Crinone jel kullananlar

Tip. Bebek
bizim sorunumuz eşimin sperm hareketlerinde azlık var acaba olurmu bebeğimiz bizim sorunu gibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Tüp bebekle mi. Doğal. Mi doğal. Yoldan tabi hareketi. Ne kadar az olduğuna bağlı ama tüp. Bebekte hiç sknti dgl

yanlız hızlı ileri hareketlilik düşük benim eşimde varikosel ameliyatı oldu hemde üç defa sayısı yüksek
Bizde aynı dertten muzdaripiz sayı iyi hareket. Düsuk bnd ehemsireyim size aşılamaya hiç önermem tutmicaktr muhtemelen bir yol spontan deneyin esin vitemin ilaçları. Kullanıyordu diye dsunuyrm onlara devam etsin bnce olmuyorsa direk. Tüp bebek tip bebekte hareket ciddi. Bi. Problem. Dgl

Bende kasintidan olecem zannetmistim. Hemsire ile konusmustum o bolgeyi nemli biraktigi icin bu etkiler olabiliyormus. Bebegin icin dayanmak zorundasin demisti. Ayni sekilde biriken ilac tortusu farkli renkleri alabiliyor. Doktoruna danis yinede belki baska bisey onerir

Ben artık kullanmıcam başka bişey istiyorum dedim
Progestan fitile cevirdi

Merhaba herkese.
Tüm topiği sırf merakımdan okudum. Tedavinin henüz bu aşamasında değilim ama çok merak ettim.
Herkes şikayet etmiş ve çoğu kadının canı yanmış, ayrıca uygularken zorlanmışlar.
Peki neden doktorlar ısrarla bu saçma şeyi veriyo ? Alternatif bi yöntem yok mu bebeğin tutunmasına yardımcı olacak. Resmen gözüm korktu.

Ilk lerde bişey olmuyo hiç korkma.. Herşey çocuklar için

Hiç korkma bişey yok onda :)) bende de oldu ben pozitifi gördüm. Aralik transferleri herkesin tutuyor )

Selam kızlar. Bişey sormak istiyorum. Bende sarı ile pembe tonlarında karışık bi lekelenme var.Crinone jel kullanıyorum. Benim gibi olan var mı? Endişe ediyorum.

Sonunda aktıf crınone jel kullanıcılarını buldum bugün kaşıntıdan delirmek üzereyim çok tortu ve pembelık geliyor böyle şeker pembesi rengi

merhaba. bende dün itibari ile jeli kullnmaya başladım kasık ağrılarım çok oluyor normal midir?

Jeli nasıl kullanıyorsunuz lütfen biri bana anlatsın sanırım yanlış yapiyormuşum ya sonuna kadar itiliyormus doğrumu bu ben hiç o kadar sokamadim onu içime sadece 3cm falan itebildim. Ya bebeğim tutunmazsa

Merhaba Dr bu aksam acilde yazdı bu jeli ancak ne kadar içeriği sokacagimi bilemedim ve korktum prokpekdüsdede pek aciklayici değil sonuna kadar içeri mi sokacagim
Cevap veren olmamış hiç yaa bilenler yazsın lütfen sonuna kadar mı sokulacak bu aparat

Cevap veren olmamış hiç yaa bilenler yazsın lütfen sonuna kadar mı sokulacak bu aparat
Kaç haftadır kullanıyorum arkadaşlar her yolu denedim. Az soktum çok soktum. Kısaca en sonuna kadar sokmanız gerekir. Az sokarsanız jel dışarı çıkıyor ve hiçbir faydası kalmıyor. Bu jeli devamlı kullanım halinde bir süre sonra içeride biriken tortular ufak tortu birikintileri halinde dışarı çıkar. Öyle oluyor endişe etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…