- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.521
buralar bize göre değil yavrum gel biz özelimize gidelimValla ben bsey yapmadım ya uff tamam sustum
Ben topik topik sevdiceğimi arıyorumburalar bize göre değil yavrum gel biz özelimize gidelim
sen gel buraya ben sana helal süt emmiş birini bulcam hem aynı şehirde yaşarızBen topik topik sevdiceğimi arıyorum
Tırısss tırısss ses geleyiiiiValla ben bsey yapmadım ya uff tamam sustum
Peki sen benim izmire aşık oldugumuda biliyon musen gel buraya ben sana helal süt emmiş birini bulcam hem aynı şehirde yaşarız
ben niye yokummm dullamayım diye miDexter @accessdenied @dogadostupanda @gunces @Clemencia @Depresif Penguen chemist0
Evlileri yanlışlıkla etiketlediysem derhal burayı terketsinler.
Sen bana korkak mı diyon hadsizzzTırısss tırısss ses geleyiiii
Git bir Paris gör kapıdan orda sınırsız özgüven veriliyor diyollaaaPeki sen benim izmire aşık oldugumuda biliyon muyoldan cıkarma beni hem benm özgüven sorunum var
Aman diyim dex kolla kendininapak bi ay çok uzun
ya yemişim sorununu buraya ayak bas ondan eser kalmazPeki sen benim izmire aşık oldugumuda biliyon muyoldan cıkarma beni hem benm özgüven sorunum var
Dul lama mı? Tükürüklü müsünben niye yokummm dullamayım diye mi
mune bana kıyamaz yaAman diyim dex kolla kendini
Sen insanın özgüven sorunu yasamasınada depresyona girmesinede izin vermezsinya yemişim sorununu buraya ayak bas ondan eser kalmaz
Şimdi güleyim madem grileşince takip et dısardan ben öyle yapıommune bana kıyamaz yaiki dk. sonra gri olursam gülmeyin olum
sen de zaten sakinliğiyle nam salmış bi insansın dldjsldj güçlerimizi birleştirelimSen insanın özgüven sorunu yasamasınada depresyona girmesinede izin vermezsinyolarsın insanı sinirlenip
ay onu bi kere yaptım çok zevksiz, yazamadıktan sonra ne diyr takip edemŞimdi güleyim madem grileşince takip et dısardan ben öyle yapıom
ben de muneye cevap yazıyodum tırıs tırıs kaçacaktım gerek kalmadıTam nude plajda olan bitenleri yazıyordum konu kapanmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?