• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

Gerçekten Türkiye deki sorunlara gözünüzü kulağınızı tıkamanıza inanamıyorum. Tamam elinizden bir şey gelmiyor ama inkar etmeyin bari

Bence siz ne yapın biliyor musunuz Siyaset topiğine gidin. Çünkü burası geyik topiği. Sizin duyar kasacağınız ve bizi gereceğiniz yer değil. Siyasete biraz daha devam ederseniz sizi şikayet edeceğim

Oha !
Haberim niye yoktu benim buradan :KK70:
Kız boniva sancaktepe'ye gömerim seni ajkadjff
valla ben birkaç kez çağırayım dedim de goygoy postu sever misin bilemedim 😂 boniva sağ olsun 😂
Günahımı aşıyorsunuz ben de burayı tesadüfen gördüm geldim çağıran yok,bekarlıksa dibine kadar bekarız belki de kart bekar diye çağırma gereği duymadı B Burhan Burhanitto
25 lilere taş çıkartiiz:KK28:

Bence siz ne yapın biliyor musunuz Siyaset topiğine gidin. Çünkü burası geyik topiği. Sizin duyar kasacağınız ve bizi gereceğiniz yer değil. Siyasete biraz daha devam ederseniz sizi şikayet edeceğim
Bunun siyasetle bir ilgisi var mı sizce

Japonya medeni insanlar dimi. Ama adamlar sapık. Metroda sürekli ellerinde telefon etek altı foto çekiyorlar ve bundan gram rahatsızlık duymuyorlar. Tamam ülkede sorunlar var ama sürekli Avrupa kıyaslaması hoşuma gitmiyor. Bu ülkede yaşıyorsan böyle ha sevmiyorsan seveceğin ülkeye gidersin.
gapı orda

Back
X