Çözemediğim yüzük meselesi

Güzel kardesim
Hayatın boyunca karsındakini söylediği sözlere değil yaptığı davranışlara odaklan. Cevabı bulacaksın.

Sadakat desen var...

Bu cümleyi bir yerden tanıyorum. Yüzüğü takınca değişmedi. İmam nikahlı ikinci eşi düşünüyor hatta meşrulaştıracak kendince (trajikomik)

Daha şidmdden değerini bilmiyor hiç bulaşma derim, kırılıyorsun belki ama illerde daha çok kırılmandan iyidir...sen aynı şeyi yapsan ne olurdu acaba.?

Normal kız arkadaşlarıyla kafeye gitmesi aldatmak mı oluyor?

Beni aldatan adamın yüzüğünü takmam.

Tek anladığım cümle buydu, konu ne soru ne hala muallakta, bazen zekamdan şüpheye düşüyorum ya
Kiz arkadaslariyla kafeye gidiyormus, konu sahibi kizinca da yuzun takinca gecer diyormus
bu diyaloga gore sanki aldatiyormus da yuzuk takinca vazgecerim gibi anlasilsa da sonradan belki de konu sahibi adami cok bunaltiyor ve adam yuzuk taktiktan sonra kiz arkadaslarimla gorusmeyecegim demek istiyor olabilir ihtimali geldi aklima. Zira ilk ihtimal adam acisindan yuzsuzlukte nirvana olurdu

Öncelikli problem konu sahibinin bunu aldatma kabul etmesi.
Adamda uğraşmak istemeyip he he canım yüzük takınca birşeyi kalmaz geçer demiş.
Konu sahibi de biz de aynı şeyi diyelim istiyor yani
Ayy doğru anladım dimi :)
O kadar saçma ki adam da kadın da

Ve konu sahibi 29 yasinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…