çözüm arıyorum

znrznr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
1.752
3
46
Ankara
yine ben yine ben
kızlar güven sorunumuz var
erkek arkadaşım bana bir türlü güvenmiyor ne yaptınki güvenmiyor diyeceksiniz
şöyleki; bununla ilk çıktığımız zamanlar eskiden görüştüğüm biri telefon etti ve ben açtım konuştum sonuçta aramda duygusal bir bağ olmadığı için açmakta sakınca görmedim
sevgilim ısrarla kim olduğunu sormasına rağmen söylemedim çünkü yeni çıkıyorduk ve nasıl bir tepki vereceğini bilmiyordum
her neyse ama bir iki ay sonra tanıdıkça söyledim ona ve ona başka hiçbir yalan söylemedim
attığım adımı bilir ama bir türlü güven sağlayamıyoruz
üstelik ilişki içinde o da benim güvenimi çok sarstı ama bir çifte standart var ki sormayın eski kız arkadaşıyla görüşür felan ama güvenilmeyen ben oluyorum.

znrznr abla,önceki konularını da okudum.
Bu ilişki sanki sana mutluluk vermiyor gibi..
Haddime değil akıl vermek yanlış anlama lütfen,ama mutlu değilsen,beraber olmanında bir anlamı yok bence

znrznr abla,önceki konularını da okudum.
Bu ilişki sanki sana mutluluk vermiyor gibi..
Haddime değil akıl vermek yanlış anlama lütfen,ama mutlu değilsen,beraber olmanında bir anlamı yok bence

18 lik arkadaşımmm :)))
aslında gitgelli bir ilişki
bazen ayaklarım yerden kesiliyor ama evet genele bakarsak sorunlu
çünkü hala büyümemiş bir sevgilim var

18 lik arkadaşımmm :)))
aslında gitgelli bir ilişki
bazen ayaklarım yerden kesiliyor ama evet genele bakarsak sorunlu
çünkü hala büyümemiş bir sevgilim var
Ah ah,erkekler 35i geçmeden büyümüyor ki
Bence kafana takma onu,boş yere doldurma kafanı.
O hatasını,yanlışlarını anlasın,senin boşvermişliğin karşısında oturup düşünecektir.(umuyorum:26:)

sen güvenıyor musun pekı?

aynı güven sağlayamama durumu senın ıcın de gecerlı mı?

sen güvenıyor musun pekı?

aynı güven sağlayamama durumu senın ıcın de gecerlı mı?

güvenimi sarsacak çok fazla şey yaptı ama söz verdiği için üstüne düşmüyorum
insanlar hata yapabilir ama aynı hatayı ikinci kez yaparsa tabiki güvenim sarsılır
ayrıca ben güveni tek yönlü düşünmüyorum
sevgi saygı sadakat hepsi iç içe olmalı

Kızma ama düşüncemi söylemek gerekirse bu ilişkiden pek hayır geleceğini sanmıyorum ara ara ilişkine dair yorumlarına konularına denk geliyorum ve böyle bi'düşünce oluşturdu bende:26:İlişkinin başında normal bi'arkadaşının telefonunu açmanla onun eski kız arkadaşıyla konuşması çok başka şeyler sevgilin önce kendi davranışlarına baksın ezdirme kendini.

eğer sürekli kendını ispat cabasındaysan yanlıs yoldasın..

sevgılım bana sana guvenmıyorum işte sen gecmste şöyle yapmstn cunku dese sureklı potansıyel suclu gbı gezmezdm

derdım kı ben bunun acklamasnı yaptm sana yalanda söyloeyeblrdm ama gercegı söyledım... sen bunu kabullenıp ılkıskıye devam edıyorsun ama bır yandan da

yok guvenemıyorum olmuyor tamam kabul ettım ama aklımdan sılemıyorm dıyorsan da yapacak bırseyım yok derdım bu artık senın kalbının ve kafanın sorunu ben kendımden emınım bır sucum olmadıgı halde surkelı bu kaprıslerı cekemem kusura bakma derdm

ne ımalarına ne sorgularına cevap vermezdm... ınsan ılıskısınde rahat olmalı sureklı kendını ıspat cabasnda karsısndakını ıkna cabasnda olmamalı dye dusunuyrm

mesaj atmış
seninle mutlu olacağımı sanmıyorum diye
bende çık o zaman buluşalım konuşalım dedim
ben ayrılacam bu sefer
eteğimde ki taşları dökecem

mutlu musun? bu soruyu her zaman sorarım kucucuk talebelerıme bıle cocuklar mutlumusunuz evet cevabı benı tatmın eder.. kendımede sorarım mutlu muyum evet! o zaman her sey yolunda.. mutlu musun?

Lanet olsun aynindan bende de var !!
ben de gecmisle ilgili bir seyi aramizdaki ilisikiyi aileler ogrendikten sonra anlattim ona. Ne ayrilabildik o gunden sonra ne de guvenebildi bana.Ve evlendik... evet o da hatalar yapiyor. Ve kendi deyimiyle mesajlasmak suretiyle aldatildim da ( ama iste ne zaman hakliligimi ispatlamaya calissam o buyuk kavgayi hatırlatıyor. Guvenmiyorm sana diyip duruyor. Artk o da bnm ona olan guvenimi sasrti. Karsilikli güvensizlik ile devam eden bir evlilik. ........
bugun defalarca sorguladm kendimi. Yanlis mi yaptim diye. Cevap veremedim. Kendime bile itiraf edemedim gercekleri.
Olmuyo arkadasim olmuyo bi kere yikildi mi yeniden insaa edemiyorsun. Sizde de oyle olmus belli ki.

Son düzenleme:

biz birazdan yollarımızı ayıracaz zaten şu an sadece ağlıyorum ve gelmesini bekliyorum
hangi birini söyleyim ki yaptıklarının
hakkım haram olsun ona

biz birazdan yollarımızı ayıracaz zaten şu an sadece ağlıyorum ve gelmesini bekliyorum
hakkım haram olsun ona
Kendini senin yerine koymayi denemiyor degil mi.. oyleler iste. Dedigin gibi cifte standard var erkek kadin arasında.

madem yenıden inşa edemiyor edemeyecektı neden evlenıyor? mısılleme yapınca mı kendıne gelecektı?

bır kaıdn yada erkek eger aldatılmayı yada herhangı bır sorunu affedıp cozup sonra ılıskıye devam edıp her sorunda onune ısıtıp ısıtp koymamalı...

kararınıun arkasnda durmalı bıraz...

madem güvenmeyecektı kapı oradaydı gıtseydı.. bulamaz mıydınz sızı dha cok seven bırını bulurdunuz... neden hem yanında olup hem ezmek?

o zaman ne yapman gereken belli güzelim :):) aşk olsaydı acıda hüzünde olsa temelinde mutluluk olurdu.

çok mutlu olduğum anlarda oldu evet ama şuan ayrılık konuşması yapmaya geldiği için hayır değilim
uzun uzun konuşmalı mı yoksa yüzüğü verip çekip giitmeli mi bilmiyorum

hakkım haram olsun ona

ağlama...

neden ağlıyorsun? dimdik dur karsısında...

bende bır keresnde cok aglamstm sırf daha cok ağlamayaym dıye söylememstı ayrılmak ıstedgnı

2 gun sonra klasık tablo... yne bır ayrılık konusması.. benım yanıma da o gune daır doktugum o gozyaslarnn ezıklıgın pısmanlıgı kalmstı...

sakın ağlama güçlü dur ... yalvarma yakarma beddua etme.. o gıdınce ıstersen bagıra bagıra agla ama ona ağlama...

insan kendıne acıyor yoksa...

Aileme karsi sorumlulugu oldugu icin ayrilmadi. Yari yolda birakmak istemedi. Ama dedign gibi misilleme yapti! Biz dik bir rampadann çıkıyoruz bu evlilikte. Cok dua ediyorm duze kavusmak için. Tabi yuvarlanip basa dönme ihtimali de var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…