Crinone Jel SGK tarafından karşılanır mı

Aile hekimi zaten yazabiliyor çünkü SGK ödemeli ilaçlardan haberleri yok benim doktorumda yazdı bi güzel gittim eczaneye SGK ödemiyor sonra kadın Doğum doktoruma rapor çıkarttırdım clexane ve jel için bu sefer rapor olduğu için aile hekimim yazdı ve ancak öyle alabildim eskiden yazıyormuşlar raporsuzda ama artık yazma yetkileri yok

Ben Allah nasip eder gebe kalırsam devlete gitmeyeceğim. Doktorumla devam edeceğim. O yüzden takip edicek bir devlet çalışanı kadın doğum doktorum olmayacak. Bende bu sebeple alternatif yollar arıyorum. Sanırım en mantıklısı rapor çıkarmak olacaktır.

ben de daha dün aldım

arkadasta kesin bi hata var canim. ben de aile hekimine yazdirdim eczanede odemedi. gittim raporlattim.
Ayyy çok sevindim. Benim ikinci transferim yapılacak kısmetse bu ay sonu. ilki tuttu ama 6 haftalıkken düşük yaptım.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

Canim bu kizlar inanmaz sanada bende 3gun önce saglik ocagina yazdirip aldim bana inanmadılar
Hanımefendi alamıyoruz diyoruz size eczaneden geri dönüyoruz diyoruz anlamıyor musunuz.
Madem öyle sağlık ocağı adı-eczane adı ve aldığınız tarihi söyleyin. Neden söylemiyorsunuz.
Bende sgk yı arayıp bak beylikdüzünde bu sağlık ocağı yazıyor bu eczaneden alınıyor ben beşiktaşta niye alamıyorum diyim.
Bi karışıklık varsa düzeltsinler.
Siz sgk lı vatandaşsınızda ben değilmiyim. niye vatandaş ayrımı yapılıyor

Devlet hastanesi yazıyor zaten sağlık ocağında yazılmıyor. sıkıntımız o.
bana dün devlet hastanesi doktoru çıkıştı biraz
biz yazamayız dedi
sağlık ocagına yazdıracaksın dedi.
bundan sonra sağlık ocagına git yazdırmak için dedi

biz yazamayız dedi
Valla ben eczane ve sgk ile görüştüm sağlık ocağı yazmıyor dediler.
Ben kendi aile hekimime yazdırdım eczanede karşılamıyor uzman kadın doğum doktoru yazabilir dediler.
Ben beşiktaşta ikamet ediyorum.
Ama hanımefendi beylikdüzünde yazdırdığını söylüyor.
şaşırdık kaldık kimi yer yazıyor kimi yer yazmıyor diye bir sistem mi olur.

benim de gittiğim kadın doğumcu uzmandı işte
yazmamam gerek dedi
türkiye burası normal
heryerde farklı düzen :)
şaşırmamak lazım

Canim bu kizlar inanmaz sanada bende 3gun önce saglik ocagina yazdirip aldim bana inanmadılar
pardon ama niye israrla inanmaz vs. deyip duruyorsunuz anlamiyorum. daha gecen hafta gittim aile hekimine yazdirdim eczanede sgk odemedi.. gittim rapor cikarttim. sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama insanlari yanlis yonlendirmeyin. gidip deneyin olmuyosa rapor alin deyin... sizi yalanci olarak gormedik sadece bizde kendi durumumuzan bahsettik!!!!

ben devlet hastaesınde yazdırdım
bursa
devlette kadin doguma yazdirdiysaniz zaten sorun yok aliyoruz... ben kucuk bir ilcede yasiyorum hastade kadin dogum bolumu yok o yuzden gittim rapor aldim simdi aile hekimine yazdircam. sorun kadin doguma gerek kalmadan direk aile hekimi yazmiyo rapor istiyo. diger arkadas israrla yazdiriliyo diyo...

biz yazamayız dedi
Rapor çikartacaksa saglik ocagi hekimin yazar alirsin. Ama rapor yokken yazarsa alamazsin. O yızden o devletteki doktora söyle rapor cikartsin jel icin sana bi dahada rahatsiz olmaz.
Aile hekimi dogrudan yazarsa eczane ödemiyor malesef.
İşim özü sgk anlasmasi olan devlet veya özel hastaneden bir kadin dogumcuya raporu çikarttirin. Sonra bittikce ister bu hastanelerdeki kadin dogumculara isterseniz aile hrkimine yazdirin.

Raporlu olduğum halde devletteki doktor yazmadı o anda gebelik yoktu diye raporum var dedim git raporu çıkaran dr yazsın dedi. bende o yüzden raporum olduğu için aile hekimimi deneyeyim dedim yazdı dediğim gibi raporsuz yazılmıyor insanları buradan yanlış yönlendirmesinler SGK tek bir sistemdir orada geçiyor burada geçmiyor diye bişey olmaz

aynen canim. raporsuz olmuyor diyoruz hanfendi israrla oluyo diyo....
bende rapor aldim simdi raporumla yazdirabiliyorum. raporsuz olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…