kahvetelvesi Nirvana Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2011 14.637 En iyi cevaplar 1 31.665 798 Bursa 16 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meliscan_ #21 meliscan_ .!.: Ne biliyim ondan bekliyorum düşünmesini, erkek olarak onun yalnız kalmak istemesi gerekmez mi Genişletmek için tıkla... Bu düşüncenizi kırmazsanız bir şeyleri anlamasını beklemekle geçer ömrünüz. Yorar ve yorulursunuz. Net olun, ne istiyorsanız söyleyin. Bunda söylenemeyecek hiçbir şey yok.
meliscan_ .!.: Ne biliyim ondan bekliyorum düşünmesini, erkek olarak onun yalnız kalmak istemesi gerekmez mi Genişletmek için tıkla... Bu düşüncenizi kırmazsanız bir şeyleri anlamasını beklemekle geçer ömrünüz. Yorar ve yorulursunuz. Net olun, ne istiyorsanız söyleyin. Bunda söylenemeyecek hiçbir şey yok.
C CeYz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2012 9.964 14.476 498 16 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi meliscan_ #22 "Benimle başbaşa kalmak istemediğini özlemediğini düşünüyorum" derdim ben olsam. Zaten bir tek haftasonları görüşüyormuşsunuz anladığım kadarıyla.Ben şahsen rahatsız olurdum her haftasonu birilerinin olmasından
"Benimle başbaşa kalmak istemediğini özlemediğini düşünüyorum" derdim ben olsam. Zaten bir tek haftasonları görüşüyormuşsunuz anladığım kadarıyla.Ben şahsen rahatsız olurdum her haftasonu birilerinin olmasından