- 19 Nisan 2022
- 4.528
- 50.833
- 458
Aşkım 200 az değil mi ben daha pahalıya okuturum senin fotoyuhesabıma 200 tl atarsan dmden yollarım
Onu biliyoz canım el atıcaz işte burda kaç kadınız bir ufak beyin fırtınasına bakar o işKuzenim sevgilisinden ayrılmamış .
25 im de boşandım..Yok kız ben kıskanırdım bana evde kalmış deyip durdular o kadar bekledim kova buldum catlasinlar25 yasinda evlendim bu arada
Nerde istersen, sen herşeyin en iyisine layıksınYaaa ee nerden alıyorsun evi bana
sürümden kazanıcamAşkım 200 az değil mi ben daha pahalıya okuturum senin fotoyu
Ohannesi nası bi cevren varmış 25 te evlenmek ne olumm.. özgürlüğün tadını cıkaraydın azzYok kız ben kıskanırdım bana evde kalmış deyip durdular o kadar bekledim kova buldum catlasinlar25 yasinda evlendim bu arada
Onu biliyoz canım el atıcaz işte burda kaç kadınız bir ufak beyin fırtınasına bakar o iş
Mübarek Ramazan da olmazayırırız ayıpsın
Daha yaşın genç kendini kapatma lütfen hayatına bak. İlla yeniden seversin aynı şeyler olacak diye dusunme25 im de boşandım..
söyleyeceklerim bu kadar
Bdv nin bir köşesine çadır kuralımNerde istersen, sen herşeyin en iyisine layıksın
Onu ben senin maaş kartına çökünce kurarız daha erkenBdv nin bir köşesine çadır kuralım
Şermincim 29 Nisan 7 Mayıs arası bir işin var mı?
Yanlış bilgi esmer değilim saçlarım siyah kız aaaBurhan seni ben uzaktan görebildm profilin ksıtlı oldugu için resme tıklayamadım.. ama uzahtan bile coh hostunesmer güzeli olur kendisi… ama sadece işe giderken bakımlıdır bakkalda görünce tanıyamayan arkadasları var
Urfa akıtmasını ilk kez duyuyorm benim ilk evliliğim saylanmaz bencesürümden kazanıcamtek sana atacak olsam nakit de kurtarmaz burma bilezik, urfa akıtması isterim
Geçti canım o günler bir sene oldu,Daha yaşın genç kendini kapatma lütfen hayatına bak. İlla yeniden seversin aynı şeyler olacak diye dusunme
aman kalmış şurda 15 gün, olmadı bayram sonrası burhana gırgır yaptırırızMübarek Ramazan da olmaz
Uzaktan gördüm diyom olm rujun krmızı sacın sıyahtı ne edemYanlış bilgi esmer değilim saçlarım siyah kız aaapeynir gibi kızı esmer ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?