❌❌Sadece Bekarlar❌❌

bi de mükemmel derecede zeki bi yöneticimiz var bizi saf gördü heralde bir şey olunca iki katı fiyat çıkarıyo biz de biz hallederiz dedik konuşmuyoruz kendisiyle tam deli apartmanı ay sinirlendim gece gece

Şu saatte komşularım kokan bir şeyler pişirse; tek sorunum, evde olmaması olurdu.Ev ahalisinin canı çekmesin diye camları açardım.

Ayy kanatlarım çıkacak birazdan.

Şu saatte komşularım kokan bir şeyler pişirse; tek sorunum, evde olmaması olurdu.Ev ahalisinin canı çekmesin diye camları açardım.

Ayy kanatlarım çıkacak birazdan.
Ben elimde boş tabak çalarım kapıyı,şekerim komşuda pişer bize de düşer diye, gerisini o düşünsün nxjxjjx

Birinizin sırtında birinizin karnında cucukasdfff hayal gücüm terket beniiiiğğğ

Ya benim evimde bebek var, alt komsuma ses gitmesin diye gunduz salonda oynatiyorum, aksam zaten erken yatiyo. Bizim ust kat 7 24 uyanık. Evde hali yok, yere surekli bisey düşüyor. Hergun gece 4te tuvalete gidiyo, sifon bozuk acayip bi ses geliyo valla. Ayin mayin bisey yapiyo bunlar anlamadim

Su ayincileri onlar hatırladım bigğn sular kesilse delirir onlar

Ben elimde boş tabak çalarım kapıyı,şekerim komşuda pişer bize de düşer diye, gerisini o düşünsün nxjxjjx
ay yasak olmadığını ve verdiklerini düşünelim bilmediğim insanlardan hayatta bir şey yiyemem, keşfette bulaşık makinesinde ayakkabı yıkayan, çamaşır makinesinde sebze haşlayan ruh hastalarını görüyorum. önceden de midem almazdı şimdi asla

Su ayincileri onlar hatırladım bigğn sular kesilse delirir onlar

Gecen gun kronometre actim
10 saniyede bir 9 saniye suren yürüyüş yapiyodu yatak odasında. Yaklasik 3 saat sürdü. Ses sistematik gelince merak edip ölçüm yaptim

Yukarı dogru kaldır bebişi aglayınca ses cok gitsin onlara

Ben üniversitedeyken sabah 5 bucukta kalkiyodum. Bi gece hic uyutmadilar. Tavana 3 kez vuruyorum oda yere 3 kez vuruyor. Sen misin bunu yapan? Ertesi gun top aldim bakkaldan. Her sabah tavana sektirmeye basladim ahshhsha bana bulasmamalilar ahsh

Yeme kediye köpeğe verirsin. Maksat gıcık etmek jdjxjjxjx

Ne biçim kesfetin var olmm psiko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…