- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.621
ütopik değil ki keşke ütopik olsaBişey sorucam neden sizin gözünüze bu kadar battım. Yazdıklarım neden size ütopik geliyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ütopik değil ki keşke ütopik olsaBişey sorucam neden sizin gözünüze bu kadar battım. Yazdıklarım neden size ütopik geliyor
Mesele bölüm değil eğitimli olmak zaten.Çok şükür demişsin ya ondan didim.
Yani çok şükürlük bir bölümden mezun degiliz buna ben de dahilim.
Yoo ütopik değil gayet normal düşünceler ama sizde eğrelti duruyor. Nasıl diyeyim "kedi ulaşamadığı ciğere mundar der" hesabıBişey sorucam neden sizin gözünüze bu kadar battım. Yazdıklarım neden size ütopik geliyor
Iğdırda o senelerde o bölüm yohtu benm bildğim sonradan mı tamamladınMesele bölüm değil eğitimli olmak zaten.
Eğitimli olmak dersen her birey hemen hemen bir yerden mezun oluyor zaten.Mesele bölüm değil eğitimli olmak zaten.
Bişey diyeceğim yazdıklarım hayal ürünü değil. İki ülke arasındaki ekonomik ve özgürlük arasında kıyaslama yaptım konu nerelere geldi.ütopik değil ki keşke ütopik olsa![]()
Aslında burda mesele sadece eğitim degil . Kabul etmemiz gereken toplumsal sorunlarımız varEğitimli olmak dersen her birey hemen hemen bir yerden mezun oluyor zaten.
Dedi ya sadece kıyaslama yapıyormuş.Pınar valla ben anlamadı seni.
Şimdi napalım yani Türkiyeli isek.
Sabah akşam avrupa güzellemesi yapıp kendimizi mi keselim ne yani ?
Normal akli melekelere sahip her insan az çok aramızdaki farkı bilir.
Ama diyorum ki şahsım adına bok gibi de degiliz.
2013 de gittim vardı o zaman suveren kampüsü diye geçiyorIğdırda o senelerde o bölüm yohtu benm bildğim sonradan mı tamamladın
Aslında burda mesele sadece eğitim degil . Kabul etmemiz gereken toplumsal sorunlarımız var
Gel biz götümüzü açak bosverAslında burda mesele sadece eğitim degil . Kabul etmemiz gereken toplumsal sorunlarımız var
2013 de gittim vardı o zaman suveren kampüsü diye geçiyor
aslında ekonomiyle ilgili eleştiri yapsan sonuna kadar desteklerdim ki şu an dünyada ekonomi kötü ama yine de destek verirdim alım gücü vs.den dolayı. sen kalkıp çıplaklığı medeniyet sayıp kendi ülkeni kötüleyip gram bilgin olmadığı yerleri yüceltirsen orda da bi dur derim. pariste bir ya da on ay ya da yıl yaşamış olman bütün avrupa ülkeleriyle alakalı bilgi sahibi yapmıyo seni maalesef.Bişey diyeceğim yazdıklarım hayal ürünü değil. İki ülke arasındaki ekonomik ve özgürlük arasında kıyaslama yaptım konu nerelere geldi.
Birincisi zaten öyle yapıcam. İkincisi Türkiye var olan sorunlarından dolayı beş gömlek küçük zatenYurt dışında yaşamak sana iyi gelecek çiçeğim. Sen git orada yaşa. Türkiye sana 5 gömlek küçük![]()
ya kızım sus susss ahahahahahahahaGel biz götümüzü açak bosver
Ben ilk eğitim ekonomi ve çıplaklıktan kasıt olarak da kadınlar her anlamda özgür olduğunu belirtmiştim ama maalesef konu buralara geldiaslında ekonomiyle ilgili eleştiri yapsan sonuna kadar desteklerdim ki şu an dünyada ekonomi kötü ama yine de destek verirdim alım gücü vs.den dolayı. sen kalkıp çıplaklığı medeniyet sayıp kendi ülkeni kötüleyip gram bilgin olmadığı yerleri yüceltirsen orda da bi dur derim. pariste bir ya da on ay ya da yıl yaşamış olman bütün avrupa ülkeleriyle alakalı bilgi sahibi yapmıyo seni maalesef.
işte kadınların özgür olmasını çıplaklıkta örnek vererek gösterirsen haksız çıkarsın. bu modernlik ya da medeniyet değil çünkü. o zaman ben de avrupada açık ilişki yaşayanlar var ne kadar da özgür yerler derim. kısacası bakış açın inanılmaz yanlış, baktığın alan dar ve baktığın yer yanlışBen ilk eğitim ekonomi ve çıplaklıktan kasıt olarak da kadınlar her anlamda özgür olduğunu belirtmiştim ama maalesef konu buralara geldi
Bak güzel yerden girdi konuya.işte kadınların özgür olmasını çıplaklıkta örnek vererek gösterirsen haksız çıkarsın. bu modernlik ya da medeniyet değil çünkü. o zaman ben de avrupada açık ilişki yaşayanlar var ne kadar da özgür yerler derim. kısacası bakış açın inanılmaz yanlış, baktığın alan dar ve baktığın yer yanlış