- 4 Mayıs 2022
- 1.559
- 2.038
- 83
- Konu Sahibi Aykadarguzel
-
Eğitimin en keyifli düzeyi lisedir bence.Her çeşit lisede çalıştım.Korkacak bir şey yok ,arkadaş gibi olacağım demeyin asla.Arkadaş olursan öğretmen olamıyorsun gencin gözünde.Öğretmen arkadaşlarıma sormak istiyorum , ben hiç lisede çalışmadım bu sene beni çplye görevlendirdiler tedirginim biraz. Aşçılık , imam hatip , Anadolu gibi programlar dahil bir okul toplamda 13 saat dersim var ama hiç lisede ders anlatmadım. Tecrübesi olan varsa yazabilir mi? Nasıl davranmalıyım çok gerginim
Ben 19 yıldır ortaokulda çalışıyorum.Sadece atanmadan bir yıl önce lise de çalıştım 3 ay gibi kısa bir süre.Canımı zor kurtardım kötü bir liseydi.13 saat çok değil.Dersinize girin çıkın samimi olmayın.Öğretmen arkadaşlarıma sormak istiyorum , ben hiç lisede çalışmadım bu sene beni çplye görevlendirdiler tedirginim biraz. Aşçılık , imam hatip , Anadolu gibi programlar dahil bir okul toplamda 13 saat dersim var ama hiç lisede ders anlatmadım. Tecrübesi olan varsa yazabilir mi? Nasıl davranmalıyım çok gerginim
Ben de 30 yaşındayım ilk kez lise deneyimim olacak , deneyim olsun diye kabul ettim hayırlısı olur inşallahAy kuzum kıyamam. Lisede öğretmenim. Yasaya yasaya öğreneceksiniz. Ders saatiniz az idare edersiniz merak etmeyin. Ne cok sert ne çok yumuşak. Arada biyerlere konumlanın
Ben ÇPL’de çalışıyorum 5 senedir. Sınıf mevcutları az, çok fazla öğrenci yok. Açıkçası çok rahatım. Büyük akademik başarı beklemeyin tabii ama saygılı öğrenciler varsa bence güzel etkinliklerle dersinizi işlersiniz. Çok katı olmayın ama ilk zamanlar çok da samimi olmayın. Öğrencilerin nabzını çözün önce.Öğretmen arkadaşlarıma sormak istiyorum , ben hiç lisede çalışmadım bu sene beni çplye görevlendirdiler tedirginim biraz. Aşçılık , imam hatip , Anadolu gibi programlar dahil bir okul toplamda 13 saat dersim var ama hiç lisede ders anlatmadım. Tecrübesi olan varsa yazabilir mi? Nasıl davranmalıyım çok gerginim
Öğrenciye disiplin bu mu? Sohbet etme, güleryüz hiç gösterme. Esprili , güleryüzlü şakacı üstüne de sınıf disiplinini sağlayan öğretmenlerimiz vardı hep.Bütün kademelerde çalıştım, lisede 19. yıla başlıyorum. Güleryüzle yaklaşmayın. sohbet etmeyin ketum olun.
Ceycey bir kere de bana muhalefet olmayıver. ilk etapta bunları yapma dedim, ömür boyu surat as demedim.Öğrenciye disiplin bu mu? Sohbet etme, güleryüz hiç gösterme. Esprili , güleryüzlü şakacı üstüne de sınıf disiplinini sağlayan öğretmenlerimiz vardı hep.
Beğendiğim yorumunda oldu bugün beğenmediğim de. Herkes herkese fikrini özgürce söyleyebilir burada. Belaltı olmadığı sürece. Sevgiler. İyi akşamlar.Ceycey bir kere de bana muhalefet olmayıver. ilk etapta bunları yapma dedim, ömür boyu surat as demedim.
Bana hitaben söylemezsen fikirlerini, memnun olurum. İyi akşamlarBeğendiğim yorumunda oldu bugün beğenmediğim de. Herkes herkese fikrini özgürce söyleyebilir burada. Belaltı olmadığı sürece. Sevgiler. İyi akşamlar.
İzin alacak değilim. Mune polemiğe çekmeye çalışıyor. Bu üye eleştirilemez mi? Dokunulmazlığı mı var? Fikrini beğenmedim . Yorumumu da nazikçe yaptım bitti gitti.Bana hitaben söylemezsen fikirlerini, memnun olurum. İyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?