• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

❌❌Sadece Bekarlar❌❌

işte kadınların özgür olmasını çıplaklıkta örnek vererek gösterirsen haksız çıkarsın. bu modernlik ya da medeniyet değil çünkü. o zaman ben de avrupada açık ilişki yaşayanlar var ne kadar da özgür yerler derim. kısacası bakış açın inanılmaz yanlış, baktığın alan dar ve baktığın yer yanlış
Siz bence demek istediğimi anlamadınız. Burda bi kadın mini etek giydiğini ya sözlü tacize uğruyorlar yada kötü niyetli bakışlara maaruz kalıyorlar. Orda bi kadın ne kadar açık giyinirse giyinsin bu sorunlarla karşılşmıyorlar. Yada çok nadiren yaşıyorlar. Bu kadarda değil ülkemizde hala çocuk gelinlerin önüne geçilemedi. Bazı yerlerde hala töre cinayetleri işleniyor. Kızlar baslık parası adı altında mal gibi satılıyor. Din üzerinden kadınlar sömürülmeye çalışılıyor vs vs

Bak güzel yerden girdi konuya.
Açık ilişki yaşamakta bir özgürlük.
Gel hadi bunu da Türkiye'ye entegre ederek kadınlar özgür degil de.
Abijim her konuda ota boka özgürlük etiketi yapıştırmanın alemi yok.
Siyasi, egitim ya da farklı konularda eleştiri yapsan eyvallah
Ama kılık kıyafet medeniyet çıplaklar kampı dersen orası özgürlük degil et pazarının döndüğü yer
Yoksa hangi aklı selim insan dur lan karımı az plaja götürem de götünü kamuya açam der ?
Bu mu özgürlük aKADKFBNSF
Yani göt bile masum kalıyor yahu.
kızım ciddi ciddi okuyodum sonunda koptum dljsskzhjx
işte özgürlüğü diline dolayan insanlar kıskançlığı da yobazlık olarak gördüklerinden karımı kamuya açayım olayı da bi nevi özgürlük onların gözünde 😂 hayır tam konuşamıyorum da olay ya dine ya siyasete girecek banlanmak istemiyorum 😂 ama kendi ülkesini gömüp avrupa hayranlığını bilgisizliğiyle harmanlayanlara da dayanamıyorum.
toplumsal sorun falan diyolar o da bizim ülkeye özgü avrupada lalalalala diye geziyolar hiç sorun yok, ekonomi iyi, taciz falan yok, herkes çıplak ve özgür

Siz bence demek istediğimi anlamadınız. Burda bi kadın mini etek giydiğini ya sözlü tacize uğruyorlar yada kötü niyetli bakışlara maaruz kalıyorlar. Orda bi kadın ne kadar açık giyinirse giyinsin bu sorunlarla karşılşmıyorlar. Yada çok nadiren yaşıyorlar. Bu kadarda değil ülkemizde hala çocuk gelinlerin önüne geçilemedi. Bazı yerlerde hala töre cinayetleri işleniyor. Kızlar baslık parası adı altında mal gibi satılıyor. Din üzerinden kadınlar sömürülmeye çalışılıyor vs vs
ülkemizde çocuk gelinlerin önüne geçilemedi kısmı yanlış, gayet de geçildi artık düğünü basıp çocukları korumaya alıyo polisler, eskisi gibi aileler istedi diye 10 yaşında çocuklar evlenmiyo. hadi diyelim geçilemedi. avrupada nasıl olaylar sanıyosun? çocuk ticareti ciddi anlamda rağbet görüyo ve abd dahil her yerde bu inanılmaz yaygın bundan haberin var mı? pizza gate olayını hiç duydun mu?
mini etekli biri geçince sözlü tacize uğruyo diyosun, avrupada sokak ortasında kızın üstüne atladıklarında herkesin izlediğini gördün mü? bu tabi her avrupa ülkesi ve sürekli yaşanan şeyler değil ama avrupa ülkelerinde de gayet taciz var ve burda sokakta birini taciz etmeye kalktığında otobüste falan adamı linçleyip polise teslim ediyorlar. kendi ülkeni görmeden kör kör avrupa seviciliği yapman çok komik ve her başınız sıkıştığınızda çocukları öne sürmeyin yoksa deliriyorum

Bak bakalım senin savunduğun ülkelere

Bak bakalım senin savunduğun ülkelere

Avrupa da tecavüz olayları çoğunlukla göçmenler yüzünden yaşanıyor işin orasını da araştırdım merak etmeyin

Avrupa da tecavüz olayları çoğunlukla göçmenler yüzünden yaşanıyor işin orasını da araştırdım merak etmeyin
İşte fikir neyse zikirde o olurmuş.
Ben diğer topikte daha faydalı şeyler araştırmanızı önermiştim ancak ilgi alanınız farklıymış.

Back
X