• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

crinone jele ihtiyacı olanlar lütfen baksın

gulfemim

sevgin tarifsiz bebeğim
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2008
3.670
1
116
İstanbul
arkadaşlar yanlışlıkla fazladan crinone jel almışım.ama doktorum kullanmama gerek olmadığını söyledi.tam bi kutu.istanbulda oturuyorum .ihtiyacı olana verebilirm memnuniyetle.

merhaba canım,
benim 12.günüm çarşamba. doktorum hamile kalırsam 10.haftaya kadar devam etmem gerektiğini söylemişti. Ben dayanamadım bu arada kan testi yaptırdım, HAMİLEYİİİİİİMMM:sm_cool::nazar:
herşey yolunda gider de çarşamba doktorumla da teyitleşirseem, alabilirim.
nerede oturuyorsun? ne kadar vereceğim?

arkadaşlar gaziosmanpaşada oturuyorum.eşim şirinevlerde çalışıyor.hangisi uygun bilmiyorum.ücret istemiyorum.dualarınız yeter de artar.

arkadaşlar yanlışlıkla fazladan crinone jel almışım.ama doktorum kullanmama gerek olmadığını söyledi.tam bi kutu.istanbulda oturuyorum .ihtiyacı olana verebilirm memnuniyetle.

canım bizde 7 kez tekrar denemek istiyoruz.harcadığımız paraları tahmin edersin.yeniden para biriktirmeye çalışıyoruz.ilaçlarda belli.ama sana direkt ulaşamıyoruz özelini açarsan kargo parasını ödemeli olarak gönderirsen alabilirim bende şimdiden tşk.
bu arada allah yavrunu sana kucağına almayı da nasip etsin

arkadaşım bu jeli birilerine verdin mi bari haber verseydin beklemeseydik....

vermedim canım.hala bende.özelimi açamıyorum.adres yazmak yasak.nasıl yapalım.tel verilebiliyormu?sen nerelerde oturuyorsun.ben senin özelden mesaj atayım olursa.

belinay antalyaya göndermek zor.ben yatar durumdayım biraz sıkıntı var.eşim yoğun.bilmiyorum ben yinde sorayım olur derse özelden adres verelim.olur mu.

belinay antalyaya göndermek zor.ben yatar durumdayım biraz sıkıntı var.eşim yoğun.bilmiyorum ben yinde sorayım olur derse özelden adres verelim.olur mu.

anladım canım benim sana bişey olmasın.daha biraz vakit var para ayarlamaya çaılışıyoruz bizde.zaten kargoyla ödemeli gönderirseniz olur .yani buradan ücreti ben karşılarım ama adres verebilmek için senin özelinin açılması lazım.bu anasayfada forumla ilgili şikayetler sorular gibi bir bölüm var orada yönlendiriyor nasıl yapacağını .yada kullanıcı paneli varya anasayfa en üstte kendinden yapıyorsun.gönderebilirsin benim çok işime yarayacak çünki maddi olrak çökmüş durumdayız .ama seni zorlayacaksa önemli değil size birşey olmasın sakın.yine de allah razı olsun canım benim.rabbim hayırlısyla kucağına almayı da nasip etsin.ben 3 aşılama 3 tüp bebek 3 pgt tüp bebek denedim sonuç negatif ve hala yaşıyorum ,kendime de şaşıyorum...kendinize çokk iyi bakınnnn

Sevgili Günışığı,
benim crinone jel e ihtiyacım var, nasıl elde edebilliriz.bende ankaradayım.gelip alabiliriz yada kargo ile ücret biz ödemeli olarak yollarsanız zormu olur sizin için.
sevgiler

Sevgili Günışığı,
benim crinone jel e ihtiyacım var, nasıl elde edebilliriz.bende ankaradayım.gelip alabiliriz yada kargo ile ücret biz ödemeli olarak yollarsanız zormu olur sizin için.
sevgiler

Anjelikoz merhaba,
Canım bir arkadaş daha ilacı istemiş.. ben her ikinizede faydam olsun istiyorum bu nedenle ilacı eşit olarak ikinize de göndermek istiyorum. yani tam bir kutu+ 4-5 adet jel. İlaçları kargoya da verebilirim, elden de alabilirsin. tercih senin canım.özelden mesajını bekliyorum.. sağlıkla kal

Sevgili GÜNIŞIĞI;
sana buradan da Duyarlılığın için tekrar tekrar teşekkür etmek istedim.
herşey gönlünce olsun. Sağlıklı günler

Selamlar Günışığı,
bugün kargoyu teslim aldım..seni aradım ama ulaşamadım..çook teşekkür ediyorum tekrar.
Allah hepimizin duasını kabul etsin.
sağlıklı bebekler kucağımıza alalım..
sevgilerle..

Back
X