o kelebekli kahvaltı takımı benimde içimde kaldı alamadım kalkmadanyemek takımın da benim beğendim takımlardan maşallah baya şeyi halletmişsin iyi günlerde kullan canım :)))
veee beklenen bi topik dahaa
cnm herseyin o kdr güzelkii tek tek hepsine bayıldımmmm
sende bendensin henüz resmiyette bişi olmamasına rağmen bunları halledebilmiş olmamız büyük bi sans bence..mutlulukla kullan inşş ilerde..seni de zevkle takip edicem emin olabilirsn
ve tabikii bi sürü boncuk sanadaaa
Canım hepsini çok özenerek almışsın belli :)
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin.
Hepsi çok güzel.. Kahvaltı takımına bayıldım
Kahvaltı takımın o kadar güzel ki, kahvaltıyı çok seven ben bu takımlar sofradayken 2 saat keyif yapabilirim.Çok güzel hepsii Güle güle kullan canım
Çok güzeller... Başlangıç için çok güzell.. İnşallah gönlünce olur her şey.. Pek fazla bir şeyim yok deme seninkilerin yanında benim hiç yok
Aldıkların çok güzel canım yemek takınların çok hoş güle güle kullan :):)
Canım herşey birbirinden güzelAllah güzel günlerde sevdiklerinle bir ömür mutlulukla kullanmayı nasip etsin.
Misafir için aldığın kahvaltı takımına bayıldım acaba nerden ve kaça aldın canım
amin canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)
bernardodan almıştım ama üretimden kaldırdı diye biliyorum bi set 6kişilik normalde.fiyatı 245 falan olması lazımdı ben iki takım aldım
canım benim kesinlikle katılıyorum sana:) ilerde masraflarımız dahada artıcak hangi birini alıcaz dimi:)
hem indirimlerle, kampanyalarla yarıya mal ediyoruz akıllı kızlarız biz hahahaha:) ayyy canım bende seni zevkle takip ediyorum hergün bakıyorum topiğine yalan değil:)
ayy çok hoşssun cnm yaa:)) benm topik zaten allahlık
sayfaları nişanlı evlenmk üzere olan gelinciklerinkinin 2 katına çıkmıs ben bile şaşırdım evlenene kdr rahat 1000sayfa olur heralde
sağlıkla kullananlım da başka hiç bişi önemli deil
Güle güle kullan tatlım herşeyin çok güzel erken başlamakla çok iyi etmişsin çünkü bu çeyiz eşyalarının sonu gelmiyor ilerde en azından çok fazla sıkıntı çekmezsin :) Şu tuper lara bende gelicek ay başlıyacağım inşallah ilk gördüğümde bu plastiklere ne gerek var diyordum ama sağlıklı olduğunu öğrenince tüm ürünlerine göz diktim :) Tek tek başlıyacağım inşallah :)
cnm herşeyin çok güzel ii günlerde kullan inş
hiiiii hepsii harıkkaa
su kucuk cıceklı en alt soldakı nevresımın markası ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?