çözüm bulamadık...

Handebade

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2016
51
9
36
27
Bu güne kadar kendi sorunlarımla buraya konu açmıştım ve o kadar güzel destek verici yorumlar aldım ki herkese teşekkür borçluyum... konumuza gelicek olursak kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşımın problemi yakın akrabalarından birisi ile sevgili ve uzun süredir süren bir ilişkileri var 4 yıl gibi bir süre, fakat kız arkadaşımın ailesi akraba arasında olan evlilik durumlarına rest çekiyor birbirimizzden alıp satmayalım diyorlarmış aile arasında ortam karışabilecek derecede kötü boyutlara gidebilir, bir kızın erkek arkadaşı olurda annesi bilmezmi tabikide bilir fakat bu sevgili olan kişiyi değil başka bir kişiyi paravan olarak kullanıp başka birisinin resmini göstermiş(çok üzücü ve yanlış bir durum) fakat olay gittikçe çığrndan çıkıyor annesi gelsin istesinler diyor kişi o kişi değil bilinmez bir durum ben bir yol bulamadım bir insanın yakınına yardım edememesi kadar kötü bir durum yok beynim durdu resmen yorumlarınıza düşüncelerinize ihtiyacım var bir yol bulamıyoruz,bulamıyorum bilmece gibi olan olayı anlatabilmişimdir umarım çok karışık üzücü bir durum

Evlilik alıp satma olayı değildir yalnız
evlilik benim için kutsal bir durum zaten benim düşüncem değil aileler arasında bir atasözü haline gelmiş bende sizin gibi garipsedim bu tür lafları ama ne yazıkkı bu şekilde yorumlar yapılmış

E ne yapacak açıklayacak mecbur.
Fotosunu gösterdiği kişiye istetecek değil ya.
Nereye kadar yalan söyleyecek sonuçta.

evlilik benim için kutsal bir durum zaten benim düşüncem değil aileler arasında bir atasözü haline gelmiş bende sizin gibi garipsedim bu tür lafları ama ne yazıkkı bu şekilde yorumlar yapılmış
Olaya böyle bakan aileyle arkadaşınızın işi zor allah kolaylık versin...

Olaya böyle bakan aileyle arkadaşınızın işi zor allah kolaylık versin...
amin çok teşşekkür ederim yorumunuz için sevdilerse yanlış bir durum yok ortada tabikide yanlışlar var ortada ama karşı çıkılmamalı belki bir baskasıyla mutlu olamayacak insanlara bu zamnda güvenmek zor

Reşit biri olarak karşısına ailesini alıp konuşamıyor ise yalanların ardına sığınmış ise yüzleşmeye cesareti yok ise bırakın ne hali varsa görsün
reşit biri ama herşeye sinirlenen bir abi bu tür şeylere karşı çıkan bir anne baba var yıl 2016 ama bir çok ailede kız çocukları özgürce yaşayamıyor sevmek suçmuş gibi davranılıyor korkup saklanıyor yalanlar üzerine hatalar kuruluyor aile baskısı varsa inanın açıklama yapılamıyor

Yakın akraba derken ??

Kuzenler mi ? Öyle ise birbirlerini unutsalar iyi olur... Gelecek nesilleri için .

Yok birinci dereceden akrabalık yok ise ; yalan dolandan bir an önce vazgeçsinler.

Ha bu arada ailenin alım / satım tabiri iğrenç . Onlar kullansa da keşke sen başka türlü yazsa idin .

Bir yıl kaç olursa olsun yalan doğru değil
İki yüzleşmeye cesareti olmayan biri için fazla cesurca bir hareket
Üç yalanların ardına sığınmış olmak işi daha da zorlaştırır
Dört akraba evliliği aslında pek doğru değil
Beş gerçekler ortaya çıkar ise ne olur

Ay kusura bakmayında sacmalamıs bence ayrıldık desın ve bır sure annesıne gercek ıkıskısını acıklasın anne babası onay vermıyrsa da zrlamasın cunku annesıgıl haklı

Ailenin şu almak satmak tabiri çok yanlış fakat
Bir konuda haklılar akraba evliliğinin genetik hastalıklar açısından yanlış olduğunu hepimizi biliyoruz birde ailenin endişe ettiği durum var
Kavga yada ayrılma durumunda aileler tam anlamıyla bir çatışmaya giriyorlar sonrası ömür boyu huzursuzluk
Sürekli görüşmek zorundalar çünkü

Kız başka resim göstererek hata yapmış
Eğer sonsuz güveniyor ve evlenmek istediği kişinin o olduğuna eminse anneye açıklasın tepkilerinden korktuğu için öyle yaptığını ama pişman olduğunu birbirlerini sevdiklerini en azından bir konuşmayı kabul etmelerini istediğini söylesin

Akraba evliliği hem genetik olarak hemde artık 2016 yılında mantık olarak yanlış bir seçim. Ailesi haklı . Düşünün evlendiler en ufak bir sorunda tüm aile akrabalar birbirine girecek ayrıca ne kadar yakın akrabalar kuzen falansa çok yanlış artık bu Zaman'da . Uzak akraba ise yani dedesinin üvey kardeşinin torunu tarzı o Zaman biraz zorlasın kız. Ama öyle kuzen falansa ailesi 100 de 1500 haklı .

+1

en başında başka resim gösteren kişi yanlış yapmış annesine doğru olarak olayı anlatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…