- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
Durduk yere miGülümse yeter...
Onlar konuşmuyorsa bile ben mi konuşayım başta nasıl başladıysa öyle gidiyor aslında ve ne konuşayım diyorumPratik yapın. Daha çok insanla bir araya gelip daha çok konuşun. Zamanla nerde nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz. Bu tip şeyler bir yerlerden okuyarak, tavsiye alarak, düşünerek öğrenilmez, yaşayarak öğrenilir.
Bu sevgili anlamında degil normal arkadaş ya da iş arkadaşı gibi düşününTelefonun kamesasını açın 5 dakika hoşlandınız kişi karşınızdaymış gibi konuşun sonra kamerayı kapatıp izleyin
Mimiklerinizi üslubunuzu nerede ne hata yapıyorum diye inceleyin bu alıştırmayı ilk kendiniz bir tekrar edin sonra reelde uygulayın
Keşke ben de öyle olsaydım . Maalesef varYa bende tam tersi kadın erkek farketmez gözünün içine içine bakarım.özgüven eksikliğiniz olabilir.
Bazen lazım oluyor ya yani muhakkak oluyor muhabbeti geç iş için konuşmam gerekirse bile normalde sohbetim olmadığı için cekiniyorumçekingen demelerine aldırmayın, belki de bu şekilde gaza getirmeye çalışıyorlardır. doğal davranmayı bırakırsanız, bu sefer de yapmacık görünürsünüz. sizi siz olduğunuz için kabul eden birileri çıkacaktır. fıtrat meselesi, çok da şaapmamak lazım ne bilim
O kalıplara girmekte istemiyorum çünkü hoşuma gitmiyor böyle olmak istemezdimZamanla aşılabilecek bir sorun bu. Özgüveninizi arttırmaya çalışın. Erkekler bana çekingen demesin diye de zorlama tavırlar sergilemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?