- 20 Ocak 2023
- 5.383
- 20.877
- 268
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
- #2.701
Sen şimdi çince de biliyorsundurNerden biliyorsunuz yok beni ne kadar tanıyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen şimdi çince de biliyorsundurNerden biliyorsunuz yok beni ne kadar tanıyorsunuz
Neden troll olmam gerekiyor. Yeni üyeyim.Ciddi trollsun.
Su posttan sonra emin oldum. Eksiden mi geldin?
Nerden biliyorsunuz yok beni ne kadar tanıyorsunuz
Allah aşkına siz neden sadece insanları aşağılmaya çalıyorsunuzSen şimdi çince de biliyorsundur
Neden troll olmam gerekiyor. Yeni üyeyim.
you don't care ( umrumda değilsiniz)
tövbe deyin çarpılırsınız bu bi iftira!Allah aşkına siz neden sadece insanları aşağılmaya çalıyorsunuz
Keşke sizde babaannenizden birşeyler ögrensiniz ülup meselaBunun doğrusunu benim 75 yasindaki babaannem bile biliyor
Keşke sizde babaannenizden birşeyler ögrensiniz ülup mesela
Alaycı tavrınız meselaÜslubumda yanlis olan ne var mesela?
Alaycı tavrınız mesela
Ahahah forumun en elit insanına üslup dediÜslubumda yanlis olan ne var mesela?
hatta burda ciddi olmak yasak, girişe tabela mı assakGeyik topiginde ciddi olmak zorunda değilim.
Ciddi olmakla başka alaycı tavrın arasındaki farkı bilmiyorsunuz herhaldeGeyik topiginde ciddi olmak zorunda değilim.
Dexter G gunces @Artemissisipi @Calcifer @mybiglove @ffestinalente @accessdenied @Xxhatun @Lizan napıyonuz la evliler.? Durun tahmin ediyim çocuğu yatırdınız anca selamete çıktınız. Bizi soracak olursanız mikemmel bir günün ardından güzellik maskemizi yaptık şimdi güzellik uykusuna dalacağız
ya da film mi izlesek bekarlığın getirdiği rahatlık işte napcen
chemist0
dogadostupanda @Depresif Penguen
pnarasena @begum9987 @zxshermine @Clemencia
![]()
Buna sessizce gülemezdimm
Ahahah forumun en elit insanına üslup dedi![]()
Bunu yazarkende miGeyik topiginde ciddi olmak zorunda değilim.