evlilik benim için kutsal bir durum zaten benim düşüncem değil aileler arasında bir atasözü haline gelmiş bende sizin gibi garipsedim bu tür lafları ama ne yazıkkı bu şekilde yorumlar yapılmışEvlilik alıp satma olayı değildir yalnız
Olaya böyle bakan aileyle arkadaşınızın işi zor allah kolaylık versin...evlilik benim için kutsal bir durum zaten benim düşüncem değil aileler arasında bir atasözü haline gelmiş bende sizin gibi garipsedim bu tür lafları ama ne yazıkkı bu şekilde yorumlar yapılmış
amin çok teşşekkür ederim yorumunuz için sevdilerse yanlış bir durum yok ortada tabikide yanlışlar var ortada ama karşı çıkılmamalı belki bir baskasıyla mutlu olamayacak insanlara bu zamnda güvenmek zorOlaya böyle bakan aileyle arkadaşınızın işi zor allah kolaylık versin...
reşit biri ama herşeye sinirlenen bir abi bu tür şeylere karşı çıkan bir anne baba var yıl 2016 ama bir çok ailede kız çocukları özgürce yaşayamıyor sevmek suçmuş gibi davranılıyor korkup saklanıyor yalanlar üzerine hatalar kuruluyor aile baskısı varsa inanın açıklama yapılamıyorReşit biri olarak karşısına ailesini alıp konuşamıyor ise yalanların ardına sığınmış ise yüzleşmeye cesareti yok ise bırakın ne hali varsa görsün
Bir yıl kaç olursa olsun yalan doğru değilreşit biri ama herşeye sinirlenen bir abi bu tür şeylere karşı çıkan bir anne baba var yıl 2016 ama bir çok ailede kız çocukları özgürce yaşayamıyor sevmek suçmuş gibi davranılıyor korkup saklanıyor yalanlar üzerine hatalar kuruluyor aile baskısı varsa inanın açıklama yapılamıyor
Ailenin şu almak satmak tabiri çok yanlış fakatBu güne kadar kendi sorunlarımla buraya konu açmıştım ve o kadar güzel destek verici yorumlar aldım ki herkese teşekkür borçluyum... konumuza gelicek olursak kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşımın problemi yakın akrabalarından birisi ile sevgili ve uzun süredir süren bir ilişkileri var 4 yıl gibi bir süre, fakat kız arkadaşımın ailesi akraba arasında olan evlilik durumlarına rest çekiyor birbirimizzden alıp satmayalım diyorlarmış aile arasında ortam karışabilecek derecede kötü boyutlara gidebilir, bir kızın erkek arkadaşı olurda annesi bilmezmi tabikide bilir fakat bu sevgili olan kişiyi değil başka bir kişiyi paravan olarak kullanıp başka birisinin resmini göstermiş(çok üzücü ve yanlış bir durum) fakat olay gittikçe çığrndan çıkıyor annesi gelsin istesinler diyor kişi o kişi değil bilinmez bir durum ben bir yol bulamadım bir insanın yakınına yardım edememesi kadar kötü bir durum yok beynim durdu resmen yorumlarınıza düşüncelerinize ihtiyacım var bir yol bulamıyoruz,bulamıyorumbilmece gibi olan olayı anlatabilmişimdir umarım çok karışık üzücü bir durum
Akraba evliliği hem genetik olarak hemde artık 2016 yılında mantık olarak yanlış bir seçim. Ailesi haklı . Düşünün evlendiler en ufak bir sorunda tüm aile akrabalar birbirine girecek ayrıca ne kadar yakın akrabalar kuzen falansa çok yanlış artık bu Zaman'da . Uzak akraba ise yani dedesinin üvey kardeşinin torunu tarzı o Zaman biraz zorlasın kız. Ama öyle kuzen falansa ailesi 100 de 1500 haklı .
en başında başka resim gösteren kişi yanlış yapmış annesine doğru olarak olayı anlatsınBu güne kadar kendi sorunlarımla buraya konu açmıştım ve o kadar güzel destek verici yorumlar aldım ki herkese teşekkür borçluyum... konumuza gelicek olursak kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşımın problemi yakın akrabalarından birisi ile sevgili ve uzun süredir süren bir ilişkileri var 4 yıl gibi bir süre, fakat kız arkadaşımın ailesi akraba arasında olan evlilik durumlarına rest çekiyor birbirimizzden alıp satmayalım diyorlarmış aile arasında ortam karışabilecek derecede kötü boyutlara gidebilir, bir kızın erkek arkadaşı olurda annesi bilmezmi tabikide bilir fakat bu sevgili olan kişiyi değil başka bir kişiyi paravan olarak kullanıp başka birisinin resmini göstermiş(çok üzücü ve yanlış bir durum) fakat olay gittikçe çığrndan çıkıyor annesi gelsin istesinler diyor kişi o kişi değil bilinmez bir durum ben bir yol bulamadım bir insanın yakınına yardım edememesi kadar kötü bir durum yok beynim durdu resmen yorumlarınıza düşüncelerinize ihtiyacım var bir yol bulamıyoruz,bulamıyorumbilmece gibi olan olayı anlatabilmişimdir umarım çok karışık üzücü bir durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?