- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
-
- #2.461
karnımda yavrumla döverimBirinizin sırtında birinizin karnında cucukasdfff hayal gücüm terket beniiiiğğğ
ay yok selamımız bile yok yüzsüzlük yapamam. iletişim olsa zaten hamile olduğumu, evi havalandırmalarını söylerdim. şermin tahmin edebileceğin gibi bi apartman değil. 1,5 senedir oturuyoruz burda ve 3 kişi falan var karşılaşınca gülümseyip iyi günler diyen. bildiğin dağdan inmeler ev sahibi olmuş oturuyo öyle bi apartman
Pandanın bebeğede güveniyom cırmıklar onlarıkarnımda yavrumla döverimzaten çok güçlü tekme atıyo
Birinizin sırtında birinizin karnında cucukasdfff hayal gücüm terket beniiiiğğğ
Ben elimde boş tabak çalarım kapıyı,şekerim komşuda pişer bize de düşer diye, gerisini o düşünsün nxjxjjxŞu saatte komşularım kokan bir şeyler pişirse; tek sorunum, evde olmaması olurdu.Ev ahalisinin canı çekmesin diye camları açardım.
Ayy kanatlarım çıkacak birazdan.
Birinizin sırtında birinizin karnında cucukasdfff hayal gücüm terket beniiiiğğğ
Tabagı onlara ver tencereyi kapBen elimde boş tabak çalarım kapıyı,şekerim komşuda pişer bize de düşer diye, gerisini o düşünsün nxjxjjx
Su ayincileri onlar hatırladımYa benim evimde bebek var, alt komsuma ses gitmesin diye gunduz salonda oynatiyorum, aksam zaten erken yatiyo. Bizim ust kat 7 24 uyanık. Evde hali yok, yere surekli bisey düşüyor. Hergun gece 4te tuvalete gidiyo, sifon bozuk acayip bi ses geliyo valla. Ayin mayin bisey yapiyo bunlar anlamadim
Pandanın bebeğede güveniyom cırmıklar onları
Arada çaktırmadan vanalarını kapatırım jdjxjjxjxSu ayincileri onlar hatırladımbigğn sular kesilse delirir onlar
Yukarı dogru kaldır bebişi aglayınca ses cok gitsin onlaraAhshsha benim bebe ortaligi yikar gecirir. Çok sinirlendirirlerse gece bi kez aglatip intikam alabilirim
ay yasak olmadığını ve verdiklerini düşünelim bilmediğim insanlardan hayatta bir şey yiyemem, keşfette bulaşık makinesinde ayakkabı yıkayan, çamaşır makinesinde sebze haşlayan ruh hastalarını görüyorum. önceden de midem almazdı şimdi aslaBen elimde boş tabak çalarım kapıyı,şekerim komşuda pişer bize de düşer diye, gerisini o düşünsün nxjxjjx
Su ayincileri onlar hatırladımbigğn sular kesilse delirir onlar
Yukarı dogru kaldır bebişi aglayınca ses cok gitsin onlara
Yeme kediye köpeğe verirsin. Maksat gıcık etmek jdjxjjxjxay yasak olmadığını ve verdiklerini düşünelim bilmediğim insanlardan hayatta bir şey yiyemem, keşfette bulaşık makinesinde ayakkabı yıkayan, çamaşır makinesinde sebze haşlayan ruh hastalarını görüyorum. önceden de midem almazdı şimdi asla
Ne biçim kesfetin var olmm psikoay yasak olmadığını ve verdiklerini düşünelim bilmediğim insanlardan hayatta bir şey yiyemem, keşfette bulaşık makinesinde ayakkabı yıkayan, çamaşır makinesinde sebze haşlayan ruh hastalarını görüyorum. önceden de midem almazdı şimdi asla
kızların çirkefliği erkeklerin deli deli hareketleri birleşince mükemmel ekip olurlarAhshsha benim bebe ortaligi yikar gecirir. Çok sinirlendirirlerse gece bi kez aglatip intikam alabilirim
Birlikte aralıklı oruç yapalım mı bebeğimYalnız neler yedim allahta benm belamı verecek sonundabu göt nasıl eriyecek yaaaa
oğlum canım istiyo onu napcazYeme kediye köpeğe verirsin. Maksat gıcık etmek jdjxjjxjx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?