• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözemediğim yüzük meselesi

images

Canımcım
Bu hayat size neler yapar biliyor musunuz?
Yer sizi yer!
Ölene kadar dertli yaşarsınız.

İnsan ne için yaŞar? Bu sözün önemini anlamak cok önemli gercekten

Hayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
Kırılmanızı istemeyiz elbette ama hayatınızdaki kişi diyorsunuz, hayatınızdaki kişi 6 aydır tanıdığınız biri ve siz o kişiyle flört değilsiniz, size ara ara yazan arada bir de aşk şarkısı yollayıp kendisini kastetmeyerek evlen diyen birinden bahsediyorsunuz şu an.

Bu durumda adam sizi aldatmış olmuyor, kaldı ki arkadaş gibi dediğiniz kızlar arkadaşı siz de flörtü değilsiniz, yüzüğü kiminle takar o da belli değil.

Hayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
Ahihihihiihiiiiii nasıl guldum öyle degisir tabi canim 🤪🤪🤪🤪🤪

Ben de anlamadım. Kız arkadaşları ile kafeye gidebilir bu aldatma değil. O kızlarla sevgili ya da flört ilişkisi mi var? Varsa zaten yüzük takmayın yani, bu adamdan cacık olmaz. Yüzük takınca da karakter değişmez.

Keşke konuyu daha açıklayıcı yazsaydınız da bizde anlamak için sayfalarca yorum okumak zorunda kalmasaydık😬😬😬

Eğer 6 aydır tanıdığınız aranızda ne olduğunu bilmediğiniz beyden bahsediyorsanız. Aşkınızı kalbinize gömün sessizce uzaklaşın oradan hatta mümkünse kaçın. Şahsen biri bana böyle davranacak peşinde koşan asalak muamelesi yapacak bende çok seviyorum evlensem de onunla evlenirim diye hayaller kurcam!!
Nedenn peki
Bir ömür yine beni peşinden koştursun diye mi. Ömrümü yesin diye mi.
Yapmayın bunu kendinize dünyada kalan son erkek değildir herhalde yol verin gitsin. Ve dik durun asla taviz vermeyin

Keramet yuzukte miymis? Aldatma kisilik bozuklugudur. Ne yuzuk, ne evlilik, ne de cocuk bir adamin aldatmamasina sebep degildir. Yuzuk herseyi degistirse idi evlenince aldatilma yasamazdi.
Kafanizda ona inanmak isteyebilirsiniz. Kendinizce nisanlaninca hersey cok guzel olacak diye kendinizi kandirmak isteyebilirsiniz. Ancak bir insan 7'sinde ne ise 70'inde de o'dur. Flörtöz bir adam evlenince de bu sekilde aynen devam edecektir, aksini goren olmadi simdiye kadar.

Son düzenleme:
Back
X