100 kez dışarda yap getir desem tamam der ama herşey hazır yemek değil ki.öyle zamanlar oluyor ki insan kimseyi çekemiyor.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Allah sabır versin.
Nezaket kurallarına aykırı olsada tek çözüm misafirlere yorgunum deyip surat asman. Madem eşin anlamıyor...
Bence çok haklısın. Eşinde çok büyük bi tuhaflik var. Ben senin kadar olmasa da benzer bi durum yaşadım. Eşimin çok samimi bi arkadaşı var. Evli bu çocuk. Karısıyla her pazar bize geliyordu. Üst üste haftalarca. Bi de bi keresinde gece 10 da gelmişlerdi. Artık iyice sinir olmaya başladım. Sonra geldiklerinde hiçbir şey yapmamaya başladım. Hamilelik de buna bahane oldu. Geldiler, kendileri pisirdiler, yaptılar, eşim de temizledi vs. Bu 3-4 kere olunca ayakları kesildi. Normal sıklıkta ve saatlerde geliyorlar artık.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Surat asamam.olmaz.acaba uzun bi küslük çare olabilir mi ? Aynı evin için çok tuhaf olur ama napıyım
Iyi geceler herkese.2 yıldır evliyiz ve bir de çocuğumuz var ama hala konuşarak çözemiyoruz.eşim çok fazla misafir delisi ben ise bu durumdan hiç hoşnut değilim.çalışan bir bayanım.akşam çaya gelelim diye arayıp haber vereni yemeği çağırır.ben kızınca da yemeği dışarda yaptırıp getiriyorum der.kaç kez dedim ki bana sormadan çağırma ama hala çağırmaya devam ediyor.mesela biz daha 1 aylık evliyken ve her iftarda ailesiyle birlikte olmamıza rağmen sahura çağırmıştı onları ve çok kötü tartışmıştık.ben hamileyken bile sahurda misafir çağırmak istemişti.ya bu kadarı normal mi acaba?ya da ben mi çok tahammülsüzüm?mesela annemler bizdeydi.bizi görmeye gelmişlerdi başka şehirden.ailem varken ben ailemle başbaşa vakit geçirmek isterim.kimseyi ağırlamak istemem.eşim o zamanda kafasına göre yemeğe misafir çağırmıştı ama ben iptal ettim ve kötü olduk yine. Bilmiyorum kızlar.bu misafir olayı bizim evliliğimizde hep sorun.İnanın evimden nefret etme noktasına geldiğim oluyor.ne yapabilirim sizce ?
Iyi geceler herkese.2 yıldır evliyiz ve bir de çocuğumuz var ama hala konuşarak çözemiyoruz.eşim çok fazla misafir delisi ben ise bu durumdan hiç hoşnut değilim.çalışan bir bayanım.akşam çaya gelelim diye arayıp haber vereni yemeği çağırır.ben kızınca da yemeği dışarda yaptırıp getiriyorum der.kaç kez dedim ki bana sormadan çağırma ama hala çağırmaya devam ediyor.mesela biz daha 1 aylık evliyken ve her iftarda ailesiyle birlikte olmamıza rağmen sahura çağırmıştı onları ve çok kötü tartışmıştık.ben hamileyken bile sahurda misafir çağırmak istemişti.ya bu kadarı normal mi acaba?ya da ben mi çok tahammülsüzüm?mesela annemler bizdeydi.bizi görmeye gelmişlerdi başka şehirden.ailem varken ben ailemle başbaşa vakit geçirmek isterim.kimseyi ağırlamak istemem.eşim o zamanda kafasına göre yemeğe misafir çağırmıştı ama ben iptal ettim ve kötü olduk yine. Bilmiyorum kızlar.bu misafir olayı bizim evliliğimizde hep sorun.İnanın evimden nefret etme noktasına geldiğim oluyor.ne yapabilirim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?