Crinone jel kullananlar

Kızlar bana yardımcı olmayacak mısınız jeli nasıl uyguluyorsunuz? Benim vajinami acıtıyor ve tahriş edip kanatiyor. Sizde de oluyor mu?
jeli açınca ucunda çıkanı ben etrafına sürüyorum. girmesi kolay oluyor ve tahriş yapmıyor. bana hemşire söylemişti. istersen dene.

tamamını sokmak gerekiyor ben 2 aydır kullanıyorum. ucundan çıkanı çubuğun etrafına sürüyorum. hem tahriş etmiyor hemde rahat giriyor

Jelin parçası falan gelse anlayacam da su gibi geliyor. Çocuğun suyu falan mı diye korkuyorum.
o akıntı jelden kaynaklı canım. bebek rahmin yukarısında tutunuyor. o çubuğun hiçbir zararı yok.çocuğun suyu hemen oluşmuyor :)

o akıntı jelden kaynaklı canım. bebek rahmin yukarısında tutunuyor. o çubuğun hiçbir zararı yok.çocuğun suyu hemen oluşmuyor :)
Dr. bıraktirdi jeli. Şu geliyor deyince muayene etti Dr. Çocuğun suyu değil şükür dedi ama bu jel sana pek yaramıyor kullanma dedi.

birde jeli sıkınca hemen yatma sık ve kalk 5-10 dk evde yürü. yayılsınki gerekli olanı emiyor. ilerde o jeller dışarı çıkacak topak halinde

Dr. bıraktirdi jeli. Şu geliyor deyince muayene etti Dr. Çocuğun suyu değil şükür dedi ama bu jel sana pek yaramıyor kullanma dedi.

Merhaba...
Bende de aynı durum oluyor,bildiğin su oluyor.Bazen tortuyla ama bazende sadece su...
Jeli bırakıp iğneye mi geçtiniz,yoksa hiç birşey kullanmıyor musunuz artık...

Jele başladığımdan beri hiç sıkıntım olmamıştı ama 2 gündür bi rahatsızlık hissediyorum orda,kaşındı kaşınacak gibi.Hiç olmuyordu ama tahriş oldu galiba

Zaten puroluton iğne kullanıyordum ona devam ediyorum. Jel bana pek iyi gelmiyor.

Zaten puroluton iğne kullanıyordum ona devam ediyorum. Jel bana pek iyi gelmiyor.

Çok mu yoğundu ki akıntı? Yani normal gibi düşünüyorum,birkaç kişi daha öyle olduğunu söyledi de.Korkmalımıyım korkmamalı mıyım bilemedim...

Çok mu yoğundu ki akıntı? Yani normal gibi düşünüyorum,birkaç kişi daha öyle olduğunu söyledi de.Korkmalımıyım korkmamalı mıyım bilemedim...
Koyduğum peçeteye su gibi bi şey akıyordu. Dr.um da korktu acil çağırdı bebeğin suyu mu diye ama değilmiş. Sebebi tam belli değil. Jeli bırakalı 1 hafta oldu yine de az az geliyor akinti. Hamileligimin ilk başlarında da kullanmıştım tahriş edip çok fazla kanatmisti. Şimdi de böyle akinti olunca Dr.um en iyisi sen kullanma bu jeli hep bi olay oluyor dedi

Merhabalar kızlar embriyo transferimin 8günündeyim crinone jelinden çok sıkayetçi olmuşunuz doktorunuz yada tüp bebek hemşireniz size bilgi vermedimi ya evet tahriş edıyor çünkü sen ilaç kullanacam diye çok hassas oluyorsun ve kendını sıkıyorsun zorla sokuşturuyorsn daha rahat olmanız lazm ayrıca 2-3 dk yattıktan snra hemen yürüyüş yapmanız lazm evde değil ama parkta 10dk felan kendınizi yormadan ıkıncı kutuyu yarıladm hıc geri dönmedi bahsettıgınız gibi topak topak fln hiç görmedm size naçizane tavsıyem bide ılık suyla temızleyın çok rahatlarsınız allahım hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah

Arkadaşlar bana da bi yardımcı olun 3.gun bugün jeli kullandigim dünden beri kan geliyor peceteye geliyor yani alıntı şeklinde değil ama geliyor arada çok geliyor arada az aradım hemşireye sordum tahriş olmuştur bırakmayın dedi ama acıyor idrar yaparken ve kan korkutuyor cumartesi transferim var eğer kan rahimden geliryosa transfer yapılmaz dedi hemşire. Ya bunu kaynatmadan tahriş etmeden nasıl yapıcaz bazılarında hiç bu şikayet olmamış bazıları çok dertli

Bende kullanıyorum jel.. Kahferengi leke gelmiş. Korktum.. Ama oluyormuş böyle demekki dimi kızlar

Merhaba canım ben de 2gun önce başladım jele. Tabi ki negatif düşünceler ve istemeyerek:) birkaç yorum okudum ama seninki çok iyi geldi bana. Doğru söylüyorsun rahat olmamız lazım yoksa bu süreci kendi kendimize daha da zorlastiririz. Tarif ettiğin gibi yapınca kolay da oldu hem. Teşekkürler :)

merhaba arkadaşlar. ben ikinci denememde hamile kaldım daha çok yeniyim. crinone jel kullanıyordum 10.haftanın sonuna kadar kullandım doktorum bıraktırdı. Elimde fazladan bir kutu crinone jel var 3 hata önce iki kutu almıştım bırakınca kutunun bir tanesi elimde kaldı. Kullanan ve ilgilenen varsa 60 tl ye satabilirim

Kizlar bende dun ilk asilamami yaptirdm bugun ikinci gunum ve crinone jeli kullanmaya basliycam korktum simdi yorumlari okuyunca kimse memnun degil yardim ci olur musunz ?

Ben almak isterim. Hangi ildesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…