusunmuyorum demıssın zaten o da bunu Onaylamıs
Evet buna yaptım, Vırus varken sosyal mesafeye uyacagımızı sanmıyorum diyene yapacagim yorum en fazla buBu konuda buna mı yorum yaptınızfıkır almak istediğim konu bu değildi zaten yorum sahibi açıklamış ne demek istediğini
Evde şuan ben hariç herkes çalışıyor canim öğretmen olduğum için tatil dönemindeyim :) yorumun için teşekkür ederim dediklerin mantıklı geldi tatil dönüşü yapacağımsiz çalışmıyor musunuz
yani anne babanız ve siz çalışmıyor musunuz
sizin evden birileri markete pazara bankaya gitmiyor mu
evet erkek arkadaşınızda virüs olabilir de bugün size de bulaşmış olabilir
çoğumuz tedbir alıyoruz vs vs ama bu meret görünmüyor
daha bugün annem anlattı
bir tanıdık korona olmuş
babası hasta olmuş çok yaşlıymış, bir başka kardeşleri bakmış, adamcağız yaşlı olduğu için elinden de tutmuş, kişisel temizliğini de yapmış vs vs
bu bizim hasta olan da bir gün ziyarete gitmiş, işte evde su içtiği şişeler çöpler vs biraz ortamı toplamış ama hastaya temas etmemiş vs
3-5 gün sonra nefesi kesilince acillik olmuş
baba da iyileşmiş, yanında bakana da bulaşmamış ama bu kadıncağız hastalarca hastanede kalmış
kime nasıl bulaşacağı belirli değil
bu nedenle bence görüşün
evde de mesafenizi koruyun yani ana babanızdan uzak durun 15 gün
aynı odada oturmayın, bol havalandırın, elinizi yıkayın, siz evde maskeyle takılın vs vs
Evde şuan ben hariç herkes çalışıyor canim öğretmen olduğum için tatil dönemindeyim :) yorumun için teşekkür ederim dediklerin mantıklı geldi tatil dönüşü yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?