Anlatmasanız ruhu duymazdı ki
Ortak bir tanıdık vs görmediyse. Bence sıkıntı sizin bir şeyleri anlatmamanız değil, sevgilinizin fazla sorması ve kurcalaması.
Diğer uzun bir yorumunuzda iletişim sorunu mu var şeklinde bir soru sormuşsunuz. “Ben X’i de çağırdım ama senin için bir sıkıntı olur mu” deseniz daha doğru olurdu. Küçük küçük yalan söylüyormuşsunuz gibi oluyor böyle, adam zaten güvensiz olduğu için.
Benim eski sevgilimle ayrılma sebebim buna benzerdi. Kilo vermeye çalışıyordum o ara, iç çamaşırlı fotoğraf çekmiştim, ona atacaktım. İstemedi o gün
. Kilo vermişim gibi duruyor bir baksana dedim, sonra bakarım falan dedi. Ben de çok yakın bir kız arkadaşıma göstermiştim. “Görenler kilo vermişsin diyor
” dedim ben aslında bakmasını istiyordum sadece. “Kim gördü” dedi, “X’e gösterdim” dedim. “X gördü mü, gösterdin mi” dedi. “X’e gösterdim o da gördü işte” dedim. Bu şekilde kelimelerimi analiz etti falan, “bir herkes diyorsun, bir sadece X diyorsun, bir gördü diyorsun bir gösterdim diyorsun” vs yalan söylediğimi ima etti ve ayrıldı
. Amacım ilgi görmek, belki 1-2 sexting yapmakken terk edildim
.