- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.421
şermin az değilsinOrada da bir takım talepler olabiliyor diyorlar.
İlk bindiğim arabada öldürülürüm ben öyle şanslı biriyimhoş ölmekten korkmuyormda ya sakat bırakırlarsa
öf benim aklıma hep hostel geliyoAklıma yine bir film serisi geldi.
Çok sıkıcısınız. Ben BDVye gidiyorum belki bir elti diğerinin saçını yolmustur ya da görümce öbürüne laf sokmuştur. Evlilerin entrika dolu hayatlarını okuyup BEKARLIĞA şükretmeye gidiyorum bayss baylar sizee
bu da kavgaya dünden razıHadi kavga edelim seninle birbirimizi vampir gibi dişleyelimmm
Evli olsam olabilirdiHadi kavga edelim seninle birbirimizi vampir gibi dişleyelimmm
Korktun mu yoksaEvli olsam olabilirdi
Begümün ilerde açacağı konu belli oldubu da kavgaya dünden razı
kenafir burhan biz sen sıkılma diye geldik, konundan gideriz görürsünEvli olsam olabilirdi
Kaos sevmiyorum diyelim. Yoksa ben de bilirdim kafanı duvara sürüp kıvılcım çıkarmayı.Korktun mu yoksa
Begümün ilerde açacağı konu belli oldu
Kaos sevmiyorum diyelim. Yoksa ben de bilirdim kafanı duvara sürüp kıvılcım çıkarmayı.
kaos sevmez kaosu yapar sonra sinsi sinsi izlerSen mi kaos sevmiyorsun
Bir kavga çıksa şurada civciv gibi ufak adımlarla kkyı terk ederim
Ama çok şık bi yerde yemistimO kadar zenginlik içinde; yediğin şeye bak, yazıkkk.
Hanımefendi olcakti o jxjxhxhHande mi adın
Burhancığım sen evlenince burada ne geyikler dönecek seninle alakalı biliyorsun değil mi? Z zxshermine bunların hepsini kayıt altında tutuyor, evlenince şaaaak diye gözüne sokacak yazdıklarını
Ama çok şık bi yerde yemistim
Hanımefendi olcakti o jxjxhxh
Kız bayılırım en sevdiğim bisey.Kaos sevmiyorum diyelim. Yoksa ben de bilirdim kafanı duvara sürüp kıvılcım çıkarmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?