Çözemediğim bir durum

Koç burcu musunuz acaba? :))

Bu kadar benzerlik oldugu icin olsa olsa ortak burçdandır diye düşündüm.Bende de böyle gelgitler oluyo bu yüzden de akıl saglıgımdan şüphe ediyorum. Ama sonra geçiyor.

Bende akil sagligimdan süphe ediyorum artik Bir psikologa görünmem sart oldu. Ama neyse ki birkac kisi benzerlik oldugunu söyledi, en azindan tek ben degilmisim bu durumu yasayan

Bende sizin gibi davranıyordum ilişkimde sevgi eksikliğinden ve karşımdaki kişinin bana tam olarak uygun olmadığını düşündüğüm için gelgitler yaşıyodum.Belki sizinde bu sebeplerdendir.

Ne bekliyorsun sonsuza kadar sorunsuz mutlu olacağını yada ilişkinin öyle olacağınımı bunlar herkeste var Olmayanda gamsızdır

Yok, benim sorunum bu degil zaten. Elbette kavga, arada mutsuz olma falan her iliskide olan seyler, ama konu o degil. Benim sorunum cok degisken olmam, sürekli ruh halimin ve düsüncelerimin degismesi....

Yok, benim sorunum bu degil zaten. Elbette kavga, arada mutsuz olma falan her iliskide olan seyler, ama konu o degil. Benim sorunum cok degisken olmam, sürekli ruh halimin ve düsüncelerimin degismesi....
Sevgini gözden geçir büyük ihtimal yalnızlıktan korktuğun için onunlasındır bende düşünüyorum nasıl baba olur vs ama soğumak ayrılmak düşünceleri hiç geçmiyor ayrıca tabiki karşındaki sana ne kadar yanlış yapsa onunla vakit geçirip geçirmemeyi sorgularsın

Yalnizliktan korkmuyorum, karsimdaki kisinin de pek yanlisini görmedim acikcasi. Gelen cevaplarla cözmeye calisiyorum sorunumu, simdiye kadar en cok psikolojik olduguna ihtimal veriyorum.

Iste ben de o herkes gibi "olabilir miyim acaba" diye düsündüm sadece, pek ihtimal vermedigim icin doktora gitmedim henüz....
Ama gidisat iyi degil sanirim :/
Bipolar bozukluk tanısı mr ile falan koyulmaz, gidip psikiyatrik muayene olman lazım başka türlü bilmek mümkün değil... Senin durumunun da sevgilini ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sanırım senin için doğru insan değil evet beraber zaman geçirmek iyi olabilir ama sanırım hepsi bu kadar senin için, çünkü doğru insan olsaydı böyle hissetmezdin emin ol. Bence ilişkini gözden geçir.

Sanirim ilk yapmam gereken sey bir psikologa görünmem ve niye bu kadar degisken bir ruh hali icinde oldugumu ögrenmem. Iliskiyle alakasi var mi yok mu, o da acikliga kavusmus olur böylelikle.
Yorumlariniz icin tesekkürler, hepiniz bana cok yardimci oldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…