Sağol canım. Tabii ki bebegim için ekstra dikkat edicem, hayırlısıyla kucağıma alayım gerekirse suyu ölçen derecelerden alıp ayarlarım, mutlaka doktorlara da, burda sizlere de danışırım o gün gelince. Teşekkürlercözüm ne bilmiyorum ama nolur hep aklinda olsun. bebegin suyunu önden hazirla.
Eşim de öyle dedi ama biraz araştırdık onun da dezavantajı çokmus. 2 kişi arka arkaya yıkanacak olsa su isinmiyormus, benim de saçlarım uzun durulamaya epey su gidiyor, suyu yetmez diyenler var. Düzgün ısınmıyor soğuyor diyenler var. Kaldı ki bizim binanin en büyük belasi tazyik olmaması. Tazyiksizlikten su dusta akmıyor şofben kendiliğinden kapanıyor. Termosifonda da aynısı olur diye korkuyoruz. Siz kullandınız mi? Memnun muydunuz? Oldukça pahalı bir alet. Taktirip ya yine ayni durumlar olursa baştan tekrar mı söktürücez bilemiyorum. Gerçekten bunaldım. Mutfakta kullanılabilecek mi termosifon?Elektrikli termosifon taktırın.
O depolu olduğundan içindeki su gelecek yani anında ısınma yok.Sorundan kurtulursunuz.
Biz de kovayla idare ediyoruz ama inan o da çoğu zaman gümlüyor canım. Musluktan akan da bir soğuyor bir isiniyor, sürekli ayarla uğraşıyorsun. Hamileliğimin ilerleyen dönemlerinde çok zorlanırım diye düşünüyorumElektrikli termosifonun yanlış hatırlamıyorsam litre litre boyları var,öyle hemen bitmez. Bizim yazligimizda vardı, açıkçası kova kullanıyorduk hem çok su gitmiyordu hem de yetiyordu herkesebiraz eski usül ama , sonuca bakmak gerek
Eşim de öyle dedi ama biraz araştırdık onun da dezavantajı çokmus. 2 kişi arka arkaya yıkanacak olsa su isinmiyormus, benim de saçlarım uzun durulamaya epey su gidiyor, suyu yetmez diyenler var. Düzgün ısınmıyor soğuyor diyenler var. Kaldı ki bizim binanin en büyük belasi tazyik olmaması. Tazyiksizlikten su dusta akmıyor şofben kendiliğinden kapanıyor. Termosifonda da aynısı olur diye korkuyoruz. Siz kullandınız mi? Memnun muydunuz? Oldukça pahalı bir alet. Taktirip ya yine ayni durumlar olursa baştan tekrar mı söktürücez bilemiyorum. Gerçekten bunaldım. Mutfakta kullanılabilecek mi termosifon?
Peki banyoda mi takılı sizin termosifon? Sadece banyoda mi kullanılıyor? Benim kv nin yazligindaki banyoda elektrikli ısıtıcı var, şarıl şarıl sıcacık akıyor, ben de ondan istedim ustalar diyor sizin tazyik sorunu var elektrikli ısıtıcıda da aynısını yaşarsınız. Ama termosifonu bilemiyorum işte. Ev dogalgazli merkezi sistem ama termosifonda bu bişeyı değiştiriyor mu hiç bilmiyorum arastirdik her kafadan bi ses çıktı korktuk riske giremedikBen yazlıkta kullanıyorum.30 derecede tutuyorum genelde.Sadece sıcak suyu açarak kullanıyorum.
Ama fazla suya ihtiyacım varsa 60 dereceye çıkartıyorum.O zaman da soğuk suyu da açarak
kullanıyorum.Öyle olunca 3-4 kişi peşpeşe yıkanabiliyor.Isınması da çok uzun sürmüyor zaten.
30 dereceye 15dk falan geliyor ki benim şofben 15-20 senelik arçelik.Yeniler daha da iyidir.
Çok yıllar önce tüplü şofben de kullandım ve hiç rahat değildi.Dediğiniz gibi bi haşlan, bi don.
Ama elektriklide hiç öyle bir problem yaşamadım.Çok daha rahat o bakımdan.
Peki banyoda mi takılı sizin termosifon? Sadece banyoda mi kullanılıyor? Benim kv nin yazligindaki banyoda elektrikli ısıtıcı var, şarıl şarıl sıcacık akıyor, ben de ondan istedim ustalar diyor sizin tazyik sorunu var elektrikli ısıtıcıda da aynısını yaşarsınız. Ama termosifonu bilemiyorum işte. Ev dogalgazli merkezi sistem ama termosifonda bu bişeyı değiştiriyor mu hiç bilmiyorum arastirdik her kafadan bi ses çıktı korktuk riske giremedik
Evden çıkmayan kocan 2.yıkacak kişi olsunEşim de öyle dedi ama biraz araştırdık onun da dezavantajı çokmus. 2 kişi arka arkaya yıkanacak olsa su isinmiyormus, benim de saçlarım uzun durulamaya epey su gidiyor, suyu yetmez diyenler var. Düzgün ısınmıyor soğuyor diyenler var. Kaldı ki bizim binanin en büyük belasi tazyik olmaması. Tazyiksizlikten su dusta akmıyor şofben kendiliğinden kapanıyor. Termosifonda da aynısı olur diye korkuyoruz. Siz kullandınız mi? Memnun muydunuz? Oldukça pahalı bir alet. Taktirip ya yine ayni durumlar olursa baştan tekrar mı söktürücez bilemiyorum. Gerçekten bunaldım. Mutfakta kullanılabilecek mi termosifon?
Bnm önceden kirada oturduğum evde vardı. 2 sene kullandım. Mutfakta sıcak su yoktu onu söyleyeyim. İçindeki depo dolmadan su vermeye başlamıyor. Arka arkaya 2 kişi yıkanamaz ama yarım saat sonra girince sorun olmuyor. Hadi sizde su hızlı akmıyor bi saat diyelim. İkinizde aynı zamanda banyo yapacaksanız birlikte girmekten başka çare kalmıyor. Biz eşimle öyle yapıyoduk acelemiz varsa.Eşim de öyle dedi ama biraz araştırdık onun da dezavantajı çokmus. 2 kişi arka arkaya yıkanacak olsa su isinmiyormus, benim de saçlarım uzun durulamaya epey su gidiyor, suyu yetmez diyenler var. Düzgün ısınmıyor soğuyor diyenler var. Kaldı ki bizim binanin en büyük belasi tazyik olmaması. Tazyiksizlikten su dusta akmıyor şofben kendiliğinden kapanıyor. Termosifonda da aynısı olur diye korkuyoruz. Siz kullandınız mi? Memnun muydunuz? Oldukça pahalı bir alet. Taktirip ya yine ayni durumlar olursa baştan tekrar mı söktürücez bilemiyorum. Gerçekten bunaldım. Mutfakta kullanılabilecek mi termosifon?
Mini şofbenler asıl su sorunuyla hiç kullanılmıyor dayımlarda 2 sene yaşadım hiç zevk almazdım yıkanmaktan çok az acman gerekiyordu yoksa soğuk akıyorduTermoya gerek yok yaktigi elektrik biktirir
Mini boy elektrikli sofben alin 10 kiside yikanir arka arkaya iyisini 100-150ye alirsiniz
Mini şofbenler asıl su sorunuyla hiç kullanılmıyor dayımlarda 2 sene yaşadım hiç zevk almazdım yıkanmaktan çok az acman gerekiyordu yoksa soğuk akıyordu
Biz hep ekonomide kullanıyoruz taş catlasın 30 tl farkediyor yazin kapatiyoruz ordan biliyorum her gün duş alıyoruz
Biliyorum maalesef dedim ya kullandım20 yıldır elektrikli şofben kullanırım hiç sorun yaşamadım az çok fark etmiyo üstünde derece var sadece onu ayarlıyorum 1-2-3 regliyken 3 te yazin 1 de kışın 2 de hepsi bu
Biliyorum maalesef dedim ya kullandımbide elektrik sistemide iyi olmalı dayımların sistemde kötüydü 3de atıyordu konu sahibi arkadaşın evde 50 yıllıkmış
Malesef canım ustalar elektrikli işe yaramaz diyor. Çünkü bizim basınç sorunlu. Damla damla akar iyice çileden çıkarır bizi. Mesela kv nin yazliginda var o cok kullanisli ama bir akrabamızın tıpkı bizim gibi eski bina, o dalgınlıkla bulaşık makinesi filan açıkken duşa girse sigortalar atıyor. Kabus gibi bir durumTermoya gerek yok yaktigi elektrik biktirir
Mini boy elektrikli sofben alin 10 kiside yikanir arka arkaya iyisini 100-150ye alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?