Crınone jel kullanıp ağrısı olan

bendede ic kanama oldu ama doktorumla aspirin tedavisiyle 12 haftada yok oldu, bazen kani atmakta iyi dedi icerde birikmemesi gerekli. ama zaten 12. haftadan doguma kadar kasiklarin hep agriyacak. Ultrasonda insallah guzel haberler alirsin icerdeki kanama alani yok olmustur
Inşallah canım salı günü randevum var onu bekliyorum ama ben aspirin değil ağrı kesici bile kullanamıyorum çünkü kanım pıhtılaşmıyor benim itp hastasıyım ayrıca hipertansiyon ve kalp kapağım da çökme var bu yüzden bana her ilacı veremiyorlar malesef

geçmiş olsun
Allah evladınızi size bağışlasin. bende baya kullandım. ağrım oldu ama kistim vardı o nedenle dedi doktorum. yeni bıraktım ilaci. ağrım oluyor ben bağırsaklarimdan şüphe ediyorum. kistte var. ikisi birden baya ağrıyor.

bence gidin doktora. kanama olmadan düşük tehlikesi atlatmissiniz. en fazla aa gaz mıs diye gülerler. inşallah basit birşeydir.

Bende kullanıyorum ilk iki gün biraz rahim ağzında batma hissettim bugün üçüncü gün ve kasiklarim adet olacakmisim gibi agriyor. Gaz ve hafif mide bulantısı da yapıyor. Prospektuste tüm bu yan etkiler mevcut.

Back
X