- 22 Mayıs 2012
- 11.045
- 30.677
- 798
Queen sana ev açıyom ya sen artık besbekar değilsin kendine gelÜzülmüyoruz ya ağlıyoruz sizin için
ben de gördümGörenlere sor kız aaa senden güzelimdir
Ben bekarken bende sinir olurdum evlilere şimdi ben sinir ediyorum insanlarıÜzülmüyoruz ya ağlıyoruz sizin için
Koy da görelimben de gördümaccessdenied ve sen profil yapmıştınız ama sen bei görmedin, görsen kocanı boşa beni al valla çocuğun da kabulüm dersin
Tam kankime yaraşır plan bayıldım@dogadostupanda kız kendimizi merak ettirip dmden foto atmak için herkesten para isteyelimsonra da nah fotosu atalım, nasılım
Geçen biri instadan yazmıstı ona attım ahahah adam allahtan erkek değilsn kim bilir ne atardın dedi@dogadostupanda kız kendimizi merak ettirip dmden foto atmak için herkesten para isteyelimsonra da nah fotosu atalım, nasılım
Aşkım sen yazmayınca ne bileyim kocanla uyumaya gittin sandımQueen sana ev açıyom ya sen artık besbekar değilsin kendine gel
Sensiz olmaz, burhan bekarlığı övme ayağına koca arıyor burda. Uygun adaylar sendeBen grupta giremiyorum kızlar evli ve çocukluyum .
Elendim ben , siz devam edin
hesabıma 200 tl atarsan dmden yollarımKoy da görelim
Ahahah sende ne yasadgını tam anlamıyonOnu da yapmasakta olur bacım hevesli değiliz valla
Aşkım sen yazmayınca ne bileyim kocanla uyumaya gittin sandım
Vajinismus hastasıydm bacım olsun o kadarAhahah sende ne yasadgını tam anlamıyon
Bekarken de kıskanmadım evlileri, evlendim bekarlığın kollarına zor attım kendimiBen bekarken bende sinir olurdum evlilere şimdi ben sinir ediyorum insanlarıallahim evlilik beni ne hale getirmiş
Evlilere niye sinir oluyodun yahuuBen bekarken bende sinir olurdum evlilere şimdi ben sinir ediyorum insanlarıallahim evlilik beni ne hale getirmiş
Yok kız ben kıskanırdım bana evde kalmış deyip durdular o kadar bekledim kova buldum catlasinlarBekarken de kıskanmadım evlileri, evlendim bekarlığın kollarına zor attım kendimi
Yaaa ee nerden alıyorsun evi banagiderim canım daha erken. Hem oğluşta uyuyor rahatım
Kuzenim sevgilisinden ayrılmamış .Sensiz olmaz, burhan bekarlığı övme ayağına koca arıyor burda. Uygun adaylar sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?