- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.061
Valla oldu ahshah hizli yasadim, erken öldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla oldu ahshah hizli yasadim, erken öldüm
Aslında ben çok rahat biriyim. Hayatımdan çok mutluyumHayat bu kadar ciddi yasamak icin cok kisa pnarasena. Burada kimse kimseyi tanimiyor dolayisi ile kimsenin kimse ile sahsi bir meselesi yok. Biraz gulup geciyoruz hepsi bu. Biraz rahatlayin. Belki o zaman bir cok konuda bakis aciniz da degisir.
kızlar sizin önce linçleyip sonra yardımcı olmaya çalışma manyaklığınızı çok seviyorum ya![]()
ya ötede yüzleşsin postu ne hale getirdiniz sıkıntıdan banlanacak şeyler yapıcam şimdiAslinda yardimci olmak degil de gerceklerle yuzlestirme diyelim. Bir insan toplumun normallestirdigi herhangi birseyi otekilestiriyorsa once kendiyle yuzlesmeli
Şikayet et/ bdv de goygoy yapıyor/ gönderAy burası çok ciddili oldu gideyim bdv de goygoy bulayım gari
bak nereye takılmış manyak![]()
MuhtemelenCinsel Obsesif Bozukluğu olabilir sizde
ciddi düşünmeyen, sadık? hımm ketçap, mayonez?![]()
Ahshsh dogru söyle, robotunu benden kiskanmaz miydin?Kız, keşke robot erkekler olsaydı. Kolumuza takar gezer eder, birbirimizle paylaşırdık.
inşallah beni de kıskanırlar khdkshsHepiniz kotusunuz, kadin kadinin dusmani iste. Icimizde insan sevgisi kirintilari var diye kiskandin dimi. Kinadigini yasamadan olmeyeceksin.
Kocam robotta olsa kimseyle paylaşmam. Kocam da kocamKız, keşke robot erkekler olsaydı. Kolumuza takar gezer eder, birbirimizle paylaşırdık.
konu robotsaHele bir yola cikalim da hangi sokaga donecegimize yolda karar veririzdarlamasin beni evlenelim diye
Ahshsh dogru söyle, robotunu benden kiskanmaz miydin?
Hele bir yola cikalim da hangi sokaga donecegimize yolda karar veririzdarlamasin beni evlenelim diye
Ahshsh dogru söyle, robotunu benden kiskanmaz miydin?
Biraz taktikler versin ya,dogadostupanda sonuçta panda bebişim bir erkeği nikah masasına oturtmuş birisi. Altın değerinde fikirleri var benim için.
B Burhan Burhanitto bunların dili ne söliytabi bu benim aldığım ilk teklif degildi onuda belirteyim..
Kız, keşke robot erkekler olsaydı. Kolumuza takar gezer eder, birbirimizle paylaşırdık.
Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var.UUuuu ateşli şey senidemek sayamayacağımız kadar sevgililerin oldu
Ay burası çok ciddili oldu gideyim bdv de goygoy bulayım gari
Sarjli supurgesinden mi bahsediyosun??
Kıskanmazdım,böyle robotla sahilde kol kol gezer piknik yapardım
Yaaa o yorumu yaparken valla aklimdan gecen buydu, ic sesim oldun
Taktik=evlilikten kacmaktabi bu benim aldığım ilk teklif degildi onuda belirteyim..