Yok severek evlendik evlenmeden once boyle ilgisiz degildiGörücü usulü mü evlendiniz acaba
Buraya niye açtınızbenim gibi olanlar vardir belki bi yol gosterebilirBuraya niye açtınız konuyu onu da anlamadım
Tesekur ederim inşallahBdvye yazarsanız daha çok yorum alırsınız inşallah sorunlarınızı çözersiniz
Cok bencil sadece kendini dusunur pazarlarinizida bana ayirin der sanki baska gunumuz varmis gibi sabah 9 da arar gelmiyomusunuz diyeÜzüldüm size. Babası nasıl biri? Ona mı deseniz acaba en azından pazar günü çağırmasın. O güne siz plan yapın.
O konuda sknti yok hep isteklidir bende hic isteksiz yaklasmadmBelki yanlış bir bakış açısı ama, cinsel hayatınızda mutlu musunuz eşiniz nasıl davranıyor size ?
Cok bencil sadece kendini dusunur pazarlarinizida bana ayirin der sanki baska gunumuz varmis gibi sabah 9 da arar gelmiyomusunuz diye
Hep konusuyoruz sonuc hep kavga babasinin islerini yapmaya mecbur hissediyo kendini abisi var 1 tane hic biseye karismak bekar kendi halinde o is yapmadigi icin hep esime is dusuyo hastayim desem hastaneye goturur saat gec de olsa yine babasinin yanina gitmek isterO zaman sorunu eşinizle çözün. Ben de gün içinde eşimi görüyorum öğlen geliyor mesela ama pazar günüm bölününce deli oluyorum. O gün gezmek, dolaşmak istiyorum sadece. Ben yeni evliyim kayınvalideler plan yaptığımız günü bozdular biraz. Bizi dedene bırak, anneni acile götür falan filan diye. Kavga ettim çünkü kendileri de gidebilirler. Ağzına ettim yani bir daha asla bozamadı. Baştan izin vermemek en mantıklısı böyle şeylere. Taviz tavizi doğuruyor. Bu pazar bir şey yapın bence. Mesela hasta numarası yapın ve gidemeyin. Eşiniz giderse de arayın gün içinde çok kötüyüm hastaneye götür beni filan diye çağırın. Belki yavaş yavaş ayağını kesersiniz.
Susuyorum kavga etmeyelim diye gezecektem tek geziyorum ama insan ilgi bekliyoSizinle kağıt üzerinde evli, babasıyla yaşıyor gibi. Bilemiyorum nasıl düzelir,. Üzerine gitmeyin biraz, sizde kendi aleminiz de takılın
Hep konusuyoruz sonuc hep kavga babasinin islerini yapmaya mecbur hissediyo kendini abisi var 1 tane hic biseye karismak bekar kendi halinde o is yapmadigi icin hep esime is dusuyo hastayim desem hastaneye goturur saat gec de olsa yine babasinin yanina gitmek ister
Demek ki düzenli seks için evlenmiş.O konuda sknti yok hep isteklidir bende hic isteksiz yaklasmadm
Yok oyle degil seviyor beni esimin annesi yok belki o yüzden babasiyla fazlasiyla ilgileniyo benmde alttan almami bekliyoDemek ki düzenli seks için evlenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?