Çözüm

Rapunzelea

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
926
414
53
Kızlar ben karşı cinsle konuşamıyorum aşırı çekingenim. Nasıl davranacağımı ,nasıl konuşacagımı bilmiyorum. Mesafemi ayarlayamıyorum konussam da ya çok soğuk ya da çok yakın davranıyorum ayarım olmuyor. Böyle olunca da olmuyor. Geriliyorum bu karşı tarafada yansıyor. Çok çekingen ,hiç konuşmuyor diye arkamdan da konuşuyorlarmış. Ben konuşmuyosam onlarda konuşmuyor ama demek ki dışarıya o izlenimi ben veriyorum.

Olan olmus da bunu nasıl değistirebilirim ,düzeltebilirim. Bazen kafama takıyorum . Bu şekilde de olmuyor ve saçma .

Telefonun kamesasını açın 5 dakika hoşlandınız kişi karşınızdaymış gibi konuşun sonra kamerayı kapatıp izleyin
Mimiklerinizi üslubunuzu nerede ne hata yapıyorum diye inceleyin bu alıştırmayı ilk kendiniz bir tekrar edin sonra reelde uygulayın

Ya bende tam tersi kadın erkek farketmez gözünün içine içine bakarım.özgüven eksikliğiniz olabilir.

Pratik yapın. Daha çok insanla bir araya gelip daha çok konuşun. Zamanla nerde nasıl davranmanız gerektiğini öğrenirsiniz. Bu tip şeyler bir yerlerden okuyarak, tavsiye alarak, düşünerek öğrenilmez, yaşayarak öğrenilir.
Onlar konuşmuyorsa bile ben mi konuşayım başta nasıl başladıysa öyle gidiyor aslında ve ne konuşayım diyorum

Telefonun kamesasını açın 5 dakika hoşlandınız kişi karşınızdaymış gibi konuşun sonra kamerayı kapatıp izleyin
Mimiklerinizi üslubunuzu nerede ne hata yapıyorum diye inceleyin bu alıştırmayı ilk kendiniz bir tekrar edin sonra reelde uygulayın
Bu sevgili anlamında degil normal arkadaş ya da iş arkadaşı gibi düşünün

çekingen demelerine aldırmayın, belki de bu şekilde gaza getirmeye çalışıyorlardır. doğal davranmayı bırakırsanız, bu sefer de yapmacık görünürsünüz. sizi siz olduğunuz için kabul eden birileri çıkacaktır. fıtrat meselesi, çok da şaapmamak lazım ne bilim

çekingen demelerine aldırmayın, belki de bu şekilde gaza getirmeye çalışıyorlardır. doğal davranmayı bırakırsanız, bu sefer de yapmacık görünürsünüz. sizi siz olduğunuz için kabul eden birileri çıkacaktır. fıtrat meselesi, çok da şaapmamak lazım ne bilim
Bazen lazım oluyor ya yani muhakkak oluyor muhabbeti geç iş için konuşmam gerekirse bile normalde sohbetim olmadığı için cekiniyorum

Bazı insan sessiz daha içine kapanıktır herkes sosyal böcek olacak diye bir zorunluluk yok. Ama kendinizi ifade etmeniz gereken yerde de takıldığınızı düşünüyor ve kendinizi değiştirmek istiyorsanız bunun en güzel çözümü amatör tiyatro ya da drama kursudur. Yaşadığınız yerde böyle bir organizasyon bulursanız hem eğlenceli olur hem de söz ve beden dilinizi geliştirirsiniz

Zamanla aşılabilecek bir sorun bu. Özgüveninizi arttırmaya çalışın. Erkekler bana çekingen demesin diye de zorlama tavırlar sergilemeyin.

Zamanla aşılabilecek bir sorun bu. Özgüveninizi arttırmaya çalışın. Erkekler bana çekingen demesin diye de zorlama tavırlar sergilemeyin.
O kalıplara girmekte istemiyorum çünkü hoşuma gitmiyor böyle olmak istemezdim

Genel kültürünü artır, özelde de ilgini çeken veya popüler bir konu da olur bu konu hakkında bilgi sahibi ol, araştır öğren.
Tamam çekingensin ama konuşacak konun da yok anladığım kadarıyla.

Back
X