Mesela eşimle arefe günü dışarı çıkmıştık.bayram öncesi evim hiç müsait değildi.şehir dışından gelen kuzeniyle karşılaştık.adama akşam bize yemeğe gelin dedi.bana hiç sorup danışmadan davet etti.adam da akşam Abi'n çağırdı deyince eşim dedi ki abimlerde bize geldin.ben sinirden çatlauacaktım.adamda abinle görüşüp bişeye bağlayın dedi.sonra biz arabamıza döndük.eşime dedim ki benim hazırlığım yok.zaten Abi'n senden önce çağırmış.biz 3 kişiyiz,abinler 5 kişi.biz gidelim.bizi çağırmadı Abi'n,, istersen ben bi tatlı yapıyım çaya gidelim dedim.kızlar bana etmediği laf kalmadı.adamı arayıp hanım kabul etmiyor dedi.ben hiç bişey demedim.sonra bu olay çok çok konuşuldu ve eşimle kopma noktasına geldik.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
insan hiç hanım kabul etmiyor dermi ya sözde sizi rezil edeceğini düşünmüş
çok büyük saygısızlık sonuçta sadece kendi evi değil sizinde yaşam alanınız yemeği dışardan getirmeside hiç bir şeyi çözmez
belki yorgunsunuz ayaklarınızı uzatıp dinlenmek istiyorsunuz o ne olacak peki?
Iyi geceler herkese.2 yıldır evliyiz ve bir de çocuğumuz var ama hala konuşarak çözemiyoruz.eşim çok fazla misafir delisi ben ise bu durumdan hiç hoşnut değilim.çalışan bir bayanım.akşam çaya gelelim diye arayıp haber vereni yemeği çağırır.ben kızınca da yemeği dışarda yaptırıp getiriyorum der.kaç kez dedim ki bana sormadan çağırma ama hala çağırmaya devam ediyor.mesela biz daha 1 aylık evliyken ve her iftarda ailesiyle birlikte olmamıza rağmen sahura çağırmıştı onları ve çok kötü tartışmıştık.ben hamileyken bile sahurda misafir çağırmak istemişti.ya bu kadarı normal mi acaba?ya da ben mi çok tahammülsüzüm?mesela annemler bizdeydi.bizi görmeye gelmişlerdi başka şehirden.ailem varken ben ailemle başbaşa vakit geçirmek isterim.kimseyi ağırlamak istemem.eşim o zamanda kafasına göre yemeğe misafir çağırmıştı ama ben iptal ettim ve kötü olduk yine. Bilmiyorum kızlar.bu misafir olayı bizim evliliğimizde hep sorun.İnanın evimden nefret etme noktasına geldiğim oluyor.ne yapabilirim sizce ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Sahura misafir mi olurmuş yaa o da neyin nesi...
dışarıda yemek yaptırması iyi ama bak onu beğendim. çok zorda kalırsan söyle dışarıda yaptırsın getirsin. alışveriş listesini ver eline gitsin. mezesine kadar yaz sen yorulma sakın. bu şekilde bir yere kadar dayanır o da zaten.. tabi çok zengin değilseniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?