- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.178
- 358
Ayy bilemedm ki şimdiYa N nin kayınvalidesi olduğunu bir düşünsene haksız diyebilir misin kadına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy bilemedm ki şimdiYa N nin kayınvalidesi olduğunu bir düşünsene haksız diyebilir misin kadına
Gezmiyo o buralardA, bdv ve cinsellik arasında mekik dokuyoSanki n şikayet etmicekmiş gibi kandır kendini
Onu burdan uzak tutmamız lazımAyy bilemedm ki şimdi![]()
Evliyun deye neye gelmeyecemusumCanlarım biliyorsunuz ki evliler giremez konum Google ihtar verdiği için kapandı. Sadece evliler değil, Google bile bizi çekemiyor. Çekemiyorsan anten tak Google diyor, çatlatmalara devam ediyoruz.Bayramda seyranda ne zaman evleneceksin diyen nenelere, canım bir anda oluyor inan ki diyen evlilere koskoca Google'da eklendi.
Burada bekarlığın güzel yanlarını konuşup evlileri gısgandıracağız.![]()
Yazamaz ama okuyabiliyo engellesedeOnu burdan uzak tutmamız lazımburhan engelliyo musun ne yapıyosan yap
![]()
O zaman chemist seni tanımak güzeldi 1 hafta sonra görüşmek üzereYazamaz ama okuyabiliyo engellesede
Uff benmde rahat 1 hafta yatarım var sıradaki banımdaO zaman chemist seni tanımak güzeldi 1 hafta sonra görüşmek üzere![]()
Hsjshhs kaçıncıda 1 hafta oluyor?Uff benmde rahat 1 hafta yatarım var sıradaki banımda![]()
Sen gel KaradenizliEvliyun deye neye gelmeyecemusum![]()
Ayy bilmiyom ben 2. Banımda şansımı zorladgm için 1 haftaya uzadı meselaHsjshhs kaçıncıda 1 hafta oluyor?
Ya burhan 2 banımın ikisi de senin yüzünden olcak alacağın olsun![]()
Ev-le-ne-cem vermezlerse gaçacamEvlende kurtulayım artık ya
Kocamköylü git buradanOo yine üyeler hakkında konuşuluyor![]()
Bizde bir zamanlar sultandık yalnız, şimdi kraliçeyizEvliler anlamaz.
@Dexter @guncesdogadostupanda @Artemissisipi
Queen Teyze @Depresif Penguen @accessdenied
chemist0
ffestinalente @zhsermine hepinize söylemek istediğim
Pardon acaba nasıl kraliçesiniz yemek yaparken mi ütü yaparken mi çocuk pışpışlarken mi ev süpürürken mi ? Hepsi palavreeee .Bizde bir zamanlar sultandık yalnız, şimdi kraliçeyiz![]()
Kadın bizi kekliyor bence evli barklı çoluklu çocuklu biri gibime geldi
Ben tanımadım bile bana ban yok banane yaaHsjshhs kaçıncıda 1 hafta oluyor?
Ya burhan 2 banımın ikisi de senin yüzünden olcak alacağın olsun![]()
Hea yemek yaparken, çünkü istesem yaparım istemesem yapmam, ütü mü, keyfime bakar, cocuk mu, henuz yok, ev süpürmek mi canım o da keyfıme bakarPardon acaba nasıl kraliçesiniz yemek yaparken mi ütü yaparken mi çocuk pışpışlarken mi ev süpürürken mi ? Hepsi palavreeee .