Çözüm!

Lazeri duydumda iğneli epilasyonu yeni duydumsayılır pek bir bilgim yok Nasıl bişey ücreti falan ne kadar çok bütçem yok açıkcası .
Bulunduğunuz ildeki İğneli epilasyon yapan yerleri internetten bulabilirsiniz. Benim eltim yaptırmıştı. Ignelinin iyi tarafı sorun hormonal değilse ebediyen bitirmesi ama iyi bir merkezde yapılmalı . Yapan kişi uzman olmalı. Elti 2 sene önce 200Tl vermişti.

Bulunduğunuz ildeki İğneli epilasyon yapan yerleri internetten bulabilirsiniz. Benim eltim yaptırmıştı. Ignelinin iyi tarafı sorun hormonal değilse ebediyen bitirmesi ama iyi bir merkezde yapılmalı . Yapan kişi uzman olmalı. Elti 2 sene önce 200Tl vermişti.

Ben önce Ozaman hormon testi yaptırayım hangi doktora gözükmem gerek bunun için hormansal bişey değildir inşallah ondan sonra iğneli epilasyon işini araştırayım biteceğini bilsem 200 tl çok bişey değil elim sürekli orda kara kıl işde sanki topsakal :(

Bilmiyorum ki öyle bir sorunum yok şükür ama bu çene altı kıllanması ne alaka aldırıcam ama korkuyorum daha çok çıkar diye bi kaç tanesini cımbızla çektim simsiyah çıktılar .
Aldikca tekrar tekrar cikacak. Hormon testi yaptirin once bi dr a gozukun. O zaten yonlendirecek sizi ve tedavisini olacaksiniz. Agdayla almaktan daha etkili bir zocum farkindasiniz degil mi?

Back
X