- 2 Ağustos 2015
- 830
- 172
- 103
- 35
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Test yaptim değilim: )Acaba gebe misiniz? Aklıma nedense bu geldi :)
Basaramiyrm ki resmen yatak beni çekiyor yapmam gereken birsuru is var aslında..bu saatlere kalınca da aptal gibi oluyorum basim agriyorsitenin sağ üstteki X kısmına basarak başlayabilirsiniz
insan evde bi işe başlayınca diğerini yapmadan duramıyor yahu. eşiniz gittikten sonra uyumayın
Kan tahlili yaptırın, kan değerleriniz veya b vitamin eksikliginiz olabilir.Merhaba arkadaşlar..
Ben çok uyuyorum: (((( az önce uyandım: ( sabah eşimi gönderip vurup kafayı yatıyorum.halbuki suan yapmam gereken bir suru şey var ders çalışmam lazım. Akşam dışarı çıkacağız..ama hala pinekliyorum..erken kalkmam gereken zamanlarda kalkiyrm..dun yine öğlene kadar uyudum sonra kalktım ıslerimi halletim ve 7 gibi yine uyuyakalmışım esim geldiğinde tosur tosur uyuyordum: (((( Ben ben bu kadar uyuamk istemiyrm resmen günüm çöp oluyor eşimi gönderip ıslerimi yapmak kendime vakit ayırmak istiyrm..neler yapabiliriyapabilirim fikriniz var mi
Bu saatte kalkınca haksızlık aptallık ve daha çok uyuma isteği oluyor ama erken kalkmak zorunda olduğum günler gayet güzel kalkıyorum tabi sonra uykum geliyo alışkın olduğum icin ama mecbur olduğum zamanlar kalkabiliyrmHalsizlik falan var mı ??
Belki bir sağlık problemidir eğer yok ise tamamen alışkanlıktan oluyor...
Kendinize bir plan kurun ona göre hareket edin...
Bende işim gücüm olmasan bütün gün uyurum valla...
Pharmaton kullansaniz? Sinav staj okul spor doneminde bile bana cok iyi gelmisti. En azjndan psikolojik olarak o enerjiyi bulabiliyorsunuzBasaramiyrm ki resmen yatak beni çekiyor yapmam gereken birsuru is var aslında..bu saatlere kalınca da aptal gibi oluyorum basim agriyor
Mutsuzluk benide uyutuyor..ama bu aralar cok şükür ciddi bi sorunum yokDemir, b12, folik asit degerlerine baktirin derim.
Bir de evdeyim diye gec yatmayin. Uyuyun erkenden :)
Mutsuzluk beni cok uyutur. Cok ama cok... bir de kansizlik :/
Pharmaton ise yariyor mu gerçktenPharmaton kullansaniz? Sinav staj okul spor doneminde bile bana cok iyi gelmisti. En azjndan psikolojik olarak o enerjiyi bulabiliyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?