of canım bu kötü işte biran önce ilaçlarınızı alın yoksa tekrar rapor çıkarmak zorunda kalırsınız ve devlet sadece 3 keresini karşılıyor bir hakkınız ölmüş olur hastaneyle görüş mutlaka
arkadaşlar yine müjdeleri bir başka sefere erteliyorum sonucum negatif artık ben sizlerin müjdelerini bekliyorum
evt canım 3 tane dondurulmuş vardı onlar transfer edilmişti hem madden hem manen çok yıprandım yoruldum şimdi tekrar yumurta toplama falan çok zor geliyor korkutuyor beni
allahım nolur umudumu yitirtme
canım dr bana jeli kullandıktan sonra yarım saat yürü dedi daha iyi emiliyormuş yoksa topaklanma va tahriş oluyorarkadaşlar bu jeli bende ilk bugün başlayacam, yanlız araştırmalarıma göre bu jeli kullandıktan sonra yavaş yavaş yürümek lazımmış rahim içinde çabucak yayılsın emilsin diye ve o zaman dökülmüyormuşta en sağlıklısı bu,
arkadaşlar anlamadığım bu jel hamilelere ne için veriliyor, hamile kalmak isteyenlere ne için veriliyor?
ben klomen kullanıp ovitrelle vuruldum aynı günde estrofem diye bir ilaca başladım 5 gün içtim dünde jele başladım, gebelik şansını mı artırıyor acaba bilgisi olanlar yazsın lütfen,
bu jel transferden önce rahim duvarını kalınlaştırmaya ve 7 mm den daha kalın hale getirmeye yarıyor ki transferde en azından 8-9 mm ulaşmış olsun. 7 mm den az olursa birçok klinik transferi erteliyor. transferden sonra da yumoşların içeride tututabilmesine yardımcı oluyor, rahim duvarını kuvvetlendiriyor. biraz sevimsiz ama gerekli anlayacağın.
teşekkürler serenanes, yanlız bu transfer ne transferi onu anlayamadım,
kızlar bende düşük riskim olduğundan dr um verdi ama kahverengi akıntıyla başladı 15 gün kullandım. kahve rengilik siyahımsılığa dönüştü hatta biara kına gibi akıntı topaklanma oldu bende dün değiştirdim dün ilkdefa yapmadım onun yerine progestan 100 mg verdi dr um ona başladım dün akşam ve bu sabahta aynı şekilde akıntım oldu sizce geçermi zamanla bu senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?