- 23 Haziran 2020
- 222
- 703
- 103
- 43
Güzel kardesimHayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
Di miBen şahsen ikna oldum, yüzüğü takınca pek efendi pek kibar olacak hemen evlenin
Sadakat desen var...Hayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
Seni gozardi edicem kadin, her gun senin yuzunden cay puskurtmeye mecbur muyum benSadakat desen var...
Daha şidmdden değerini bilmiyor hiç bulaşma derim, kırılıyorsun belki ama illerde daha çok kırılmandan iyidir...sen aynı şeyi yapsan ne olurdu acaba.?Hayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
E napayım, bir de inanmış herhalde buraya soruyorSeni gozardi edicem kadin, her gun senin yuzunden cay puskurtmeye mecbur muyum ben
Profilinde yasi 29 yaziyor ama ben inanmak istemiyorumE napayım, bir de inanmış herhalde buraya soruyor
Çocuk ruhluysa demek...Profilinde yasi 29 yaziyor ama ben inanmak istemiyorumgerci kullanici adinin da sonu 92, ortusuyor 29’la ama dedigim gibi keske ortusmese
Normal kız arkadaşlarıyla kafeye gitmesi aldatmak mı oluyor?Hayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
İste bunu kimse anlayamadi henuzNormal kız arkadaşlarıyla kafeye gitmesi aldatmak mı oluyor?
Tek anladığım cümle buydu, konu ne soru ne hala muallakta, bazen zekamdan şüpheye düşüyorum yaİste bunu kimse anlayamadi henuz
Beni aldatan adamın yüzüğünü takmam.Hayatınız da ki kişi sizi aldatsa yani başka kızlarla arkadaş gibi kafeye gitse vs bunu bildiğiniz halde sussanız ve hayatınız da ki kişi yüzüğü takınca herşey değişir dese napardınız. Yani kırıcı yazmayın çok hassasım iki gündür
Kiz arkadaslariyla kafeye gidiyormus, konu sahibi kizinca da yuzun takinca gecer diyormusTek anladığım cümle buydu, konu ne soru ne hala muallakta, bazen zekamdan şüpheye düşüyorum ya
Öncelikli problem konu sahibinin bunu aldatma kabul etmesi.Kiz arkadaslariyla kafeye gidiyormus, konu sahibi kizinca da yuzun takinca gecer diyormus
bu diyaloga gore sanki aldatiyormus da yuzuk takinca vazgecerim gibi anlasilsa da sonradan belki de konu sahibi adami cok bunaltiyor ve adam yuzuk taktiktan sonra kiz arkadaslarimla gorusmeyecegim demek istiyor olabilir ihtimali geldi aklima. Zira ilk ihtimal adam acisindan yuzsuzlukte nirvana olurdu
Ve konu sahibi 29 yasindaÖncelikli problem konu sahibinin bunu aldatma kabul etmesi.
Adamda uğraşmak istemeyip he he canım yüzük takınca birşeyi kalmaz geçer demiş.
Konu sahibi de biz de aynı şeyi diyelim istiyor yani
Ayy doğru anladım dimi :)
O kadar saçma ki adam da kadın da
Bay arkadaş ben ne olgun bir insanmışım da kendi kıymetimi bilmiyormuşum ya :)Ve konu sahibi 29 yasinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?