Çözüm!

peaceintheworld

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
304
38
98
Herkese iyi geceler benim sorunun çene altı kıllanması bu aralar takığım resmen elim sürekli çenemde tüy değil resmen kıl önceden hiç yoktu son 1 aydır resmen çenemin altında kıllar var neden çıktı bunlar bilmiyorum çözümü varmıdır onuda bilmiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz ?

Hormon testi yaptirmalisiniz ve ayrica son donemlerde kullandiginiz kozmetiklerin iceriklerini arastirmanizi tavsiye ederim

Erkeklik hormonu fazla salgilaniyor olabilir,kadinlarda da bir miktar testesteron hormonu salgilanir cok salgilaninca killanma da artar

Erkeklik hormonumu oda ne ?? Daha yeni duyuyorum normalde zaten kıllı biriyim fakat aşırı değil normal şekilde çene altı son Zaman'larda belirdi çözümü yokmudur ki bunun kimileri ağdadan sonra limon tuz falan sür diyo ne gibi faydası olur ki?

Yumurtaliklarinizda problem var mi?kist falan oda killanma yapiyor yani yine hormonel bir sey

Bilmiyorum ki öyle bir sorunum yok şükür ama bu çene altı kıllanması ne alaka aldırıcam ama korkuyorum daha çok çıkar diye bi kaç tanesini cımbızla çektim simsiyah çıktılar .

Erkeklik hormonumu oda ne ?? Daha yeni duyuyorum normalde zaten kıllı biriyim fakat aşırı değil normal şekilde çene altı son Zaman'larda belirdi çözümü yokmudur ki bunun kimileri ağdadan sonra limon tuz falan sür diyo ne gibi faydası olur ki?

Kadinlarda testesteron( erkeklik hormonu ) cok az miktar salgilanir vucudumuzdaki normal yerlerde olan killari bu hormona borcluyuz :) ve kadinlarda ki seks istegini arttiran bir hormon ayni zamanda bu hormonun normalin ustune cikmasi istenmeyen yerde killanma yapabilir

Erkeklerdede östrojen(kadinlik hormonu) az miktar salgilanir :)

Kadinlarda testesteron( erkeklik hormonu ) cok az miktar salgilanir vucudumuzdaki normal yerlerde olan killari bu hormona borcluyuz :) ve kadinlarda ki seks istegini arttiran bir hormon ayni zamanda bu hormonun normalin ustune cikmasi istenmeyen yerde killanma yapabilir

Erkeklerdede östrojen(kadinlik hormonu) az miktar salgilanir :)

Eyvah eyvah

Herkeste ayni etkiyi gostercek diye bisi yokki, son donemlerde kullandiginiz veya yeni basladiginiz
Fondoten ,gunes kremi ,nemlendirici v.s etkilesimi de olabilir bence

Nemlendiricilerin etki yapıcağını düşünmüyorum bilindik markaları kullanıyorum kullandığım fondetenle alakalı olabilir önceden hiç kullanmazdım aldım bi tane kullanayım diye kullandımda hemen hemen her gün sürdüm ondan olabilir ama sadece çene altı ne alaka tüy falan değil kıl resmen :/

Hormon testi yaptırmanızda fayda var, eğer hormonlarınızda bir problem varsa ilerlemeden önlemini almış olursunuz. Var olan kıllar nasıl yok edilir bilmiyorum, tek çözüm iğneli epilasyon sanırım.

Hormon testi yaptırmanızda fayda var, eğer hormonlarınızda bir problem varsa ilerlemeden önlemini almış olursunuz. Var olan kıllar nasıl yok edilir bilmiyorum, tek çözüm iğneli epilasyon sanırım.

Ben kaş aldırırken çene altımıda sir ağdayla aldırayım arkasından limon tuz falan süreyim diyodum bence ben önce test yaptırayım :(

Ben kaş aldırırken çene altımıda sir ağdayla aldırayım arkasından limon tuz falan süreyim diyodum bence ben önce test yaptırayım :KK43:

Bu yöntemi ben de duydum ama kaş yaparken göz çıkartmak da var. Çene altını sir ağdayla alırsanız daha kötü sonuçlar olabilir, limon ve tuz etki etmezse daha gürleşip sizi daha çok rahatsız edebilir.

Bu yöntemi ben de duydum ama kaş yaparken göz çıkartmak da var. Çene altını sir ağdayla alırsanız daha kötü sonuçlar olabilir, limon ve tuz etki etmezse daha gürleşip sizi daha çok rahatsız edebilir.

Aynen bende ondan korkuyorum ağda kılları besleyebiliyoda şekerli diye kaş yaparken göz çıkarmıyayım gerçekten off ne yapayım ben ya :(

Back
X