Cözüm bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

D3fne

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2019
32
13
18
1.5 aylik evliyim ama hic mutlu degilim eşim evlendigimiz gunden beri benmle ilgilenmek yerine hep babasiyla babasinin isleriyle ilgileniyor ben hasta olsam bile beni birakip babasinin köy islerini yapmaya gidiyor. 2 gün mutlu olsak 5 gun küsüyoruz barismak icinde hic birsey yapmaz birlikte birsey yapmak istemez söyleyince aksamlari görüsüyoruz yeter diyor. Pazar gunleri izinli onuda babasina ayiriyor. Bana karsi olan ilgisizliginden dolayi sogumaya basladim mutlu degilim ne yapacagimida bilmiyorum

Buraya niye açtınız konuyu onu da anlamadım

Bdvye yazarsanız daha çok yorum alırsınız inşallah sorunlarınızı çözersiniz

Cok bencil sadece kendini dusunur pazarlarinizida bana ayirin der sanki baska gunumuz varmis gibi sabah 9 da arar gelmiyomusunuz diye

O zaman sorunu eşinizle çözün. Ben de gün içinde eşimi görüyorum öğlen geliyor mesela ama pazar günüm bölününce deli oluyorum. O gün gezmek, dolaşmak istiyorum sadece. Ben yeni evliyim kayınvalideler plan yaptığımız günü bozdular biraz. Bizi dedene bırak, anneni acile götür falan filan diye. Kavga ettim çünkü kendileri de gidebilirler. Ağzına ettim yani bir daha asla bozamadı. Baştan izin vermemek en mantıklısı böyle şeylere. Taviz tavizi doğuruyor. Bu pazar bir şey yapın bence. Mesela hasta numarası yapın ve gidemeyin. Eşiniz giderse de arayın gün içinde çok kötüyüm hastaneye götür beni filan diye çağırın. Belki yavaş yavaş ayağını kesersiniz.

Hep konusuyoruz sonuc hep kavga babasinin islerini yapmaya mecbur hissediyo kendini abisi var 1 tane hic biseye karismak bekar kendi halinde o is yapmadigi icin hep esime is dusuyo hastayim desem hastaneye goturur saat gec de olsa yine babasinin yanina gitmek ister

Sizinle kağıt üzerinde evli, babasıyla yaşıyor gibi. Bilemiyorum nasıl düzelir,. Üzerine gitmeyin biraz, sizde kendi aleminiz de takılın

Öyle ise kendinize başka uğraşlar bulun. Tamamen iiletişimi kesin. Adam zaten sizle evli gibi değil.

genelde bılerek gıderler.köyumden bılıyorum.babalarının her işlerine koşturuyorlar çunku ilerisini düşünurler.mal varlığı vs için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…