- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.501
Dexter @gunces Artemissisipi C Calcifer @mybiglove @ffestinalente accessdenied Nane Limon Kabugu Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen chemist0 @dogadostupanda @Depresif Penguen pnarasena @begum9987 @zxshermine @Clemencia
B Burhan Burhanitto yeni kankin Sena olsun. O da besbekar hatta evlenmeyi düşünmüyorValla ben şimdi bi elimde kahve bi elimde telefon keyif geç saatte uyuyayım sabah geç uyanayım ohhh miss
Ama burhancığım ben bekarım ki,çocuklu bekar kontenjanından hemdeDexter @gunces Artemissisipi C Calcifer @mybiglove @ffestinalente accessdenied Nane Limon Kabugu Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen chemist0 @dogadostupanda @Depresif Penguen pnarasena @begum9987 @zxshermine @Clemencia
Ama burhancığım ben bekarım ki,çocuklu bekar kontenjanından hemde
Burhancım öğrenirsen bana da söyleChemist ve acces özelden ne konuşuyonuz bize de söyleyin
Hayırlısıyla oda olur inşallahBurhan'da ne koca var ne çocuk
B Burhan Burhanitto yeni kankin Sena olsun. O da besbekar hatta evlenmeyi düş
Beni yanlış yere koymuşsun BurhancımDexter @gunces Artemissisipi C Calcifer @mybiglove @ffestinalente accessdenied Nane Limon Kabugu Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen chemist0 @dogadostupanda @Depresif Penguen pnarasena @begum9987 @zxshermine @Clemencia
Benim çocuğum yok. Dizi izledim kocamla.Dexter @gunces Artemissisipi C Calcifer @mybiglove @ffestinalente accessdenied Nane Limon Kabugu Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen chemist0 @dogadostupanda @Depresif Penguen pnarasena @begum9987 @zxshermine @Clemencia
Yan bahçeye atıyorum çaktırmadan nxjxjxhÇok hızlı artar onlar alan yer bulursan alan yer toplayıp satarlar yada topla ormanlık alana bırak
Kız geri gelir oradanYan bahçeye atıyorum çaktırmadan nxjxjxh
Sen İsmail YK nın kız kardeşsisinKız ben gurbetçi miyim
90-60-90 vicidim vaağğrrSen İsmail YK nın kız kardeşsisin
Üfle şarkısını çok severdim. Değişik gelirdi. Hey gid gençlik heyy90-60-90 vicidim vaağğrrıyyy neler atlatmışız
bi de kızlar aşıktı bu hırboya bi araÜfle şarkısını çok severdim. Değişik gelirdi. Hey gid gençlik heyy
akılsızlığına destek mi arıyosun? cık cık cıkpnarasena demin ki topikte beni korudugun için teşekkür ederim konu kapandı da burdan devam edelim mi
oğlum mune ciddiye alıp beni banlarsa en büyük düşmanımsın bakDexter sizde herseye gülüyosunuz hanımefendi derdiniz ne
Valla ben bsey yapmadım ya uff tamam sustumoğlum mune ciddiye alıp beni banlarsa en büyük düşmanımsın bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?