- 20 Ağustos 2015
- 6.549
- 15.774
- 448
- Konu Sahibi cikolatali pasta
-
Peki bi iliskide herseyin icine sinmesi mi lazim? Yani insanin kafasinda soru isaretlerinin olmasi kötü bisey mi?
Koç burcu musunuz acaba? :))Herkese merhaba,
kafamda cözemedigim bir takim sorular var, bu yüzden buraya konu actim. Sorularima gelmeden önce ilk kendimden bahsedeyim biraz.
Biraz karisik bir kisiligim var sanirim, sürekli duygu degisimi söz konusu. Kisacasi bir anım diyer anıma uymuyor. Sanki ne istedigini, ne yapacagini bilmeyen biriyim. Degisken biriyim. Herseyden cabuk sıkılırım.
Simdi gelelim asil problemime. Yukarda bahsettigim seyler iliskime de yansiyor.
- Sevgilimle yan yanayken hersey iyi güzel, mutluyum. Ama ayriyken zar zor mesaj yazarim.
- Bir hata yapsa hemen sogurum
- Bir kac kez ayrilmaya kalktim kavga sonrasinda falan. Ayrilmak isterken zorlanmisimdir hep, sevgim daha agir basiyodu sanki. Hani insan sonradan anlar ya aslinda ne kadar cok sevdigini. Ama normal zamanlarda aklimdan hep "acaba dogru secim miydi, acaba gercekten seviyor muyum?" diye gecer. (Sevgilimin yabanci olmasi büyük etken sanirim bu düsüncelerde, türk olsaydi nasil olurdu diye soruyorum kendime)
- Cok iyi anlasiyoruz, ama bazen yapi olarak, veya hayat tarzimizin uymadigini düsünüyorum
Bu yüzden sizlere sorum: Bunlar normal mi, siz hic gelgitler yasadiniz mi? Niye ben böyleyim, niye bi cok seviyorum, bi tam tersiymis gibi davraniyorum? Bir insanin duygularinin sürekli deyismesinin nedeni ne olabilir? Nasil cözerim bu durumu?
Simdi böyle okuyunca eminim size dengesiz biriymisim gibi gelecek, bari ayril da cocuga yazik olmasin diye düsüneceksiniz. Ama amacim bu sorunu cözmek. Inanin her mesajiniz, her fikriniz bana yardimci olacak. Lütfen biseyler deyin, kendime yabancilastim artik.....
Koç burcu musunuz acaba? :))
Bu kadar benzerlik oldugu icin olsa olsa ortak burçdandır diye düşündüm.Bende de böyle gelgitler oluyo bu yüzden de akıl saglıgımdan şüphe ediyorum. Ama sonra geçiyor.
Duygu durum bozukluğun olabilir. Yardım almayı dene bir uzmandan
Sanki tek sen böylesin hayat her zaman güzel gitmiyor
Ne bekliyorsun sonsuza kadar sorunsuz mutlu olacağını yada ilişkinin öyle olacağınımı bunlar herkeste var Olmayanda gamsızdırAnlamadim?
Ne bekliyorsun sonsuza kadar sorunsuz mutlu olacağını yada ilişkinin öyle olacağınımı bunlar herkeste var Olmayanda gamsızdır
Sevgini gözden geçir büyük ihtimal yalnızlıktan korktuğun için onunlasındır bende düşünüyorum nasıl baba olur vs ama soğumak ayrılmak düşünceleri hiç geçmiyor ayrıca tabiki karşındaki sana ne kadar yanlış yapsa onunla vakit geçirip geçirmemeyi sorgularsınYok, benim sorunum bu degil zaten. Elbette kavga, arada mutsuz olma falan her iliskide olan seyler, ama konu o degil. Benim sorunum cok degisken olmam, sürekli ruh halimin ve düsüncelerimin degismesi....
Sevgini gözden geçir büyük ihtimal yalnızlıktan korktuğun için onunlasındır bende düşünüyorum nasıl baba olur vs ama soğumak ayrılmak düşünceleri hiç geçmiyor ayrıca tabiki karşındaki sana ne kadar yanlış yapsa onunla vakit geçirip geçirmemeyi sorgularsın
Bipolar bozukluk tanısı mr ile falan koyulmaz, gidip psikiyatrik muayene olman lazım başka türlü bilmek mümkün değil... Senin durumunun da sevgilini ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sanırım senin için doğru insan değil evet beraber zaman geçirmek iyi olabilir ama sanırım hepsi bu kadar senin için, çünkü doğru insan olsaydı böyle hissetmezdin emin ol. Bence ilişkini gözden geçir.Iste ben de o herkes gibi "olabilir miyim acaba" diye düsündüm sadece, pek ihtimal vermedigim icin doktora gitmedim henüz....
Ama gidisat iyi degil sanirim :/
Bipolar bozukluk tanısı mr ile falan koyulmaz, gidip psikiyatrik muayene olman lazım başka türlü bilmek mümkün değil... Senin durumunun da sevgilini ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Sanırım senin için doğru insan değil evet beraber zaman geçirmek iyi olabilir ama sanırım hepsi bu kadar senin için, çünkü doğru insan olsaydı böyle hissetmezdin emin ol. Bence ilişkini gözden geçir.
Tipa tip ben.
Ikizler burcumusn?
Koç burcuyum
O zmn bi gariplik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?