Sizi ailesine ya da ailesini size ısındırmak istiyor,güzel bir şey bence.:)
Ne kadar süredir birliktesiniz?Ya keşke dediğiniz gibi olsa ama bu hafta da arkadaşları çıktı ben napıym buadamı daha önce de öğle tatilinde ziyaretine gideyim birlikte yemek yiyelim dedim yakın bi arkadaşı var sen onun yanına git ben işten çıkınca yeriz hep beraber dedi ben dumur. Belli etmedim ama ağlıcaktm nerdeyse
6 aydır birlikteyizNe kadar süredir birliktesiniz?
şimdiden zemın hazırlıyor işte
ileride ailesiyle fazlasıyla takılacaksınız çunku..
kız çocugu gıbı olan erkeklerı hıc sevmıyorum.
İnşallah inanın bazen neler düşünüyorum ama hemen sil diyorum kafandan. Gece yatmadan önce mesajlaştık yalvarıyo gidelim diye son günlerin bak diyo ben de evet son günlerimi bende ailemle ve yakınlarımla geçirmek istiyorum dedim. Tamam yarın tekrar son kez sorcam dedi. Anlaması lazım artık daha ne diyim nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olun. Direk başbaşa kalalım diyemiyorumAllah allah bana da ilginç geldi durum ama olumsuz birşey hissetmedim, inşallah da arkasından kötü birşey çıkmaz.
E niye diyemiyorsun ki canım ne olacak. Ben demiştim birkeresinde birşey olmuyor :)İnşallah inanın bazen neler düşünüyorum ama hemen sil diyorum kafandan. Gece yatmadan önce mesajlaştık yalvarıyo gidelim diye son günlerin bak diyo ben de evet son günlerimi bende ailemle ve yakınlarımla geçirmek istiyorum dedim. Tamam yarın tekrar son kez sorcam dedi. Anlaması lazım artık daha ne diyim nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olun. Direk başbaşa kalalım diyemiyorum
Ne biliyim ondan bekliyorum düşünmesini, erkek olarak onun yalnız kalmak istemesi gerekmez miE niye diyemiyorsun ki canım ne olacak. Ben demiştim birkeresinde birşey olmuyor :)
Yoo gerekmez. Düşünememiş olabilir canım adamlar da robot değil ki her istediğimizi hissetsin anlasın, bizim normalimizi normal bulsun.Ne biliyim ondan bekliyorum düşünmesini, erkek olarak onun yalnız kalmak istemesi gerekmez mi
me post: 36522981 .!.:Ya keşke dediğiniz gibi olsa ama bu hafta da arkadaşları çıktı ben napıym buadamı daha önce de öğle tatilinde ziyaretine gideyim birlikte yemek yiyelim dedim yakın bi arkadaşı var sen onun yanına git ben işten çıkınca yeriz hep beraber dedi ben dumur. Belli etmedim ama ağlıcaktm nerdeyse
İnşallah inanın bazen neler düşünüyorum ama hemen sil diyorum kafandan. Gece yatmadan önce mesajlaştık yalvarıyo gidelim diye son günlerin bak diyo ben de evet son günlerimi bende ailemle ve yakınlarımla geçirmek istiyorum dedim. Tamam yarın tekrar son kez sorcam dedi. Anlaması lazım artık daha ne diyim nasıl davranmalıyım lütfen yardımcı olun. Direk başbaşa kalalım diyemiyorum
Ne biliyim ondan bekliyorum düşünmesini, erkek olarak onun yalnız kalmak istemesi gerekmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?