crione grçekten berbat bişey bencedeeeeeeee geçen defa ben 1.5 aylık düşük yaptım o gerçekten beterdi ama hiç sevinemem,ştik zaten kandeğerleri düşüktü gebelik var ama düşükle sonuçlanır denildi 1.5 ay dayana bildi ozamn 3 taneydi şimdi 3 embiriyomun 2 canlandı 2 transfer edildi
özlemcim dr 3 . 4 ay diyorda benimki 6 ayı buldu
Eresçim haklısın tahriş edip kahverengi akıntıları görmek hoş değil ama inanki geçiyor. Sen için rahat değilse transferini yapan dr na bir kontrole git hem için rahatlar hem bebişini görürsün. Bu arada kaç haftalıksın?
doktorum ankarada benim ankaraya gitmem imkansız gibi birşey. ama buradaki doktorum tanıdık ve onada çok güveniyorum. umarım geçer daha kötüye gitmeden. ama şöyle bir şey yapmaya karar verdim.eskiden crinone yi koyup 2 saat yatıyordum.hatta akşam koyduğumda onunla yatıyordum sabaaha ancak çıkıyordu.şimdi koyuyurum 10 dk yatıyorum.sonra biraz dolaşıyorum.dolaşmama rağmen 2 saate ancak geri çıkıyor.zaten burada da koyup gezin demişlerdi.bilmiyorum ama şimdi daha iyi gibi. hemşirede 5-10 dk yatsan yeter demişti önceden ama ben korkup çok yatıyordum.sence yeterlimi ebrizm.crinoneyi kullanan diğer arkadaşlar koyduktan sonra ne yapıyorsunuz????bu arada 7,5 haftalığım
rapor gıbı herhangi bısey ıstıyorlarmı sıgortada 3 aşılama gerekıyormus ya oyuzden sordum ozeldede bu gecerlımı acaba
özelde yaptırcam canım orda nasıl oluyor bılgın varmı
maviş sana bişey soracaktım. şimdi bizde tüp bebek için rapor çıkardık rapor 1 aylıkmış ama biz haziranda gidicez tüp bebek yaptırmaya raporda 16 mayısda bitiyor yeniden çıkarabiliyormuyuz yardımcı olursan sevinirim
günaydın kızlarrr.... ya bişey sorucam....Siteden okuduklarıma göre bu crinone jeli tüp bebek tedavisi gören kişilere hamilelik öncesi ve hamilelikte belli bir haftaya kadar kullandırıyorlaR.
Ben tüp bebek tedavisi falan görmüyorum sadece bu ay ısı kontrolü yaptırıyor doktorum ama bu jelden verdi bana hemde sabah akşam günde iki kez... Ben geçen ay 10 gün arayla adet görmüştüm acaba düşümü yaptm KAFAM ÇOOOK KARIŞTI LÜTFEN BANA YARDIM EDİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?