- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.661
gitme gitme burhana saralımGeyik topiğinde gerilmek mi?
Ben gidiyorum arkadaşlar bu gerginlik bana fazla

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gitme gitme burhana saralımGeyik topiğinde gerilmek mi?
Ben gidiyorum arkadaşlar bu gerginlik bana fazla
kız batum'a gidip gezsek avrupa görmüş sayılır mıyız ?@yenGEnC kadar gezdin mi?
Bir ülke gezmişsin Evrupeeğğ diye geziyorsun
Araştırma alt yapınız sadece kendi algılarınızdan ibaretse eğer sanki çok büyük tez araştırmaları gibi bahsetmeyin ozaman.Gördüklerimize duyduklarımıza göre
Gerçekten Türkiye deki sorunlara gözünüzü kulağınızı tıkamanıza inanamıyorum. Tamam elinizden bir şey gelmiyor ama inkar etmeyin bari@yenGEnC kadar gezdin mi?
Bir ülke gezmişsin Evrupeeğğ diye geziyorsun
Valla hic cekilmiyo boyleBen başka bir isteğiyle bu topikte yazdım
edirneye gitsen de sayılır bencekız batum'a gidip gezsek avrupa görmüş sayılır mıyız ?
Ben İspanya yada Fransa'ya da gittim ve orda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Araştırma alt yapınız sadece kendi algılarınızdan ibaretse eğer sanki çok büyük tez araştırmaları gibi bahsetmeyin ozaman.
Püskevit yiyen başkanınızın bu düşüncelerden haberi var mı acabaGerçekten Türkiye deki sorunlara gözünüzü kulağınızı tıkamanıza inanamıyorum. Tamam elinizden bir şey gelmiyor ama inkar etmeyin bari
Sizinle tartışmak bile hata ki ben tarafını tuttuğunuz siyasi parti liderine bu şekil alaycı yaklaşmiyorum.Püskevit yiyen başkanınızın bu düşüncelerden haberi var mı acaba![]()
Çekmek zorunda değilsinizValla hic cekilmiyo boyle
Benim siyasi görüşüm neymiş ? Haberim yokta.Sizinle tartışmak bile hata ki ben tarafını tuttuğunuz siyasi parti liderine bu şekil alaycı yaklaşmiyorum.
Gerçekten Türkiye deki sorunlara gözünüzü kulağınızı tıkamanıza inanamıyorum. Tamam elinizden bir şey gelmiyor ama inkar etmeyin bari
Amacımız bu değilmiydiGerçekten bu kadar şeyden sadece bunu çıkarıyorsunuz
Size siyasi görüş sormuyorum zaten benimde ilgilendirmez.Benim siyasi görüşüm neymiş ? Haberim yokta.
Ve alakalı tek bir yorumumu bulun please..
Çekmek zorunda değilsiniz
Oha !
Haberim niye yoktu benim buradan
Kız boniva sancaktepe'ye gömerim seni ajkadjff
Günahımı aşıyorsunuz ben de burayı tesadüfen gördüm geldim çağıran yok,bekarlıksa dibine kadar bekarız belki de kart bekar diye çağırma gereği duymadı B Burhan Burhanittovalla ben birkaç kez çağırayım dedim de goygoy postu sever misin bilemedimboniva sağ olsun
![]()
Bunun siyasetle bir ilgisi var mı sizceBence siz ne yapın biliyor musunuz Siyaset topiğine gidin. Çünkü burası geyik topiği. Sizin duyar kasacağınız ve bizi gereceğiniz yer değil. Siyasete biraz daha devam ederseniz sizi şikayet edeceğim
gapı ordaJaponya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.
Kullanabilirsiniz. Size yakışır en fazla bir iki gün giremem benim için de sorun değilKonu disi yaziyorsunuz. Siyasetin yapilabilecegi tek topik siyaset basligidir. Cekmek zorunda degilim ama sikayet et butonunu kullanmak istemiyorum
O zaman tek yemenin umarım bu ülkede kadınların ve çocukların kaderi olumlu yönde degişirrgapı orda