• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çözemediğim yüzük meselesi

Hayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
Kırmak için yazmadım önceki yorumu ama lütfen ileri görüşlü davran bir kere yapan bir daha yapar.Aldatma, Şiddet vs vs herşeyde bu böyledir kırılıcaksan şimdi bir kere kırıl

Karakter yüzükle mi değişecek? Anlamadığım şey ,sizi yüzük takınca mi sevecek,önemseyecek ?eee o halde siz onun hayatında şu anda nesiniz?birde bu olay cafe ile mi sınırlı? Erkeklerin sığındıkları başka bir saçma düşüncede evlenince değişirim..yani seninle cinsellik yaşayamıyorum,evlenene kadar idare et...böyle birşey mi?

Aynını siz de yapın yüzüğe kadar sıkıntı yoksa. Hey Allah'ım.

Kendinize bir çizgi belirleyin ve kimse için o çizgiyi esnetmeyin. Siz kendinize saygı duymazsanız kimse duymaz.

Yüzük takınca hiçbişey değişmez. Sihirli değnek değil bu yüzük. Bi insan dürüsttür sadıktır ya da karaktersizdir. Sizinki ikinci gruba dahil gibi.

Yuzugu takinca her sey degisir evet
Yillar once Ben yasadim bunu. Arkadasken cok sosyaldi. Sozlendik bi ciddilesmeye basladi. Nisanlandik kiyafetlerime karismaya basladi.evlenince her sey degiscek dedi evden cikamaz oldum. O sosyallesmeye devam Etti.
Ben de bosadim. Yuzugu de sattim. O gunu havuza gidip cocuklar gibi tum gun kaydiraktan kaymistim.:KK49:hey gidi gunler.
Ayrica o arkadasca kizlarla cafeye giderken sen neden orda degilsin.

Şimdi böyle yapiyorsa yüzüğü takınca şimdi yaptığının fazlasini evlenince de daha fazlasını yapacaktır. Nasıl olsa elinin altindasin

Beni aldatanla ne işim var pardon coluk yok çocuk yok yuva yok dünyada başka adam mi tükendi

Son zamanlarda dikkatimi geçiyor. Konular net yazılmıyor uğraş ki anlayasın kıvamında. Sonra herkes anlamaya çalıştığı için cevap yazıyor konu sahibi ortalarda olmuyor veya tek kelimelik cevaplar verip gidiyor. 🤦‍♀️ Allah aşkına gerçekten fikir almak mı istiyorsunuz yoksa burda insanları germeye mi çalışıyorsunuz ?

6 aydır tanıdığım biri var. Ara ara mesaj yazıyor , isterse arıyor ben aradığım da açıyor ama bende sık sık aramam. Ama ilişkinin adı ne o belli değil. Konuşmalar da canım cicim yok. Ben bunu uyardım sence biz neyiz dedim geçiştirdi yazmadım aramadım kendi yazdı aradı. Ama yine aynı değişen bişey yok. Aradan zaman geçti tekrar açtım konuyu , seni isteyen mi var dedi evet var dedim blöf yaptım ama. Kalbin nasıl diyorsa öyle yap dedi. Tamam dedim öyle kaldı. Ortak arkadaşımıza beni soruyormuş X napıyor diye. Aradan zaman geçti bayram da beni aradı açtım . Yine öyle yazıyor ara ara. Dün de bana demesin mi bi konu var uzatmayayım ; Evlen evlen böyle olmuyor 😜😅 . Aynen böyle yazmış bana. Ara ara bana aşk şarkısı da atıyor . Yani sizce ne bu. Ben kendisini seviyorum evlilik dahi düşünsem onla düşünürüm ama kendisi ne benden vazgeçiyor ne bana geliyor . Korkuyormuş . Daha önce nişan atmış biri ile
Bu kişi ise bi cacık olmaz.
Yeni limanlara yelken açın.

Aldatıldınız mi aldatılmadınız onu bile anlayamadım, çoğunluk da benim gibidir diye düşünüyorum.

Kafede normal arkadaşlar ile oturmak benim için aldatma olmuyor zira gayet insanı bir hareket oluyor. Ha diyorsanız ki bu benim için aldatma o zaman yine diyecek bir şey yok. Sizin bakış açınız ile aldatılmış oluyorsunuz. Yüzük takınca hiç bir şey değişmez. Hayat bilgisayar oyunu değil. Yüzük takılınca levent atlama/ güncelleme gelmiyor.

Yukarıda bir arkadaş eski konunuz mu yorumunuz mu artık bilmiyorum ama bir mesajınızı alıntılamış ( forumda yeniyim tam kullanamıyorum hala)

Şayet bahsettiğiniz kişi o adamsa üzgünüm ama sizi sevmiyor zaten hatta bir ilişkiniz bile yok. Bunu kabul edip yolunuza bakın lütfen. Sizin beklentinizi karşılayacak duygularınızın karşılığı olan bir insan değil gibi görünüyor.

Back
X