- 12 Aralık 2019
- 138
- 2
- 13
- 31
Tüp bebekle mi. Doğal. Mi doğal. Yoldan tabi hareketi. Ne kadar az olduğuna bağlı ama tüp. Bebekte hiç sknti dglbizim sorunumuz eşimin sperm hareketlerinde azlık var acaba olurmu bebeğimiz bizim sorunu gibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmi
Bizde aynı dertten muzdaripiz sayı iyi hareket. Düsuk bnd ehemsireyim size aşılamaya hiç önermem tutmicaktr muhtemelen bir yol spontan deneyin esin vitemin ilaçları. Kullanıyordu diye dsunuyrm onlara devam etsin bnce olmuyorsa direk. Tüp bebek tip bebekte hareket ciddi. Bi. Problem. Dglyanlız hızlı ileri hareketlilik düşük benim eşimde varikosel ameliyatı oldu hemde üç defa sayısı yüksek
Bende kasintidan olecem zannetmistim. Hemsire ile konusmustum o bolgeyi nemli biraktigi icin bu etkiler olabiliyormus. Bebegin icin dayanmak zorundasin demisti. Ayni sekilde biriken ilac tortusu farkli renkleri alabiliyor. Doktoruna danis yinede belki baska bisey onerirkızlar selam hamilelikte beşinci haftaya ilerleyorum. sabah akşam crinone jel kullanıyorum ama çok tahriş etti acayip bi kaşıntı ve tahriş yaptı bu akşam yenisini koyarken vajinamda biriktiğini gördüm hemde rengi hafif yeşilimsiydi galiba mantar oldum kız lar bebişime bişey olmaz demi sizdede böyle şeyler oldumu
Ben artık kullanmıcam başka bişey istiyorum dedimBende kasintidan olecem zannetmistim. Hemsire ile konusmustum o bolgeyi nemli biraktigi icin bu etkiler olabiliyormus. Bebegin icin dayanmak zorundasin demisti. Ayni sekilde biriken ilac tortusu farkli renkleri alabiliyor. Doktoruna danis yinede belki baska bisey onerir
Dayanilmaz hale geliyor haklisin gercektenBen artık kullanmıcam başka bişey istiyorum dedim
Progestan fitile cevirdi
Ilk lerde bişey olmuyo hiç korkma.. Herşey çocuklar içinMerhaba herkese.
Tüm topiği sırf merakımdan okudum. Tedavinin henüz bu aşamasında değilim ama çok merak ettim.
Herkes şikayet etmiş ve çoğu kadının canı yanmış, ayrıca uygularken zorlanmışlar.
Peki neden doktorlar ısrarla bu saçma şeyi veriyo ? Alternatif bi yöntem yok mu bebeğin tutunmasına yardımcı olacak. Resmen gözüm korktu.
Canım sende gebelik var mı?Sonunda aktıf crınone jel kullanıcılarını buldum bugün kaşıntıdan delirmek üzereyim çok tortu ve pembelık geliyor böyle şeker pembesi rengi
İnşallah yeni yılda bebeğin seninle olurHenüz bilmiyorum ayın 2sinde tahlık vercem
Amin inşallah bana gelsin. Bu yılda hediyem olsun banaİnşallah yeni yılda bebeğin seninle olur
Cevap veren olmamış hiç yaaMerhaba Dr bu aksam acilde yazdı bu jeli ancak ne kadar içeriği sokacagimi bilemedim ve korktum prokpekdüsdede pek aciklayici değil sonuna kadar içeri mi sokacagim
Evet sonuna kadar sokulacak. Kuruluk varsa jelin ucundaki fazlaligi etrafina surun daha kolay oluyor oyleCevap veren olmamış hiç yaabilenler yazsın lütfen sonuna kadar mı sokulacak bu aparat
Kaç haftadır kullanıyorum arkadaşlar her yolu denedim. Az soktum çok soktum. Kısaca en sonuna kadar sokmanız gerekir. Az sokarsanız jel dışarı çıkıyor ve hiçbir faydası kalmıyor. Bu jeli devamlı kullanım halinde bir süre sonra içeride biriken tortular ufak tortu birikintileri halinde dışarı çıkar. Öyle oluyor endişe etmeyin.Cevap veren olmamış hiç yaabilenler yazsın lütfen sonuna kadar mı sokulacak bu aparat
Evet hemşire bana öyle dedi.sonuna kadar yerleştiriyorsun 15 dk sırt üstü uzaniyorsun sonra kalkıp dolasiyorsunCevap veren olmamış hiç yaabilenler yazsın lütfen sonuna kadar mı sokulacak bu aparat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?