Çözemedimm

Bembeyazzz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
9
5
Kızlar merhaba.. Yeni üye oldum uzun süredir takip ediyordum. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Bi süredir birinden hoşlanıyorum işi gücü olan aklı başında sakin biraz utangaç biri gözlemlediğim kadarıyla. Hoşlanıyor gibi davranıyor zaman zaman. Ben de daha iyi tanımak için bi fırsat olsun diye numaralarımızı alıp verelim istedim. Kimseye numarasnı vermiyormuş. Çok şaşırdım ve bi kız olarak bozuldum. Daha kibar şekilde reddedebilirdi. Açık açık söylemedim tanımak istediğimi. Bi konudan dolayı haberleşmemiz gerekiyordu grup olarak.

Hoşlanıyorm ve tanımak istiyorum ondan da öyle bi his alıyorm ama neden böyle yaptı anlayamadım. Siz böyle bişey yaşasanız ne düşünürsünüz ? bu arada yaşımız 27.

numarasını vermeyen bir adam...çok itici ve güven vermeyen bi tip değilseniz neden vermesinki. . .
Çekingenlikte buna sebep değil.
tuhaf.

İş için kullandığı hattını kartını herkese verir normalde ama özel hattını kimseye vermiyor. Gruptan da soyutluyor kendini çoğu zaman yalnız takılıyor. Bu kadar kasılmasının nedenini anlayamıyorum. Beni biraz tanıdıysa rahatsız etmeyeceğimi hatta msj atamayacak kadar çekingen olduğumu anlamış olması lazım

İş için kullandığı hattını kartını herkese verir normalde ama özel hattını kimseye vermiyor. Gruptan da soyutluyor kendini çoğu zaman yalnız takılıyor. Bu kadar kasılmasının nedenini anlayamıyorum. Beni biraz tanıdıysa rahatsız etmeyeceğimi hatta msj atamayacak kadar çekingen olduğumu anlamış olması lazım
O zaman ne istediğini bilmeyen, ıssız adam takılmayı seven biri. Bence ona fazla takılmayın önünüze bakın :KK66:

Numarasını hoşlanıp da vermeyen adam literatüre aykırı yahu.
Hoşlanmıyordur o, mavi boncuk türkiye distrübitörlerindendir.
Hayır, ben bile sapıktır şudur budur korkusu olmadan numaramı yazabiliyorum oraya buraya alenen, ki erkek adamsın yani, hoşlanmıyo olsan bile veriverirsin, bi numara alt tarafı, bekareti istenmiş edasıyla gibi "vermem" demek nedir.
Sevgilisi ya da sevgili adayı vardır onun.

Bir kurumda eğitm alıyoruz herkes aklı başnda belli yaşta insanlar. Kötü niyetle kullanacak biri de yok aramızda. Dediğniz gibi alt tarafı numara. Biz bile rahatız bayanlar olarak. Teşekkür ederim yorumlarınız için :)

Numarasını hoşlanıp da vermeyen adam literatüre aykırı yahu.
Hoşlanmıyordur o, mavi boncuk türkiye distrübitörlerindendir.
Hayır, ben bile sapıktır şudur budur korkusu olmadan numaramı yazabiliyorum oraya buraya alenen, ki erkek adamsın yani, hoşlanmıyo olsan bile veriverirsin, bi numara alt tarafı, bekareti istenmiş edasıyla gibi "vermem" demek nedir.
Sevgilisi ya da sevgili adayı vardır onun.
aynen kıskanç bir sevgilisi var gibi bence de :KK53::KK53:

Bir erkek arkadasınız gitsin numarasını sorun bakalım verecek mi? Baktık verdi.O zaman sizlik bir sorun.Vermezse de öyle bir takıntısı var demek.İlginç olarak

Gruptaki erkek arkadaşlarımıza da vermiyor numarasını. Çay kahve içmeye gelmiyor yalnız oturuyor. Hiç bir zaman yanıma gelip konuşmuyor başkalarıyla konuşurken benim söylediklerime cevap veriyor alakalı alakasız. Kızlarla aramızdaki konular dahil. Gözlerime bakamıyor. Ben onun yanına gidiyorum bi bahaneyle kalkıyor. Sonra da kaçamak bakışlarını yakalıyorum. Çok ufak adımlar atıyor büyük adımlarla geri çekiliyor. Hem uzak hem yakın... Çok yoruldum onu izlemekten. Napıcam ben :KK43:

Bu issiz adam pozlari nedir ya, gecin gitsin bence. Yok bakis atiyor, obur gun kalkip gidiyor.......yani malca ve cocukca davranislar bunlar, ne yapacaksin bu herifi kardesim?

Dengeli, ne istediğini bileni yok mu bunların kızlar ya :KK43:(( eğer sevgilisi varsa da onu düşünmek istemiyorm 2 tarafa da yazık..

Kızlar bişey daha sormam lazım. Sizin de dediğniz gibi sevgilisi ya da nişanlısı vardır diye düşünüyorm. Ama madem kıskanç bi sevgili yüzünden telini vermiyor o zaman böyle tipler yüzük takar ya da en azndan tel vermeme sebebi olarak anlatırdı. Detayını anlatsın demiyorm ama sevgilim var o yüzden uygun bulmuyorm bile dese yeterliydi hepimiz saygı duyardık. Şimdi aklımda bi sürü soru işareti bıraktı. Bu soğukluğu hariç hayallerimdeki insana çok yakın. Unut gitsin demeyin nolur biliyosunuz çok zor.. Şimdi yurtdışına gitti 1 ay yok. O döndükten sonra da ben gidicem. Uzun ya da kısa dönem tercih edicem. Kısa 3 ay uzun 2 yıl. Önemli bi karar aşamasındayım. Tüm beklentimi kesip işime mi odaklanayım ? Çok istiyorm evlenip tr de kalmayı. Ama madem olmuyor ve canımı çok acıtıyor çekip gitmek istiyorum..:KK43:

Kızlar bişey daha sormam lazım. Sizin de dediğniz gibi sevgilisi ya da nişanlısı vardır diye düşünüyorm. Ama madem kıskanç bi sevgili yüzünden telini vermiyor o zaman böyle tipler yüzük takar ya da en azndan tel vermeme sebebi olarak anlatırdı. Detayını anlatsın demiyorm ama sevgilim var o yüzden uygun bulmuyorm bile dese yeterliydi hepimiz saygı duyardık. Şimdi aklımda bi sürü soru işareti bıraktı. Bu soğukluğu hariç hayallerimdeki insana çok yakın. Unut gitsin demeyin nolur biliyosunuz çok zor.. Şimdi yurtdışına gitti 1 ay yok. O döndükten sonra da ben gidicem. Uzun ya da kısa dönem tercih edicem. Kısa 3 ay uzun 2 yıl. Önemli bi karar aşamasındayım. Tüm beklentimi kesip işime mi odaklanayım ? Çok istiyorm evlenip tr de kalmayı. Ama madem olmuyor ve canımı çok acıtıyor çekip gitmek istiyorum..:KK43:

Ya arkadaşım aranızda bişey başlamamış bi adam için 2 yıllık yurtdışında yaşama şansı tepilir mi sence?

Haklısınız ama 2 yıl orda olmam demek dönünce 29 yaşıma gelmem demek.. Ben evlenmek çocuk sahibi olmak istiyorum hayırlıysa. Ona kızıp tüm gemileri yakmak ne kadar doğru bilmiyorum. İş mi evlilik mi deseniz anne baba ekskliğiyle büydüğüm için evlilk derim.

X