Cözüm bulamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok oyle degil seviyor beni esimin annesi yok belki o yüzden babasiyla fazlasiyla ilgileniyo benmde alttan almami bekliyo
Evet baya seviyor. 1.5 aylik evlilikte cinsellik harici adam yuzunuzu gormuyor. Aksamlari gorusuyoruz ya o yeter diyor, baya iyi sevgi
Nickinizi polyanna olarak degistirebilirsiniz

Evet baya seviyor. 1.5 aylik evlilikte cinsellik harici adam yuzunuzu gormuyor. Aksamlari gorusuyoruz ya o yeter diyor, baya iyi sevgi
Nickinizi polyanna olarak degistirebilirsiniz
Ben istemessem yaklasmiyor ewet seviyor sadece babasindan firsat bulup zaman ayiramiyo cunku 1 gun izni var

Ben istemessem yaklasmiyor ewet seviyor sadece babasindan firsat bulup zaman ayiramiyo cunku 1 gun izni var
İstemediginiz halde yaklasinca adi tecavuz oluyor zaten. Tecavuz etmedigine oturup sukretcekseniz buyrun edin.
sizle zaman gecirmiyor aksamdan aksama gormek yeter diyor siz hasta olsaniz bile yaninizda durmuyor babasina gidiyor ama cok seviyor dimi?
E firsat bulup zaman ayiramiyor, sizi de cok seviyorsa sorun ne konu actiniz buraya?
bi konunuza bakin bi su yazdiginiz mesaja.
adami butun seffafligiyla anlatiyorsunuz biz de yorum yapiyoruz sonra kocisim beni cok seviyor firsat yaratamiyor oluyor sadece.

Cocuk yapma sakin.sonra duruma gore bakarsin.

kendini biraz duzeltmezse hic cekilecek tarafi yok.gitsin babasiyla yasasin

öncelikle alfabemizde w diye bir harf yok."evet" olacak o.madem eşinizi böyle körü körüne savunacaksınız her yorumda ne diye konu açtınız? oturun evcilik oyununuzda mutlu mutlu takılın kendi başınıza , adam da gelip sizinle ilişkiye girip sonra tekrar babasına dönsün :işsiz: ama muhakkak acilen çocuk yapın çünkü böyle evliliklere bir de çocuk şart ki işler iyice karışsın

1.5 aylik evliyim ama hic mutlu degilim eşim evlendigimiz gunden beri benmle ilgilenmek yerine hep babasiyla babasinin isleriyle ilgileniyor ben hasta olsam bile beni birakip babasinin köy islerini yapmaya gidiyor. 2 gün mutlu olsak 5 gun küsüyoruz barismak icinde hic birsey yapmaz birlikte birsey yapmak istemez söyleyince aksamlari görüsüyoruz yeter diyor. Pazar gunleri izinli onuda babasina ayiriyor. Bana karsi olan ilgisizliginden dolayi sogumaya basladim mutlu degilim ne yapacagimida bilmiyorum
Şu an evli olanların %95 i sizin durumda..
Tr de evlilik böyle bir şey..... Ne bekliyordunuz ki..... Erkeklerin evlenince şöyle oluruz hayatım böyle oluruz hayatım laflarına inanmayın.... Gerçek bu.... Sana tavsiyem eşini hayatının merkezine sakın alma... Başka Uğraş bul hatta öyle yoğun ol ki ayyyyy bugün akşam yemek yapmaya fırsatım olmadı falan de.... Bak o zaman nasıl oluyor 👏💃💃💃

Benim eşim ve ailesi de evlendiğimiz ilk günden itibaren hep birlikte vakit geçirelim istediler. Ne eşim ne ailesi baş başa kalmaya hakkımız olduğunu düşünmedi ben söyleyene kadar.1.5 yıl oldu hala eşimle aramızda beklediğim güzel enerji olmadı.Ben bunu ailesinin sürekli zorbalikla ısrarla sık sık görüşmek istemesine eşimin de onların aklıyla hareket etmesine bağlıyorum.çok severek evlendim ama o güzel duygularima çok yazık oldu.Ben kendi psikolojimi annesinden uzak durarak korumaya çalışıyorum çünkü çok zor bi insan.eşim de eskisi kadar sık gitmiyor ben çok uyardım konuştum diye.size tavsiyem 'ben dili' ni araştırın o üslupla konuşun.en güzel zamanlarınız.çocuk olunca eskisi gibi kolay çıkamazsınız hamilelikte de çıkıp gezmek benim için zordu en güzeli en rahatı ilk zamanlardı..bir de bir yerde okuduğum yazıyı sizle paylaşmak istiyorum.
"Öncelikle evlendiğinizde anne-baba yakın akraba,karı-koca çekirdek aile olursunuz.
O yüzden öncelikleriniz çekirdek aile ekseninde yeniden düzenlenmelidir.
Evet 25-30 senelik aileden bir anda kopulmaz ama çekirdek aileye karıştırmamak gerekir.özellikle ilk sene karı-koca beraber zaman geçirmeli,ailelere ayda bir gidilmeli.bu süreçte evlilik oturur, karıkoca birbirlerini evlilik içerisinde daha iyi tanır ve ortak yaşamı kurar.
Eğer evliyken kocam/karım değil de anam babam diye yırtınırsanız o evlilik zarar görür,tamiri zor olur,kırgınlıklar unutulmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X