Crinone jel kullananlar

ilaçlarımızı aldık canım.yenisini çıkarmak zor olurmu uğraştırırmı acaba

mviş yarın için şimdiden hayırlısı olsun müjdeli haberlerle gelirsin inşallah. ^aşılama şartı var ancak tabiki bunların şartı var erkeğin yada kadının hiç bir şekilde aşılama yada normal yolla hamilelik yaşıyamaması için belli tahlil sonuçları gerekiyor. Bu durum dışında 3 aşılama şartı var. Ben raporu kendim aldım. 3 aşılamayı yaptırdığıma dair belge kamu haztaneşerinden birinde yaptırılmış eşime ait 2 farklı zamanda yapılmış spermiogram bana ait hormon testleri eşime ve bana ait bulaşıcı hastalıklar ile ilgili tahlil ve 6 şar fotoğrafla infertilite merkezine başvurdum ve 15 gün sonra heyet raporum hazırdı gidip aldım ve aynı gün hastaneye girişimi yaparak ilaçlarımı hemen aldım. Hastane yapmasada zor işlemler değil her kez halledebiliyor..

çok üzüldüm maviş hayırlısı olsun umudunu yitirme allah gönlüne göre versin olur inşll yüce rabbimin yanında çok bizleri mahrup bırakmasın hepimizin kucağı boş kalmasın

evt canım 3 tane dondurulmuş vardı onlar transfer edilmişti hem madden hem manen çok yıprandım yoruldum şimdi tekrar yumurta toplama falan çok zor geliyor korkutuyor beni
allahım nolur umudumu yitirtme

Hiç öyle düşünme biraz kendini toparlayıp tekrar denemelisin. Üzülme diyemiyorum günlerce sabredip bu sonucu almak hiç iyi gelmiyor ama kısmet değilmiş. Kendine çok iyi bak hiç bir şey bitmiş değil.

mavişcim hiç üzülme herşey allah tan tabiki üzülüyoruz çünkü insanız ama napalım umudunu yitirme yeniden denemelisin bu sefer olucak inşll hayırlısıyla biraz dinlen

mavişcim senle ben aynı durumdayız benimde ailemin haberi yok ama eşimde sorun olduğunu bilmiyorlar tüp bebek yaptırdığımızı biliyorlar gerçekten çok zor saklamak

neyse sen üzülme napalım başa gelen çekiliyor yinede halimize şükredelim umudumuzu yitirmemeliyiz her zaman pozitif düşünelim yeterki sen kendini üzme hepimiz için geçerli bu üzülmekle olsaydı ama işte insan oğluyuz

arkadaşlar bu jeli bende ilk bugün başlayacam, yanlız araştırmalarıma göre bu jeli kullandıktan sonra yavaş yavaş yürümek lazımmış rahim içinde çabucak yayılsın emilsin diye ve o zaman dökülmüyormuşta en sağlıklısı bu,

triyandafil haklısın. ben de kullandıktan hemen sonra kalkıyor ve yürüyorum, ve hiç topaklanma veya akıntı, tahriş olmadı. hemen emiyor sanırım jeli vücut. Arkadaşlar bldiğim kadarıyla iğneler jel kadar emilmiyormuş. Jel zaten rahimde emiliyor, bebek te rahimde olduğuna göre... Biraz gayret edin. Bebişler için herşey...

canım dr bana jeli kullandıktan sonra yarım saat yürü dedi daha iyi emiliyormuş yoksa topaklanma va tahriş oluyor

evet dün kullandım bu jeli ve kalkıp 10 dk yürüdüm yattım gerçektende hiç dökülmüyor, akmıyor hatta herhangi bir rahatsızlık dahi vermiyor, baştan bilgi edinmek çok iyi gerçekten,

arkadaşlar anlamadığım bu jel hamilelere ne için veriliyor, hamile kalmak isteyenlere ne için veriliyor?
ben klomen kullanıp ovitrelle vuruldum aynı günde estrofem diye bir ilaca başladım 5 gün içtim dünde jele başladım, gebelik şansını mı artırıyor acaba bilgisi olanlar yazsın lütfen,

bu jel transferden önce rahim duvarını kalınlaştırmaya ve 7 mm den daha kalın hale getirmeye yarıyor ki transferde en azından 8-9 mm ulaşmış olsun. 7 mm den az olursa birçok klinik transferi erteliyor. transferden sonra da yumoşların içeride tututabilmesine yardımcı oluyor, rahim duvarını kuvvetlendiriyor. biraz sevimsiz ama gerekli anlayacağın.

arkadaşlar bende yaklaşık 6 haftalık hamileyim bu jeli günde bir defa kullanıyorum ama son zamanlarda jeli sıkamamaya ve sıkarken zorlanmaya basınç yapmaya başladı sizce bu normalmi acaba bende rahim ağzındamı birikti böyle olan arkadaşlar varmı ????

teşekkürler serenanes, yanlız bu transfer ne transferi onu anlayamadım,

teşekkürler serenanes, yanlız bu transfer ne transferi onu anlayamadım,

Tiyandafil, transfer tüp bebek tedavisin son aşamasında yumrtaların rahime verilmesidir.

xxnilxx, ben de daha hamileliğin başındayım ama jel ilk günkü gibi kolay uygulanmıyor. Basınç oluyor. Kafana fazla takma.:CüvCüv:

kızlar bende düşük riskim olduğundan dr um verdi ama kahverengi akıntıyla başladı 15 gün kullandım. kahve rengilik siyahımsılığa dönüştü hatta biara kına gibi akıntı topaklanma oldu bende dün değiştirdim dün ilkdefa yapmadım onun yerine progestan 100 mg verdi dr um ona başladım dün akşam ve bu sabahta aynı şekilde akıntım oldu sizce geçermi zamanla bu senağlama

slm canım bendede jel aynı sorunlara yol acı jelı yaptıktan sonra 10dk yuruyorum ve suan allaha sukur sorunum yok gecıo zamanla rahat ol

duygu_22 cim ilgin için teşekkürler dün yeni bi ilaca başladım tablet o yüzden yavaş yavaş geçiceğine inanaıyorum Allahın izniyle kalp atışını duydum mu pipirikliğim geçicek sanırım. daha önceden 1 düşüğüm olduğu için çok pipirikleniyorum ve düşük sonunda kürtaj yaptılar ve hiç bir şekilde uyuşturulmadan aklıma geldikçe ağlamak senağlama istiyorum o yüzden bu kadar pipiriğim :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…