Çözümü bilen varsa lütfen yazsin

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar..
Ben çok uyuyorum: (((( az önce uyandım: ( sabah eşimi gönderip vurup kafayı yatıyorum.halbuki suan yapmam gereken bir suru şey var ders çalışmam lazım. Akşam dışarı çıkacağız..ama hala pinekliyorum..erken kalkmam gereken zamanlarda kalkiyrm..dun yine öğlene kadar uyudum sonra kalktım ıslerimi halletim ve 7 gibi yine uyuyakalmışım esim geldiğinde tosur tosur uyuyordum: (((( Ben ben bu kadar uyuamk istemiyrm resmen günüm çöp oluyor eşimi gönderip ıslerimi yapmak kendime vakit ayırmak istiyrm..neler yapabiliriyapabilirim fikriniz var mi

Halsizlik falan var mı ??
Belki bir sağlık problemidir eğer yok ise tamamen alışkanlıktan oluyor...
Kendinize bir plan kurun ona göre hareket edin...
Bende işim gücüm olmasan bütün gün uyurum valla...

sitenin sağ üstteki X kısmına basarak başlayabilirsiniz
insan evde bi işe başlayınca diğerini yapmadan duramıyor yahu. eşiniz gittikten sonra uyumayın
Basaramiyrm ki resmen yatak beni çekiyor yapmam gereken birsuru is var aslında..bu saatlere kalınca da aptal gibi oluyorum basim agriyor

demir eksikliği vs uyku yapar. bir an önce gidip genel sağlık taramasından geçin. depresyon belirtisi de olabilir. hiç biri değilse tembelsiniz. o zaman da kendinize spor dahil fiziksel aktiviteler bulun. spor depresyonun da ilacıdır. insan tembelleştikçe tembelleşir çünkü.

Kan tahlili yaptırın, kan değerleriniz veya b vitamin eksikliginiz olabilir.
Eğer yoksa, tembellik yapmayın. Bu kadar uyku ile geçirdiğiniz vakte yazık. Üretken olun. Yada ise girin uyuyacağınıza çalışın.

Biliyo musun çalışmasam kesinlikle ben de bütün gün yatardım. Hatta yatmaktan oram buram tutulur kireçlenirdim artık. Hele havalar soğumaya başlayınca... Off yat gitsin yaa bi daha mı gelcen

Ufff bende de var bu
Bende kalkali iki saat oldu
Ama ben gec yatiyorum sabaha karsi 7 SAAT uyuyup kalkiyorum
Sorunumuz tembellik
Bi sure erken yatin
Her gun kendinize bunu bunu yapmam lazim diye direktif verin
Sabah sanki cok onemli bi isiniz varmis gibi saatinizi kurun ve kalkin
Sanki hic bi seye yetisemiyormussunuz gibi hizli hareket edin

Demir, b12, folik asit degerlerine baktirin derim.

Bir de evdeyim diye gec yatmayin. Uyuyun erkenden :)

Mutsuzluk beni cok uyutur. Cok ama cok... bir de kansizlik :/

Arkadaşlar çok haklı mutlaka baktırmak lazım kan değerlerine. evde kalmak da uykunuzu getiriyor olabilir ders çalışmaya kütüphaneye gidin mesela...

Halsizlik falan var mı ??
Belki bir sağlık problemidir eğer yok ise tamamen alışkanlıktan oluyor...
Kendinize bir plan kurun ona göre hareket edin...
Bende işim gücüm olmasan bütün gün uyurum valla...
Bu saatte kalkınca haksızlık aptallık ve daha çok uyuma isteği oluyor ama erken kalkmak zorunda olduğum günler gayet güzel kalkıyorum tabi sonra uykum geliyo alışkın olduğum icin ama mecbur olduğum zamanlar kalkabiliyrm

kan değerlerine baktır b12 eksikliği uyutur çok veee bir türk kahvesi dene gerçekten işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…