- 12 Aralık 2019
- 32
- 13
- 18
Annesiz buyumus belki evlilik nedir bilmiyoresiniz evlendigini idrak edememis galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annesiz buyumus belki evlilik nedir bilmiyoresiniz evlendigini idrak edememis galiba
Parada pulda gozu olan biri degil ama babasini uzmek istemezken beni uzuyogenelde bılerek gıderler.köyumden bılıyorum.babalarının her işlerine koşturuyorlar çunku ilerisini düşünurler.mal varlığı vs için.
Evet baya seviyor. 1.5 aylik evlilikte cinsellik harici adam yuzunuzu gormuyor. Aksamlari gorusuyoruz ya o yeter diyor, baya iyi sevgiYok oyle degil seviyor beni esimin annesi yok belki o yüzden babasiyla fazlasiyla ilgileniyo benmde alttan almami bekliyo
Ben istemessem yaklasmiyor ewet seviyor sadece babasindan firsat bulup zaman ayiramiyo cunku 1 gun izni varEvet baya seviyor. 1.5 aylik evlilikte cinsellik harici adam yuzunuzu gormuyor. Aksamlari gorusuyoruz ya o yeter diyor, baya iyi sevgi
Nickinizi polyanna olarak degistirebilirsiniz
İstemediginiz halde yaklasinca adi tecavuz oluyor zaten. Tecavuz etmedigine oturup sukretcekseniz buyrun edin.Ben istemessem yaklasmiyor ewet seviyor sadece babasindan firsat bulup zaman ayiramiyo cunku 1 gun izni var
Konu BDV De zatenBdvye yazarsanız daha çok yorum alırsınız inşallah sorunlarınızı çözersiniz
Aile planlanmasındaydı :) taşınmışKonu BDV De zaten![]()
öncelikle alfabemizde w diye bir harf yok."evet" olacak o.madem eşinizi böyle körü körüne savunacaksınız her yorumda ne diye konu açtınız? oturun evcilik oyununuzda mutlu mutlu takılın kendi başınıza , adam da gelip sizinle ilişkiye girip sonra tekrar babasına dönsünBen istemessem yaklasmiyor ewet seviyor sadece babasindan firsat bulup zaman ayiramiyo cunku 1 gun izni var
Şu an evli olanların %95 i sizin durumda..1.5 aylik evliyim ama hic mutlu degilim eşim evlendigimiz gunden beri benmle ilgilenmek yerine hep babasiyla babasinin isleriyle ilgileniyor ben hasta olsam bile beni birakip babasinin köy islerini yapmaya gidiyor. 2 gün mutlu olsak 5 gun küsüyoruz barismak icinde hic birsey yapmaz birlikte birsey yapmak istemez söyleyince aksamlari görüsüyoruz yeter diyor. Pazar gunleri izinli onuda babasina ayiriyor. Bana karsi olan ilgisizliginden dolayi sogumaya basladim mutlu degilim ne yapacagimida bilmiyorum