• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Moralini bozmak istemem ancak başka bir şey istesen olacakmış. :KK53: Üyeyi etiketleme seçeneği varken; dilek hakkını boşa harcamışsın.:ıslık:

Yeni nicki aklimda kalmiyor yoksa etiketlerdim. Bu gun bir konuda gordum kendisini nicki gorunce ferhans miydi diye yarim saatimi harcadim aramak icin :) ondan sonra kendisini alintilayip yazdim ama beni iplemedi :(

Şu tarz şeyler yazan üyelere gıcık oluyorum.konuya uygun deneyimini anlat, örneğini ver geç.yok sevgililerini saysa sabah olurmuş da aman hayatına giren çıkan erkeğin haddi hesabı yokmuş da. Ne bu ya sidik yarışı gibi.alakalı, alaksız heryerde ego tatmini peşindeler. Sevgilim neden yok diye dertlenen üye üzerinden bile bunları yazan var. 😂😂
nakadan da güzel düzenlemişsiniz hamfendi

Evet. Adam bununla evlensin diye. Ama adam evlenmeye yanaşmayınca gitti bebeği aldırdı

Ferhans bizim doğru düzgün şekilde koca arayışımızı kıskanıp konuya gelmiş. Çok şükür rezil taktiklere düşmedik.

bu da sızıp arada uyanıp uyanıp soru soruyo tam fransız dldjxljs
accessdenied accessdenied sarjı bitmiş. Son durumu böyle

1682545484061.webp

Back
X