jeli açınca ucunda çıkanı ben etrafına sürüyorum. girmesi kolay oluyor ve tahriş yapmıyor. bana hemşire söylemişti. istersen dene.Kızlar bana yardımcı olmayacak mısınız jeli nasıl uyguluyorsunuz? Benim vajinami acıtıyor ve tahriş edip kanatiyor. Sizde de oluyor mu?
tamamını sokmak gerekiyor ben 2 aydır kullanıyorum. ucundan çıkanı çubuğun etrafına sürüyorum. hem tahriş etmiyor hemde rahat giriyorBen hepsini itmek gerek diye bilmiyorum ya ben mi yanlış biliyorum şüpheye düştüm şimdi. Benim 8 gün önce transferim gerçekleşti valla bebek tam nereye tutunur ben ona zarar verir miyim bilemediğimden çok itmedim
o akıntı jelden kaynaklı canım. bebek rahmin yukarısında tutunuyor. o çubuğun hiçbir zararı yok.çocuğun suyu hemen oluşmuyor :)Jelin parçası falan gelse anlayacam da su gibi geliyor. Çocuğun suyu falan mı diye korkuyorum.
Evet canım bir kaç gündür ben de öyle yapıyorum iyi oluyor gerçekten.jeli açınca ucunda çıkanı ben etrafına sürüyorum. girmesi kolay oluyor ve tahriş yapmıyor. bana hemşire söylemişti. istersen dene.
Tamamını itemiyorum yaatamamını sokmak gerekiyor ben 2 aydır kullanıyorum. ucundan çıkanı çubuğun etrafına sürüyorum. hem tahriş etmiyor hemde rahat giriyor
jelin çıkan kısmını etrafına sürünce kaygan oluyor hafif döndürerek it giriyor hemen. ama zorlamaTamamını itemiyorum yaa
Dr. bıraktirdi jeli. Şu geliyor deyince muayene etti Dr. Çocuğun suyu değil şükür dedi ama bu jel sana pek yaramıyor kullanma dedi.o akıntı jelden kaynaklı canım. bebek rahmin yukarısında tutunuyor. o çubuğun hiçbir zararı yok.çocuğun suyu hemen oluşmuyor :)
anladım iyi o zamanDr. bıraktirdi jeli. Şu geliyor deyince muayene etti Dr. Çocuğun suyu değil şükür dedi ama bu jel sana pek yaramıyor kullanma dedi.
Dr. bıraktirdi jeli. Şu geliyor deyince muayene etti Dr. Çocuğun suyu değil şükür dedi ama bu jel sana pek yaramıyor kullanma dedi.
Zaten puroluton iğne kullanıyordum ona devam ediyorum. Jel bana pek iyi gelmiyor.Merhaba...
Bende de aynı durum oluyor,bildiğin su oluyor.Bazen tortuyla ama bazende sadece su...
Jeli bırakıp iğneye mi geçtiniz,yoksa hiç birşey kullanmıyor musunuz artık...
Jele başladığımdan beri hiç sıkıntım olmamıştı ama 2 gündür bi rahatsızlık hissediyorum orda,kaşındı kaşınacak gibi.Hiç olmuyordu ama tahriş oldu galiba
Zaten puroluton iğne kullanıyordum ona devam ediyorum. Jel bana pek iyi gelmiyor.
Koyduğum peçeteye su gibi bi şey akıyordu. Dr.um da korktu acil çağırdı bebeğin suyu mu diye ama değilmiş. Sebebi tam belli değil. Jeli bırakalı 1 hafta oldu yine de az az geliyor akinti. Hamileligimin ilk başlarında da kullanmıştım tahriş edip çok fazla kanatmisti. Şimdi de böyle akinti olunca Dr.um en iyisi sen kullanma bu jeli hep bi olay oluyor dediÇok mu yoğundu ki akıntı? Yani normal gibi düşünüyorum,birkaç kişi daha öyle olduğunu söyledi de.Korkmalımıyım korkmamalı mıyım bilemedim...
Merhabalar kızlar embriyo transferimin 8günündeyim crinone jelinden çok sıkayetçi olmuşunuz doktorunuz yada tüp bebek hemşireniz size bilgi vermedimi ya evet tahriş edıyor çünkü sen ilaç kullanacam diye çok hassas oluyorsun ve kendını sıkıyorsun zorla sokuşturuyorsn daha rahat olmanız lazm ayrıca 2-3 dk yattıktan snra hemen yürüyüş yapmanız lazm evde değil ama parkta 10dk felan kendınizi yormadan ıkıncı kutuyu yarıladm hıc geri dönmedi bahsettıgınız gibi topak topak fln hiç görmedm size naçizane tavsıyem bide ılık suyla temızleyın çok rahatlarsınız allahım hepimize hayırlı evlatlar nasıp etsin inşallah
Ben almak isterim. Hangi ildesinizmerhaba arkadaşlar. ben ikinci denememde hamile kaldım daha çok yeniyim. crinone jel kullanıyordum 10.haftanın sonuna kadar kullandım doktorum bıraktırdı. Elimde fazladan bir kutu crinone jel var 3 hata önce iki kutu almıştım bırakınca kutunun bir tanesi elimde kaldı. Kullanan ve ilgilenen varsa 60 tl ye satabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?