• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Pınar valla ben anlamadı seni.
Şimdi napalım yani Türkiyeli isek.
Sabah akşam avrupa güzellemesi yapıp kendimizi mi keselim ne yani ?
Normal akli melekelere sahip her insan az çok aramızdaki farkı bilir.
Ama diyorum ki şahsım adına bok gibi de degiliz.

Pınar valla ben anlamadı seni.
Şimdi napalım yani Türkiyeli isek.
Sabah akşam avrupa güzellemesi yapıp kendimizi mi keselim ne yani ?
Normal akli melekelere sahip her insan az çok aramızdaki farkı bilir.
Ama diyorum ki şahsım adına bok gibi de degiliz.
Dedi ya sadece kıyaslama yapıyormuş.

Bişey diyeceğim yazdıklarım hayal ürünü değil. İki ülke arasındaki ekonomik ve özgürlük arasında kıyaslama yaptım konu nerelere geldi.
aslında ekonomiyle ilgili eleştiri yapsan sonuna kadar desteklerdim ki şu an dünyada ekonomi kötü ama yine de destek verirdim alım gücü vs.den dolayı. sen kalkıp çıplaklığı medeniyet sayıp kendi ülkeni kötüleyip gram bilgin olmadığı yerleri yüceltirsen orda da bi dur derim. pariste bir ya da on ay ya da yıl yaşamış olman bütün avrupa ülkeleriyle alakalı bilgi sahibi yapmıyo seni maalesef.

aslında ekonomiyle ilgili eleştiri yapsan sonuna kadar desteklerdim ki şu an dünyada ekonomi kötü ama yine de destek verirdim alım gücü vs.den dolayı. sen kalkıp çıplaklığı medeniyet sayıp kendi ülkeni kötüleyip gram bilgin olmadığı yerleri yüceltirsen orda da bi dur derim. pariste bir ya da on ay ya da yıl yaşamış olman bütün avrupa ülkeleriyle alakalı bilgi sahibi yapmıyo seni maalesef.
Ben ilk eğitim ekonomi ve çıplaklıktan kasıt olarak da kadınlar her anlamda özgür olduğunu belirtmiştim ama maalesef konu buralara geldi

Ben ilk eğitim ekonomi ve çıplaklıktan kasıt olarak da kadınlar her anlamda özgür olduğunu belirtmiştim ama maalesef konu buralara geldi
işte kadınların özgür olmasını çıplaklıkta örnek vererek gösterirsen haksız çıkarsın. bu modernlik ya da medeniyet değil çünkü. o zaman ben de avrupada açık ilişki yaşayanlar var ne kadar da özgür yerler derim. kısacası bakış açın inanılmaz yanlış, baktığın alan dar ve baktığın yer yanlış

işte kadınların özgür olmasını çıplaklıkta örnek vererek gösterirsen haksız çıkarsın. bu modernlik ya da medeniyet değil çünkü. o zaman ben de avrupada açık ilişki yaşayanlar var ne kadar da özgür yerler derim. kısacası bakış açın inanılmaz yanlış, baktığın alan dar ve baktığın yer yanlış
Bak güzel yerden girdi konuya.
Açık ilişki yaşamakta bir özgürlük.
Gel hadi bunu da Türkiye'ye entegre ederek kadınlar özgür degil de.
Abijim her konuda ota boka özgürlük etiketi yapıştırmanın alemi yok.
Siyasi, egitim ya da farklı konularda eleştiri yapsan eyvallah
Ama kılık kıyafet medeniyet çıplaklar kampı dersen orası özgürlük degil et pazarının döndüğü yer
Yoksa hangi aklı selim insan dur lan karımı az plaja götürem de götünü kamuya açam der ?
Bu mu özgürlük aKADKFBNSF
Yani göt bile masum kalıyor yahu.

Back
X