- 15 Eylül 2022
- 4.011
- 16.842
- 123
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.441
Burhancığım sen evlenince burada ne geyikler dönecek seninle alakalı biliyorsun değil mi? Z zxshermine bunların hepsini kayıt altında tutuyor, evlenince şaaaak diye gözüne sokacak yazdıklarını
Kaynanasinin gözünde ki gözlüğü uçan tekme atıp kıranı okudum ben burda jxjxjxjKocamı döverken kolu çıktığı için bana küstü,
Kaynanamın dudağını patlattım
Kaynanasinin gözünde ki gözlüğü uçan tekme atıp kıranı okudum ben burda jxjxjxj
Ayy canım çekti allah onları napmasın yaaöff üst kattaki davarlardan nefret ediyorum. bu saat oldu mu kokan ne varsa kızartıyorlar. sucuk, sosis, ciğer, şimdi de hazır bi köfte gibi koku geliyo gidip konuşalım desem anlayacak tipler değiller ki olsalar zaten aspiratör denen şeyi kullanırlar. bu saatte ne pişirirlerse bizim evde, canım da istiyo Allahın cezaları ya
Aralıklı oruca ikna et. Beni de örnek gösteröff üst kattaki davarlardan nefret ediyorum. bu saat oldu mu kokan ne varsa kızartıyorlar. sucuk, sosis, ciğer, şimdi de hazır bi köfte gibi koku geliyo gidip konuşalım desem anlayacak tipler değiller ki olsalar zaten aspiratör denen şeyi kullanırlar. bu saatte ne pişirirlerse bizim evde, canım da istiyo Allahın cezaları ya
Ay bu da ne duysa hemen yemek istiyojdhdhdhdh salyangoz var yiyen mi? JxjjxhxhxhAyy canım çekti allah onları napmasın yaa
oğlum öğrenci falan da değiller çocuklu normal(!) bi aile yani bu saatte deli mi dürtüyo bunları her gece her gece kokan şey pişiyo öf
Pişmiş olaydı yerdimAy bu da ne duysa hemen yemek istiyojdhdhdhdh salyangoz var yiyen mi? Jxjjxhxhxh
valla çok anormaller ya gece bunlara bir şey oluyo, yatak odalarımız aynı maalesef, bi ara insta keşfeti son ses açıyodu biz burdan dinliyoduk. tuvalete gidip şarkı söylüyo falan yani tam mağara insanları. bir şey demiyoruz çünkü kendimizi tutamayız iş kavgaya döner bu sefer ev sahibiyle sorun yaşarız. cidden komşu o kadar önemli ki ayılarla aynı yerde yaşamak çok zorBelki kadın da KK'ya üyedir. Birinin yorumunu okuyup okuyup; mutfağa koşuyorlardır.
Yoksa o kadın chemist mi bxbbxbxbxBelki kadın da KK'ya üyedir. Birinin yorumunu okuyup okuyup; mutfağa koşuyorlardır.
Ben pişirmem bu saatte hazırda varsa yerimYoksa o kadın chemist mi bxbbxbxbx
valla çok anormaller ya gece bunlara bir şey oluyo, yatak odalarımız aynı maalesef, bi ara insta keşfeti son ses açıyodu biz burdan dinliyoduk. tuvalete gidip şarkı söylüyo falan yani tam mağara insanları. bir şey demiyoruz çünkü kendimizi tutamayız iş kavgaya döner bu sefer ev sahibiyle sorun yaşarız. cidden komşu o kadar önemli ki ayılarla aynı yerde yaşamak çok zor
valla çok anormaller ya gece bunlara bir şey oluyo, yatak odalarımız aynı maalesef, bi ara insta keşfeti son ses açıyodu biz burdan dinliyoduk. tuvalete gidip şarkı söylüyo falan yani tam mağara insanları. bir şey demiyoruz çünkü kendimizi tutamayız iş kavgaya döner bu sefer ev sahibiyle sorun yaşarız. cidden komşu o kadar önemli ki ayılarla aynı yerde yaşamak çok zor
Arkada da hande yenerin iki deli bi araya gelmemeliydik şarkısı çalsın lütfenKiz benim ust katta manyak ahsha bigun seninkini dovelim bigun benimkini
ay yok selamımız bile yok yüzsüzlük yapamam. iletişim olsa zaten hamile olduğumu, evi havalandırmalarını söylerdim. şermin tahmin edebileceğin gibi bi apartman değil. 1,5 senedir oturuyoruz burda ve 3 kişi falan var karşılaşınca gülümseyip iyi günler diyen. bildiğin dağdan inmeler ev sahibi olmuş oturuyo öyle bi apartmanSiz de: koktukça canım çekiyor, göz hakkı alabilir miyim vb diye bir seslenin; malum kokan gıdaların fiyatı da aldı başını gitti. Evin diğer odalarının camını açıp; daha az kokutarak pişirirler belki.
Arkada da hande yenerin iki deli bi araya gelmemeliydik şarkısı çalsın lütfen
Birinizin sırtında birinizin karnında cucukEye of the tiger daha uygun olabilir pata küte dalcam yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?