• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Geyiğine şakasına bile erkeklerin peşinde koştuğunu yazamıyorsun tabi sonra ağlayıp, çekememezlik yapıyorsun. dogadostupanda dogadostupanda gibi çıtır olamadığın için ağlayabilirsin.

Burda neler neler yazdi, ah bir göreydin.
Herkesi sevebilecek kadar gonlu genis olduğu için linclenen kendisiydi. Bana patladi ama yanlis kapi :) salla bebisim ben seninle taktiklwrimi paylasayim 🤣

Burda neler neler yazdi, ah bir göreydin.
Herkesi sevebilecek kadar gonlu genis olduğu için linclenen kendisiydi. Bana patladi ama yanlis kapi :) salla bebisim ben seninle taktiklwrimi paylasayim 🤣
Herkesi bi tek o sevebilir, sen sevemezsin.

Öhömm; japon icadı ürünler var arzu ederseniz. Konudaki evli, barklı üyelere soralım; onlar daha iyi bilir tabii ki. Vurmayın, dilime dolandı. :KK70:
Benim bildiğm tek japon robot bu😁

1682545029324.webp

Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var. 😂😂
Kocasız, biri daha gelmiş. Kocalarınızı övmeyi bırakın kızlar

Yav kardesim ne diyon ya? 100 tane sevgilim olsa da hic birini aldatmadim. Aldatanida linclerim. Ayrica sana taktik vermeme gerek yok. Doktordan gebe kalma taktigini bizle paylasabilirsin ama?
O taktik tutumadı biliyorsun. Hem bebek gitti hem doktor 🙄

Back
X