crocu nun çeyizcikleri......:)

o kelebekli kahvaltı takımı benimde içimde kaldı alamadım kalkmadan yemek takımın da benim beğendim takımlardan maşallah baya şeyi halletmişsin iyi günlerde kullan canım :)))

çok sağol canım benim:) daha güzelleri hepinizin olsun:)

canım benim kesinlikle katılıyorum sana:) ilerde masraflarımız dahada artıcak hangi birini alıcaz dimi:)
hem indirimlerle, kampanyalarla yarıya mal ediyoruz akıllı kızlarız biz hahahaha:) ayyy canım bende seni zevkle takip ediyorum hergün bakıyorum topiğine yalan değil:)

Canım hepsini çok özenerek almışsın belli :)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hepsi çok güzel.. Kahvaltı takımına bayıldım

çok sağol canım benim:) amin inşallah hepimiz mutlulukla kullanırız aldıklarımızı:)

Kahvaltı takımın o kadar güzel ki, kahvaltıyı çok seven ben bu takımlar sofradayken 2 saat keyif yapabilirim. Çok güzel hepsii Güle güle kullan canım

Kahvaltı takımın o kadar güzel ki, kahvaltıyı çok seven ben bu takımlar sofradayken 2 saat keyif yapabilirim. Çok güzel hepsii Güle güle kullan canım

çok sağol canım:) bende uzun uzun kahvaltı keyfi yapmak için aldım:) bende çok severim sevdiklerimle uzun pazar kahvaltısını:)

Çok güzeller... Başlangıç için çok güzell.. İnşallah gönlünce olur her şey.. Pek fazla bir şeyim yok deme seninkilerin yanında benim hiç yok

Aldıkların çok güzel canım yemek takınların çok hoş güle güle kullan :):)

Çok güzeller... Başlangıç için çok güzell.. İnşallah gönlünce olur her şey.. Pek fazla bir şeyim yok deme seninkilerin yanında benim hiç yok

çok sağol canım benim:) Dilerim sende tez zamanda istediklerini alırsın:)

Canım herşey birbirinden güzel Allah güzel günlerde sevdiklerinle bir ömür mutlulukla kullanmayı nasip etsin.

Misafir için aldığın kahvaltı takımına bayıldım acaba nerden ve kaça aldın canım

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)

bernardodan almıştım ama üretimden kaldırdı diye biliyorum bi set 6kişilik normalde.fiyatı 245 falan olması lazımdı ben iki takım aldım

amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)

bernardodan almıştım ama üretimden kaldırdı diye biliyorum bi set 6kişilik normalde.fiyatı 245 falan olması lazımdı ben iki takım aldım

teşekkür ederim ADAŞIM :13:

ayy çok hoşssun cnm yaa:)) benm topik zaten allahlık
sayfaları nişanlı evlenmk üzere olan gelinciklerinkinin 2 katına çıkmıs ben bile şaşırdım evlenene kdr rahat 1000sayfa olur heralde
sağlıkla kullananlım da başka hiç bişi önemli deil

Son düzenleme:

maşallah canım allah dahada artırsın:)

Güle güle kullan tatlım herşeyin çok güzel erken başlamakla çok iyi etmişsin çünkü bu çeyiz eşyalarının sonu gelmiyor ilerde en azından çok fazla sıkıntı çekmezsin :) Şu tuper lara bende gelicek ay başlıyacağım inşallah ilk gördüğümde bu plastiklere ne gerek var diyordum ama sağlıklı olduğunu öğrenince tüm ürünlerine göz diktim :) Tek tek başlıyacağım inşallah :)

cnm herşeyin çok güzel ii günlerde kullan inş

teşekkürler canım:) tupperları annemde kullanıyor ordan biliyorum bende acayip faydalı:) hepsini almasanda gerekli olanları al bence:)

hiiiii hepsii harıkkaa
su kucuk cıceklı en alt soldakı nevresımın markası ney

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…