- 15 Şubat 2013
- 25.755
- En iyi cevaplar
- 1
- 99.024
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.401
Yok bu kesin hamile nxjxjdjdjhdhdal işte, zavallı hayvancıklar
Evet şermin kıskandın mıBütün gün yatmasa, birini ayarlayacaksın yani.
MozambikBana gitmediğin yerlerden bahset acces
Gezmesinler donumda tutar tutar firlatirimal işte, zavallı hayvancıklar
Cezayir'de yemiştim Allah da belamı vereymis şimdi böyle kımıl kımıl görünce çok tiksinik
Öyle bi ülke varmı diye google a baktmMozambik
Gormemek ne mümkün. Dana gibi hepsi. Yarın kremalı salyangoz yapayım Fransız usulü bari. Tiksiniyorum toplayamıyorum nası yiyecceksem hxhxjdhdjjd
Kocan yapsn bi bak bakalım yiyebilcen mi
Cezayir'de yemiştim Allah da belamı vereymis şimdi böyle kımıl kımıl görünce çok tiksinik
Kız çok yüzsüzler bana sordun mu handenin çileginizin anasını anlatabilir miyim diye? Kime sordun da geldin? Kim izin verdi. Hadsiz yüzsüz çok sinirlendim bxbxjxxj kuruldumGezmesinler donumda tutar tutar firlatirim
Sen de gez. Bir valize bakarBana gitmediğin yerlerden bahset acces
Hande mi adınKız çok yüzsüzler bana sordun mu handenin çileginizin anasını anlatabilir miyim diye? Kime sordun da geldin? Kim izin verdi. Hadsiz yüzsüz çok sinirlendim bxbxjxxj kuruldum
Bence de cok yüzsüzler, adiler!Kız çok yüzsüzler bana sordun mu handenin çileginizin anasını anlatabilir miyim diye? Kime sordun da geldin? Kim izin verdi. Hadsiz yüzsüz çok sinirlendim bxbxjxxj kuruldum
Evet şermin kıskandın mı
Millet otostopla geziyor ne parasıParayı sen vercen heral
Hande Yener?Kız çok yüzsüzler bana sordun mu handenin çileginizin anasını anlatabilir miyim diye? Kime sordun da geldin? Kim izin verdi. Hadsiz yüzsüz çok sinirlendim bxbxjxxj kuruldum
İlk bindiğim arabada öldürülürüm ben öyle şanslı biriyimMillet otostopla geziyor ne parası
Millet otostopla geziyor ne parası
ahahaha öf ben de hep öyle diyorum dünyayı gezip türkiyede öldürğlen turistleein tam tersi de biz oluruz kesin bi saykoya denk gelirizİlk bindiğim arabada öldürülürüm ben öyle şanslı biriyimhoş ölmekten korkmuyormda ya sakat bırakırlarsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?